Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Menu

Surprises: Doe-het-zelf met Pixum

Wintertijd is knutseltijd! Of het nou om de leukste surprises voor sinterklaas gaat, of om de mooiste knutselwerken voor in en onder de kerstboom - jong en oud kan enthousiast in de weer gaan met lijm en schaar. Maak prachtige kerstdecoratie, de origineelste surprise, of unieke fotocadeaus! We hebben voor jou een aanbod aan leuke knutselideeŽn verzameld. Doe het zelf, met een klein beetje inspiratie van Pixum.

Kerstmarkt

Op zoek naar creatieve fotocadeaus om je familie en vrienden deze Kerst te verrassen? Pixum helpt mee!

Overzicht van de Pixum doe-het-zelf tutorials

Fotocadeau: professioneel schort

Het kerstdiner met stijl bereiden en serveren. Ontwerp een uniek keukenschort met jouw eigen foto en design. Ideaal voor de keukenprinsen en -prinsessen in de familie!

Schort ontwerpen Ľ

Cadeaubon met jouw design

Toch nog niet helemaal zeker wat je iemand wil geven, of het cadeautje zelf komt pas later aan? Met Pixum wenskaarten kun je superleuke, persoonlijke cadeau- of tegoedbonnen ontwerpen met jouw eigen foto's en design.

Wenskaarten ontwerpen Ľ

Foto-kerstballen maken

Bij een geslaagde kerst horen natuurlijk ook kerstballen in de kerstboom. En wat is er nou mooier dan unieke kerstballen gemaakt door jou, met jouw eigen foto's? Met deze handleiding leer je met behulp van o.a. een schaar en twee pinnetjes, leuke kerstballen maken zoals niemand anders ze heeft.

Naar de tutorial Ľ