Foto achter acrylglas

Jouw foto op plexiglas gedrukt. Voor een echt luxe effect met stralende kleuren. Verkrijgbaar vanaf §24,95.

Meer over Pixum's acrylglas
Meer over Pixum's acrylglas

• Stevig en duurzaam acrylglas
• 20◊20 cm tot 100◊150 cm
vanaf § 24,95

Jouw foto wordt direct achter acrylglas gedrukt en achter het acrylglas gemonteerd. Het acrylglas is 5 mm tot 10 mm dik met gepolijste randen en creŽert een bijzondere diepte-effect. Door het acrylglas komen de kleuren nog intensiever over.

 • Stevig en duurzaam acrylglas
 • Groot formaat-assortiment: 20◊20 cm tot 100◊150 cm
 • Directe afdruk achter op acrylglas: Hoogwaardige, lichtdoorlatend 7-kleuren uv-druk. Alle formaten zijn 5 mm dik.

Formaten & prijzen

Het spijt ons. Er is een probleem opgelopen bij de productconfiguratie. Probeer het later nog eens.

  Mijn selectie

  vanaf
  incl. btw
  Nu ontwerpen

  Meer details over foto achter acrylglas

  FAQ - Vragen & antwoorden over achter acrylglas

  Foto op glas maken

  Foto op glas maken

  Maak gebruik van de vele mogelijkheden van de fotoservice Pixum en laat je mooiste foto afdrukken op glas. Een foto op prachtig acrylglas wordt zeker dť blikvanger in je huis. Je hebt haast wel foto's gemaakt tijdens de laatste vakantie of van een familiefeest? Laat deze dan vereeuwigen bij Pixum als een grootformaat. Zo kun je elke dag genieten van fijne en persoonlijke herinneringen.

  Topkwaliteit acrylglas afdruk

  Topkwaliteit acrylglas afdruk

  Daarbij kun je kiezen uit twee manieren van drukken: belichting op fotopapier of een UV-direct-druk. Kies de methode die het beste past bij je eisen. Per methode heb je de keuze uit een breed scala aan formaten. Zo past de foto op glas altijd bij de grootte van de kamer. Ons assortiment bestaat uit 28 verschillende afmetingen van 20x30 cm tot 100x150 cm.

  De beste kwaliteit voor je foto op glas

  De beste kwaliteit voor je foto op glas

  Bij het maken van een persoonlijke foto op glas, is het belangrijk op de resolutie van de foto te letten. Voor een fraai resultaat moet de foto over voldoende megapixels (resolutie) beschikken. Pixum helpt je hierbij door het gebruik van smileys in verschillende kleuren. Zij staan voor de kwaliteit van de afbeelding. Groen staat voor de best mogelijke afdrukkwaliteit, oranje voor matige en de kleur rood voor een slecht resultaat.

  Acrylglas wandbevestiging

  Acrylglas wandbevestiging

  De grootformaten van Pixum zijn indrukwekkend door hoge kwaliteit, waardoor de kleuren schitterend tot uiting komen. Door moderne printtechnologiŽn dragen wij ons steentje bij aan het milieu.

  Bij acrylglas heb je keuzen uit twee verschillende wandbevestigingen: schroefsysteem en klemsysteem.

  Schroef- en klemsysteem

  Schroef- en klemsysteem

  Het schroef- en klemsysteem zijn twee wandbevestigingssystemen die Pixum uit het assortiment aanbiedt, waarbij de bevestigingselementen aan de voorkant van de wanddecoratie zichtbaar zijn. De bevestigingselementen worden bij dit systeem namelijk aan de zijkanten bevestigd waardoor de print niet doorboord hoeft te worden. Monteer deze systemen altijd met zorg en precisie aan de wand om het scheef hangen van de wanddeco te voorkomen.

  En wat krijg ik dan wanneer?

  En wat krijg ik dan wanneer?

  Bestel de foto op glas bij online fotoservice Pixum en binnen ongeveer 5 werkdagen wordt je grootformaat geproduceerd en na nog eens 2 tot 3 werkdagen wordt het fotoproduct thuis afgeleverd. Als extraatje leveren wij het benodigde materiaal voor de wandbevestiging er gratis bij en je kunt de eigen foto achter acrylglas meteen ophangen aan de muur. De foto achter 5mm dik glas wordt zeker weten een lust voor het oog en straalt door briljante dieptewerking.

  Inspiratie voor jouw eigen acrylglas

  Collage achter acrylglas

  • kies uit heel veel lay-outs
  • voeg tot tientallen foto's toe
  • direct online ontwerpen en bestellen

  Creatieve ideetjes voor jouw foto achter acrylglas

  Hoe komt jouw acrylglas het leukst tot z'n recht? Naast onze technische decoratie tips hebben we ook inspirerende ideetjes, zoals een foto achter acrylglas met lampjes!

  Uitstekende Pixum-kwaliteit

  Wat zeggen onze klanten over onze foto op acryl