Over Pixum

Sinds we in 2000 zijn begonnen, is Pixum uitgegroeid tot ťťn van de toonaangevende online fotoservices in Europa. We zijn de specialist voor topkwaliteit fotoproducten, zoals het Pixum Fotoboek, prachtige wanddecoratie, fotokalenders, wenskaarten, telefoonhoesjes en fotocadeaus, die allemaal door jou kunnen worden gepersonaliseerd met je eigen foto's.

We behoren tot de meest innovatieve en succesvolle internetbedrijven, doordat we ons graag omringen met diverse talenten en ruimte bieden voor het uitbouwen daarvan. Meer dan 100 medewerkers, met allerlei verschillende achtergronden, werken dagelijks aan de technische ontwikkeling van onze e-commerce platformen, het vermarkten van de producten, het verbeteren van de user experience en in onze klantenservice. Wat ons allemaal samenbrengt is onze passie voor de hoogst mogelijke kwaliteit en de beste service.

Daniel Atallah - CEO

Daniel Atallah - CEO

Geboren in 1963, oprichter en CEO van Pixum.

Als CEO is Daniel verantwoordelijk voor bedrijfsontwikkeling, financiŽn en human resources. Daniel heeft Pixum opgericht in 2000. In de daaropvolgende jaren heeft hij het bedrijf uitgebouwd tot ťťn van de toonaangevende online fotoservices in Europa. Voorheen heeft hij gewerkt als Sales Director bij Bay Networks / Nortel Networks, Vice-President European Sales & Marketing Enterprise Communications.

Marc Rendel - CTO

Marc Rendel - CTO

Geboren in 1974, en deel van Pixum management sinds 2010.

Marc heeft al vele jaren internationale ervaring in software ontwikkeling en het managen van ontwikkelingsteams. Hij is verantwoordelijk voor de gehele technologische afdeling bij Pixum. Met zijn ervaring garandeert hij een snel, stabiel, innovatief en veilig online platform. Voor Pixum was hij Head of Development and Traffic monetarisation bij Sedo GmbH.

Holger Plorin - CMO

Holger Plorin - CMO

Geboren in 1973, deel van Pixum management sinds 2014.

Holger is verantwoordelijk voor brand en international marketing. Onder zijn toezicht vallen onder andere de brand ontwikkeling, de uitbreiding van het productenportfolio en de optimalisatie van bedrijfscommunicatie. Holger kwam in 2007 bij Pixum als Head of Marketing. Voordat hij bij Pixum kwam werken, was hij Head of Marketing in de OnVista Group, waar hij verantwoordelijk was voor de B2B marketing.

Vacatures

Interesse in een baan bij Pixum? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie! Aangezien ons bureau in Duitsland is gevestigd, is de vacaturepagina ook Duits.