Pixum: Het beste voor je foto's
Pixum: Het beste voor je foto's

Pixum is internationaal regelmatig winnaar bij vergelijkende tests van vaktijdschriften, consumentenverenigingen en stichtingen.

Naar het overzicht

Pixum's beoordelingen, tests en awards

Pixum Fotoboeken en andere Pixum producten scoren hoog bij tests en product reviews en overtuigen klanten in heel Europa door hoogwaardige kwaliteit, korte levertijden en een alomvattende, uitstekende service.

Een overzicht van prijzen

Fotoproducten

TIPA World Award 2024

De Pixum App is onderscheiden met de TIPA World Award 2024 als "Best Consumer Photo Print App". De internationale jury van de Technical Image Press Association (TIPA) erkende de Pixum App als de toonaangevende mobiele applicatie voor fotoproducten. De Pixum App maakte vooral indruk op de TIPA jury door zijn veelzijdigheid, gebruiksvriendelijkheid en snelheid.

Testresultaat: BEST CONSUMER PHOTO PRINT APP 2024

iCreate (11/2020): "De bestelling verliep geheel vlekkeloos en het resultaat is uitstekend"

In de iCreate van november 2020 werden onze foto's op canvas beoordeeld. "Via de Pixum-app bestel je gemakkelijk een foto op canvas. Het resultaat zegt meer dan duizend woorden, daarom houden we het bij ťťn: top!" luidt het oordeel:

  1. Gemakkelijk en snel besteld
  2. Resultaat is prachtig
iCreate november 2020

Beoordeling: 4,5/5 sterren

ePHOTOzine (11/2020): "guaranteed to bring a smile to the faces of friends and family"

Ook de Pixum Adventskalenders werden getest door het grote Britse online foto-tijdschrift ePHOTOzine: Pixum's Personalised Photo Advent Calendars are brilliant products that will make a perfect gift for kids and adults alike. The photo quality is superb, you can choose from a variety of layouts and the chocolates hidden behind the doors are from well-known brands so you know you're getting quality treats.

ePHOTOzine - Pixum Personalised Photo Advent Calendar Review

Beoordeling: Highly recommended 4,5/5

Mac Life (07/2020)

Het tijdschrift Mac Life heeft in Duitsland 4 fotoservices bekeken. Met een totaal van 5 van 5 sterren waren onze fotoafdrukken in het 10cm formaat overtuigend in de test. Het oordeel van de testers: "De Pixum app is een echte aanrader, het is zo makkelijk: een kind kan de was doen."

Mac Life: FotoabzŁge im Test: Erinnerungen auf Papier

Beoordeling: SUPER

Connected (08/2019)

In de augustus/september editie van de Connected werd ook onze foto op canvas getest. Over onze canvasprints heeft Connected het volgende te zeggen: De kwaliteit van de afdruk en het gekozen materiaal valt absoluut niet tegen. De fijne textuur van het canvas laat de foto met zijn rijke contrasten goed tot zijn recht komen. En ook zijn we zeer te spreken over de kleuren die van het linnen af lijken te spatten. De kleuren zijn precies zoals we de foto hebben aangeleverd.

Connected Augustus/September

Beoordeling: 9,0/10

Connected (08/2019)

In de augustus/september editie van de Connected was er een review van onze foto's op aluminium. De boordeling was een 9 met volgende uitleg: Van de foto op aluminium zijn we zeer onder de indruk. Al dwars door het beschermende folie waarin de foto is ingepakt, stralen de kleuren ons tegemoet. Het rijke contrast van de foto is behouden en de afdruk is precies zoals de foto is aangeleverd.

Connected Augustus/September

Beoordeling: 9,0/10

iCreate (07/2019): "Wat een boek!"

In de iCreate van juli 2019 werden Pixum Fotoboeken gereviewed. "Het boek ziet er geweldig uit," is de conclusie, met als hoofdpluspunten:

  1. Geweldige prints
  2. Geweldige afwerking
  3. Ontwerpen is gemakkelijk
iCreate Juli 2019

Beoordeling: 4,5/5 sterren

Het Nieuwsblad (08/2018) - De grote fotoboeken test

In de grote fotoboekentest van Het Nieuwsblad/Check! in augustus 2018 zijn de fotoboeken van Pixum met mat papier als beste uit de test gekomen: Het resultaat: De mooiste en de matste, de optie "mat" maakt het net een stijlvol boek. Het leukste papier van de test.

Nieuwsblad 08/2018

Beoordeling: #1 met 8/10

DIGIFOTO Pro (06/2018)

Onze foto's op aluminium is door DIGIFOTO Pro in juni 2018 met hun hoogste onderscheiding "PLATINA" voorzien. Dit zegt de redactie over ons: De foto op aluminium die wij ontvingen voldeed ruim aan onze verwachtingen en ook het bestelproces en de levertijd bevielen ons.

DIGIFOTO Pro - Review: foto op aluminium bij Pixum

Beoordeling: PLATINA

Digifoto Starter (08/2017)

Digifoto Starter heeft het Pixum Fotoboek getest en beloond met een SUPER award. Bij Pixum kun je terecht voor een mooi ťn gepersonaliseerd fotoboek waar je trots op kunt zijn.

Digifoto Starter 08/2017

Beoordeling: SUPER

ePHOTOzine (05/2017) - Fotoboeken test

Het Pixum Fotoboek en de Pixum Fotowereld Software werden getest door het grote Britse online fototijdschrift ePHOTOzine: Overall, we are extremely happy with the way the photobooks have turned out. The software is easy to use once you get used to it and it's simple to order your finished books. With the software you are able to save your work as you go and come back to it later, which is a great feature. It's possible to download more backgrounds and clipart to use too, which is great. Pixum is a good value photobook maker and the software is beginner friendly. Books are well made and can be personalised in every way.

ePHOTOzine - Pixum Photobook & Creation Software Review

Beoordeling: Highly recommended 4,5/5

Clickx Testpanel (04/2017)

Vijf lezers van het Vlaamse blad Clickx mochten een Pixum Fotoboek XL (vierkant) met hardcover uitproberen. Daarbij kreeg elke lezer een van onze papiersoorten toegewezen, en met geweldige respons! "Over de kwaliteit van de afdruk op fotopapier niks dan lof", "Het fotoboek zag er uitstekend uit en was prima op tijd geleverd", "Het resultaat is erg mooi" zijn een paar van de lovende reacties die wij mochten ontvangen. Al met al: "Topfotoboek!"

Vijf lezers testen Pixum Fotoboeken

Gemiddelde beoordeling: 4,5/5

DIGIFOTO Pro (12/2016)

Ook DIGIFOTO Pro heeft onze foto op hout uitgeprobeerd en beloond met een gouden award. "De afdruk is haarscherp en zeer duidelijk," meldt het tijdschrift: "Deze manier van fotopresentatie is een echte aanrader als je van de natuurlijke uitstraling houdt."

DIGIFOTO Pro 6.2016

Beoordeling: Goud/Zeer goed

Connected (12/2016)

Connected heeft onze foto op hout getest en met een Connected Koopwijzer Award 2016 ster beloond: "de foto op hout [is] erg degelijk uitgevoerd, bijzonder scherp afgedrukt en ruikt ook nog eens lekker."

Connected 6.2016

Beoordeling: Connected Koopwijzer Award 2016

ePHOTOzine (12/2016) - Wanddecoratie test

Onze wanddecoratie werd getest door ePHOTOzine, een van de bekendste online fotografie magazines in het Verenigde Koninkrijk: Overall, we were impressed by the quality of all the printed products we tested. All appear to be well made, sturdy and the fact that you can choose your mounting system are an added bonus. For 'wow' factor, we'd recommend either the acrylic print or gallery grade print. These will look really great when mounted to the wall using either the screw mounts or clamp mounts, giving a more modern feel to the images. The framed print is also a great option if you don't want the hassle of searching for a frame to fit your image and you like a traditional large print.

ePHOTOzine: Pixum Printed Products Range Review

Beoordeling: Excellent 4/5

DIGIFOTO Pro (06/2016)

DIGIFOTO Pro heeft onze foto op aluminium getest en beloond met een gouden zegel: De kwaliteit overtuigt en de degelijke uitvoering zorgt er waarschijnlijk voor dat we nog jarenlang van het resultaat kunnen genieten.

DIGIFOTO Pro.nl

Beoordeling: Goud/Zeer goed

CLiCKX (11/2015)

We hebben bij de fotoboeken massatest van het Belgische blad CLiCKX gewonnen. Daarvoor hebben we de CLiCKX Keuze-award 2015 gekregen! De redactie van clickx over het Pixum Fotoboek: "Met voorsprong de beste en leukste manier om een fotoboek te maken."

CLiCKX November 2015, NR.318

Test resultaat: CLICKX KEUZE

DIGIFOTO Pro (11/2015)

DIGIFOTO Pro heeft onze foto in een lijst getest en beloond met een gouden zegel: "De ingelijste fotoposters van Pixum weten te overtuigen in kwaliteit en variatie. Voor elke foto en smaak is wel een bijpassende lijst te vinden, die je beste werk de verdiende aandacht geeft."

DIGIFOTO Pro 4.2015

Beoordeling: Goud/Zeer goed

Digifoto Starter (09/2015)

In Digifoto Starter werden de telefoonhoesjes van Pixum met een gouden "zeer goed" label beloond. "De telefoonhoesjes van Pixum bieden een leuke manier om je smartphone een persoonlijk tintje te geven en altijd een mooie herinnering bij je te dragen."

digifoto Starter 3.2015

Beoordeling: Zeer goed

Connected (12/2014-01/2015)

Van Connected hebben onze Pixum Fotokalenders een Koopwijzer Award 2014 gekregen. "Een kalender was nog nooit zo leuk!"

Connected 6.2014

Test resultaat: Connected Koopwijzer Award 2014

DIGIFOTO Pro (11/2014)

DIGIFOTO Pro heeft onze Pixum Fotoboeken met mat premium papier getest en beloond met een gouden zegel.

DIGIFOTO Pro 4.2014

Beoordeling: Goud/Zeer goed

Consumentenbond (11/2012)

Pixum.nl is voor foto's op aluminium-dibond en op kunststof door de Consumentenbond uitgeroepen tot Beste uit de test.

Consumentengids november 2012

Beoordeling: Beste uit de test

Pixum Fotoboek ontdekken

Houd je foto's voor altijd vast. Maak gebruik van talrijke lay-outs, designs, cliparts en andere ontwerpopties!

Service

WINMAG Pro (09/2020) - MKB Proof

Ook in 2020 werd ontving het Pixum Zakelijk Team een MKB Proof Award: Pixum Business maakt het niet alleen mogelijk om zakelijk drukwerk aan het repertoire van een bedrijf toe voegen, maar helpt je tevens bij het ontdekken van de voordelen die een inzet van zakelijk drukwerk voor iedereen kent. WINMAG Pro: "MKB Proof"

ePHOTOzine (09/2019)

Het Britse online magazine ePHOTOzine heeft de Pixum App getest en de intuÔtieve app de waardering "VERY RECOMMENDED - 4.5 of 5 STARS" toegekend. De redactie vindt de Pixum App "intuÔtief", "met vele mogelijkheden" en "zeer eenvoudig te gebruiken". In hun evaluatie schrijft de website: Pixum's photo book creation app is a great way to create photo books on the go, with intuitive features such as the ability to pinch and twist images to adjust angle and size, and lots of fun stickers that can be applied too

ePHOTOzine: Pixum App & Photo Book Creation Review

Beoordeling: HIGHLY RECOMMENDED - 4,5/5

WINMAG Pro (07/2019) - MKB Proof

Onze service heeft van WINMAG Pro een zegel gekregen in hun MKB Proof. Onze service voor professionals en bedrijven wordt alsvolgt beschreven: Zoals drukwerk de verhouding met jouw klanten verstevigt en werknemers een sfeervolle omgeving biedt, zet Pixum in op een gezonde relatie. Jij krijgt de aandacht die je verdient - een MKB Proof-waardige dienst. WINMAG Pro: "MKB Proof"

De service van Pixum

Bij vragen over onze producten en software kun je ook graag terecht op onze FAQ-pagina's, of bij de klantenservice.

Over Pixum

Duurzaamheid & kwaliteit

Een verantwoord gebruik van hout, de bevordering van duurzaam bosbeheer, is belangrijker dan ooit. Daarom is onze productie helemaal CO2-neutraal en gebruiken we duurzame materialen.

Pixum's gamma aan fotoproducten