Pixum: Het beste voor je foto's

Pixum is internationaal regelmatig testwinnaar bij vergelijkende tests van fotomagazines, vaktijdschriften en consumenten-verenigingen en stichtingen.

Naar het overzicht

Beoordelingen, tests en awards over Pixum

Pixum Fotoboeken en andere Pixum producten scoren hoog bij tests en product reviews en overtuigen klanten in heel Europa door hoogwaardige kwaliteit, korte levertijden en een alomvattende, uitstekende service.

Een overzicht van prijzen

Vakbladen en portalen over Pixum:

Fotoproducten

iCreate (07/2019): "Wat een boek!"

In de iCreate van juli 2019 werden Pixum Fotoboeken gereviewed. "Het boek ziet er geweldig uit," is de conclusie, met als hoofdpluspunten:

  1. Geweldige prints
  2. Geweldige afwerking
  3. Ontwerpen is gemakkelijk

Beoordeling: 4,5/5 sterren
Bron: iCreate Juli 2019

Connected (08/2019)

In de augustus/september editie van de Connected werd ook onze foto op canvas getest. Over onze canvasprints heeft Connected het volgende te zeggen: De kwaliteit van de afdruk en het gekozen materiaal valt absoluut niet tegen. De fijne textuur van het canvas laat de foto met zijn rijke contrasten goed tot zijn recht komen. En ook zijn we zeer te spreken over de kleuren die van het linnen af lijken te spatten. De kleuren zijn precies zoals we de foto hebben aangeleverd.

Beoordeling: 9,0/10
Bron: Connected Augustus/September

Connected (08/2019)

In de augustus/september editie van de Connected was er een review van onze foto op aluminium. De boordeling was een 9 met volgende uitleg: . Van de foto op aluminium zijn we zeer onder de indruk. Al dwars door het beschermende folie waarin de foto is ingepakt, stralen de kleuren ons tegemoet. Het rijke contrast van de foto is behouden en de afdruk is precies zoals de foto is aangeleverd.

Beoordeling: 9,0/10
Bron: Connected Augustus/September

Het Nieuwsblad (08/2018) - De grote fotoboeken test

In de grote fotoboekentest van Het Nieuwsblad/Check! in augustus 2018 zijn de fotoboeken van Pixum met extra mat papier als beste uit de test gekomen: Het resultaat: De mooiste en de matste, de optie "extra mat" maakt het net een stijlvol boek. Het leukste papier van de test.

Beoordeling: #1 met 8/10
Bron: Nieuwsblad

DIGIFOTO Pro (06/2018)

Onze foto op aluminium is door DIGIFOTO Pro in juni 2018 met hun hoogste onderscheiding "PLATINA" voorzien. Dit zegt de redactie over ons: De foto op aluminium die wij ontvingen voldeed ruim aan onze verwachtingen en ook het bestelproces en de levertijd bevielen ons.

Beoordeling: PLATINA
Bron: DIGIFOTO Pro

Digifoto Starter (08/2017)

Digifoto Starter heeft het Pixum Fotoboek getest en beloond met een SUPER award. Bij Pixum kun je terecht voor een mooi ťn gepersonaliseerd fotoboek waar je trots op kunt zijn.

Beoordeling: SUPER
Bron: Digifoto Starter 08/2017

Clickx Testpanel (04/2017)

Vijf lezers van het Vlaamse blad Clickx mochten een Pixum Fotoboek XL (vierkant) met hardcover uitproberen. Daarbij kreeg elke lezer een van onze papiersoorten toegewezen, en met geweldige respons! "Over de kwaliteit van de afdruk op fotopapier niks dan lof", "Het fotoboek zag er uitstekend uit en was prima op tijd geleverd", "Het resultaat is erg mooi" zijn een paar van de lovende reacties die wij mochten ontvangen. Al met al: "Topfotoboek!"

Gemiddelde beoordeling: 4,5/5
Bron: Vijf lezers testen Pixum fotoboeken

DIGIFOTO Pro (12/2016)

Ook DIGIFOTO Pro heeft onze foto op hout uitgeprobeerd en beloond met een gouden award. "De afdruk is haarscherp en zeer duidelijk," meldt het tijdschrift: "Deze manier van fotopresentatie is een echte aanrader als je van de natuurlijke uitstraling houdt."

Beoordeling: Goud/Zeer goed
Bron: DIGIFOTO Pro 6.2016

Connected (12/2016)

Connected heeft onze foto op hout getest en met een Connected Koopwijzer Award 2016 ster beloond: "de foto op hout [is] erg degelijk uitgevoerd, bijzonder scherp afgedrukt en ruikt ook nog eens lekker."

Beoordeling: Connected Koopwijzer Award 2016
Bron: Connected 6.2016

DIGIFOTO Pro (06/2016)

DIGIFOTO Pro heeft onze foto op aluminium getest en beloond met een gouden zegel: "De kwaliteit overtuigt en de degelijke uitvoering zorgt er waarschijnlijk voor dat we nog jarenlang van het resultaat kunnen genieten."

Beoordeling: Goud/Zeer goed
Bron: DIGIFOTO Pro.nl

CLiCKX (11/2015)

We hebben bij de fotoboeken massatest van het Belgische blad CLiCKX gewonnen. Daarvoor hebben we de CLiCKX Keuze-award 2015 gekregen! De redactie van clickx over het Pixum Fotoboek: "Met voorsprong de beste en leukste manier om een fotoboek te maken."

Test resultaat: CLICKX KEUZE
Bron: CLiCKX November 2015, NR.318.

DIGIFOTO Pro (11/2015)

DIGIFOTO Pro heeft onze foto in een lijst getest en beloond met een gouden zegel: "De ingelijste fotoposters van Pixum weten te overtuigen in kwaliteit en variatie. Voor elke foto en smaak is wel een bijpassende lijst te vinden, die je beste werk de verdiende aandacht geeft."

Beoordeling: Goud/Zeer goed
Bron: DIGIFOTO Pro 4.2015

Digifoto Starter (09/2015)

In Digifoto Starter werden de telefoonhoesjes van Pixum met een gouden "zeer goed" label beloond. "De telefoonhoesjes van Pixum bieden een leuke manier om je smartphone een persoonlijk tintje te geven en altijd een mooie herinnering bij je te dragen."

Beoordeling: Zeer goed
Bron: digifoto Starter 3.2015.

Connected (12/2014-01/2015)

Van Connected hebben onze Pixum Fotokalenders een Koopwijzer Award 2014 gekregen. "Een kalender was nog nooit zo leuk!"

Test resultaat: Connected Koopwijzer Award 2014
Bron: Connected 6.2014.

DIGIFOTO Pro (11/2014)

DIGIFOTO Pro heeft onze Pixum Fotoboeken met extramat premium papier getest en beloond met een gouden zegel.

Beoordeling: Goud/Zeer goed
Bron: DIGIFOTO Pro 4.2014.

Consumentenbond (11/2012)

Pixum.nl is voor foto's op aluminium-dibond en op kunststof door de Consumentenbond uitgeroepen tot Beste uit de test.

Beoordeling: Beste uit de test
Bron: Consumentengids november 2012.

Pixum Fotoboek ontdekken

Houd je foto's voor altijd vast. Maak gebruik van talrijke lay-outs, designs, cliparts en andere ontwerpopties!

Service

WINMAG Pro (07/2019) - MKB Proof

Onze service heeft van WINMAG Pro een zegel gekregen in hun MKB Proof. Onze service voor professionals en bedrijven wordt alsvolgt beschreven: Zoals drukwerk de verhouding met jouw klanten verstevigt en werknemers een sfeervolle omgeving biedt, zet Pixum in op een gezonde relatie. Jij krijgt de aandacht die je verdient - een MKB Proof-waardige dienst.

Bron: WINMAG Pro: "MKB Proof"

DigitalPHOTO 07/2016

Het Duitse tijdschrift DigitalPHOTO heeft in hun 07/2016 uitgave de Pixum Fotoboek App getest op prestatie en gebruiksgemak. De Pixum Fotoboek App kwam de test uitgerold als echt alternatief voor het bestellen met de PC: "De foto's kunnen direct worden gebruikt vanuit je smartphone-camera, je opslag en zelfs de verschillende clouds, zoals Dropbox. Het is een comfortabel alternatief voor de PC". Daarbij zijn de testers lovend over de ontwerpopties van de app, waarmee veel fotoproducten heel gemakkelijk en snel besteld kunnen worden.

Testergebnis: ZEER GOED
Bron: DigitalPHOTO 07/2016

De service van Pixum

Bij vragen over onze producten en software kun je ook graag terecht op onze FAQ-pagina's, of bij de klantenservice.

Over Pixum

PIXUM IS FSCģ GECERTIFICEERD

Pixum staat voor kwaliteit en vertrouwen. Voor ons gaat dat hand in hand met duurzaamheid.