Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Menu
Pixum Fotoboek

Hou bijzondere momenten voor altijd vast en geef de mooiste herinneringen cadeau in een Pixum Fotoboek!

Fotoboek maken in topkwaliteit: het Pixum Fotoboek

Aanbevolen door CliCKX en de lezers van CLiCKX. De redactie en een lezerspanel hebben ons getest en fantastisch gescoord. Probeer nu zelf het prijswinnende Pixum Fotoboek!

In een Pixum Fotoboek bundel je de mooiste momenten en herinneringen. Je kunt gemakkelijk en snel jouw fotoboek maken in 9 verschillende formaten, met keuze uit 5 papiersoorten en meerdere soorten kaften en bindingen. Bekijk hier een duidelijk overzicht van onze 9 verschillende fotoboek-formaten of kies hieronder het soort Pixum Fotoboek waarover jij graag meer wilt weten:

Papiersoorten en kaften

Papiersoorten voor jouw fotoboek

 • Fotopapier extramat

  Premium papier extramat

  Voor een bijzondere presentatie van je foto's in jouw Pixum Fotoboek, raden wij ons extramat fotopapier aan. De hoogwaardige druk op fotopapier van 328 g/m˛ (2× 164 g/m˛), worden versterkt met een speciale matte lak. Verkrijgbaar met lay-flat binding en hardcover, biedt het de perfecte setting voor je herinneringen.

 • Fotopapier hoogglans

  Pixum Fotoboek op fotopapier hoogglans

  Jouw Pixum Fotoboek wordt op hoogglans fotopapier van 360 g/m˛ (2x 180 g/m˛) gedrukt. Je pagina's zien er net zo uit als fotoafdrukken op hoogglans papier. De briljante pagina's zijn relatief dik en stabiel. Een ideaal cadeau voor familie en vrienden! Het Pixum Fotoboek met hoogglans fotopapier ontvang je met een extreem vlakke leporello- of layflatbinding

 • Fotopapier zijdeglans

  Pixum Fotoboek op fotopapier zijdeglans

  De belichting op het zijdeglans fotopapier geeft je foto's een edele optiek en een hoge kleurenpracht. Het fotopapier is met 360 g/m2 (2x 180 g/m2) zeer stabiel en bijna ongevoelig voor vingerafdrukken. Ideaal als uniek cadeau of als herinnering aan de mooiste momenten. Het Pixum Fotoboek op fotopapier ontvang je automatisch met een speciale layflatbinding waardoor de bladzijdes helemaal plat openvallen.

 • Premium papier extramat

  Premium papier extramat

  Voor een bijzondere presentatie van je foto's in jouw Pixum Fotoboek, raden wij ons extramat premium papier aan. De hoogwaardige digitale afdrukken op premium papier (170g / m˛), worden versterkt met een speciale matte lak. In combinatie met een matte hardcover, biedt het de perfecte setting voor je herinneringen. Tevens is het premium papier extramat goed geschikt om op te schrijven.

 • Premium papier hoogglans

  Pixum Fotoboek op premium papier hoogglans

  Je Fotoboek wordt op premium papier van hoogwaardige kwaliteit (200 g/m2) gedrukt en daarna van een speciale coating voorzien. Deze laminerings-look-a-like geeft het papier een luxe uitstraling. De kleuren krijgen een luxe glans voor de bijzondere gelegenheden. Je Pixum Fotoboek met hoogglans coating zal gedurende lange tijd eruitzien als nieuw omdat het papier door de coating extreem goed beschermd is tegen scheuren en ongevoelig voor vocht en vuil.

 • Premium papier zijdeglans

  Pixum Fotoboek op premium papier zijdeglans

  Het hoogwaardige 200 g/m2 premium papier is uitermate stabiel. Je foto's krijgen een zijdeglans optiek, waardoor het bekijken van je Pixum Fotoboek een echte belevenis wordt. De UV-bestendigheid van het premium papier garandeert je foto's bovendien een lange levensduur.

Onze verschillende kaften en bindingen

 • Hardcover met lijmbinding

  Hardcover met lijmbinding

  Onze hardcover met lijmbinding is in zeven formaten verkrijgbaar, en bestaat uit stevig karton wat opgeleukt kan worden met jouw foto's en teksten. Wanneer je een fotoboek met premium papier wilt bestellen is de hardcover met lijmbinding de perfecte keuze, dat resulteert in een stevig en duurzaam fotoboek.

 • Hardcover met platliggende binding

  Hardcover met platliggende binding

  De platliggende binding krijg je zodra je een fotoboek met fotopapier bestelt. Bij het maken van het fotoboek worden de pagina's in het midden plat gevouwen, waardoor ze extreem vlak over de rug liggen. Door deze platliggende binding kun je jouw foto's ideaal over twee pagina's verspreiden, zonder ook maar iets van je foto te verliezen in de vouw. Je kunt bij Pixum kiezen uit vijf verschillende formaten voor de hardcover fotoboeken met fotopapier en platliggende binding.

 • Softcover met lijmbinding

  Softcover met lijmbinding

  De softcover bestaat uit flexibel karton, dat je kan ombuigen. De duurzame voor- en achterkant kun je individueel ontwerpen met foto's en teksten.

  Dit Pixum Fotoboek wordt door middel van speciale lijm in elkaar gezet. Daarbij worden de losse bladzijdes aan de rug aan elkaar gelijmd.

 • Kunstleer met schroefbinding

  Kunstleer met schroefbinding

  Het kunstleren uiterlijk is tijdloos en elegant. De kunstleren inbinding is van lange levensduur en heel representatief. Daardoor is hij uitermate geschikt voor bijzondere gelegenheden. Je Pixum Fotoboek wordt met een schroefbinding samengevoegd. Daarvoor laten wij de bladzijdes van je Pixum Fotoboek aan de achterkant iets langer zodat je foto's ook naar het in elkaar schroeven compleet zichtbaar zijn.

 • Linnen met schroefbinding

  Linnen met schroefbinding

  De linnen voor- en achterkant geeft je Pixum Fotoboek een edel en representatief karakter. De cover is in verschillende kleuren te ontwerpen. Je kunt voor de schroefbinding kiezen tussen brons of zilver. De schroefbinding verbindt je Pixum Fotoboek tot een geslaagd geheel. De losse bladzijden worden dusdanig in elkaar geschroefd dat je foto's onaangetast blijven.

 • Schrift met geniete kaft

  Schrift met geniete kaft

  Een Pixum Fotoboek met geniete cover is licht, handig en kun je zonder problemen meenemen. Je kunt de voor- en achterkant individueel ontwerpen. Je Pixum Fotoboek wordt aan de rug met twee nietjes met elkaar verbonden. Deze binding is simpel, snel en handig.

Zo bestel je een Pixum Fotoboek

Hoe maak je een fotoalbum?

Het enige wat je hoeft te doen, om bij Pixum een fotoalbum te maken, is de Vlaamse Pixum Fotowereld (onze fotoboek software) downloaden, die op onze downloadpagina gratis ter beschikking staat. Je kunt bij sommige fotoboeken er ook voor kiezen online het fotoalbum te maken met de Online-Designer. Met je smartphone of tablet kun je de gratis Pixum Fotoboek App downloaden. Daarna kun je meteen met het ontwerpen van je persoonlijk fotoalbum beginnen. Kies foto's uit die je in jouw individuele fotoboek wilt gebruiken en vul elke pagina met een onbeperkt aantal foto's. Je kunt ook teksten en commentaren toevoegen, zo krijgt je fotoalbum zijn eigen persoonlijkheid. Selecteer als laatste stap, het papier en cover en binnen een paar dagen ligt je eigen persoonlijk fotoboek op de mat.

Nu jouw eigen Pixum Fotoboek maken:

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online-Editor

  • Snel en eenvoudig:

   Ontwerp onze fotoboek-bestsellers rechtstreeks op onze website.

  • Eenvoudige keuze:

   Vast aantal pagina's, lay-outs met max. 4 foto's per pagina en verschillende achtergrondkleuren.

  • Ons advies:

   Handig voor een klein aantal foto's, voor een snelle bestelling zonder software.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Fotowereld Software

  • Grenzeloze mogelijkheden:

   Ontwerp je fotoproducten zoals jij het wilt - talrijke lay-outs, achtergronden en cliparts.

  • Nieuwste functies:

   bijv. videos in je fotoboek doormiddel van een QR-code.

  • Ons advies:

   Voor een creatief en veelzijdig ontwerp met alle keuzemogelijkheden.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Fotoboek App

  • Comfortable bediening:

   Gebruik en bewerk de foto's van je tablet of smartphone rechtstreeks in de app.

  • Veel keuze:

   Alle Pixum bestsellers, zoals fotoboeken, wanddecoratie, fotoafdrukken, ansichtkaarten.

  • Ons advies:

   Perfect voor onderweg en op vakantie.

  nu ook voor
  Android

Onze bestsellers zijn snel gemaakt

Pixum Fotoboek mini (liggend)

 • liggend mini
 • Premium papier zijdeglans
 • Softcover
 • Lijmbinding
¤ 7,95

 incl. btw excl. verzendkosten

Nu ontwerpen

Pixum Fotoboek groot (staand)

 • staand groot
 • Premium papier zijdeglans
 • Hardcover
 • Lijmbinding
¤ 26,99

 incl. btw excl. verzendkosten

Nu ontwerpen

Pixum Fotoboek groot (liggend)

 • liggend groot
 • Premium papier hoogglans
 • Hardcover
 • Lijmbinding
¤ 32,99

 incl. btw excl. verzendkosten

Nu ontwerpen

*incl. btw, excl. verzendkosten

Zo veelzijdig is het Pixum Fotoboek

Ontdek ons grote aanbod aan formaten, kaften, bindingen en papiersoorten voor jouw Pixum Fotoboek. Van het kleine pocketformaat mini tot het grootse XXL fotoboek.

XXL staand
ca. 36×28 cm
vanaf ¤ 51,99 *
XL vierkant
30×30 cm
vanaf ¤ 41,99 *
groot vierkant
21×21 cm
vanaf ¤ 14,99 *
klein vierkant
13×14 cm
vanaf ¤ 7,95 *
groot liggend
ca. 21×28 cm
vanaf ¤ 21,99 *
klein liggend
15×19 cm
vanaf ¤ 9,99 *
mini liggend
11×15 cm
vanaf ¤ 7,95 *
XXL liggend
29×38 cm
vanaf ¤ 59,99 *
groot staand
21×28 cm
vanaf ¤ 15,99 *

Pixum Fotoboek cadeaubox

Als je in de Pixum Fotowereld software jouw fotoboek ontwerpt, heb je in het winkelmandje de optie om een hoogwaardige cadeaubox voor jouw Pixum Fotoboek erbij te bestellen. Elegante bescherming voor jouw herinneringen.

Inspiratie

Laat je inspireren door onze klantenvoorbeelden

Uniek vakantie-fotoboek uit Zuid-Afrika

In dit fotoboek van onze grote Safari-tour heb ik mijn leukste en mooiste dieren-opnames gecombineerd met vele kleine momenten. Ieder kiekje heeft zo zijn plaats. - Stefan

Natuur- en landschapsfoto's

Liggende fotoboeken zijn ideaal voor landschapsfoto's. Dit is een mooi voorbeeld hoe je foto's kunt gebruiken, om de straalkracht van natuuropnames te benadrukken. - Thomas

Klassieker: Baby-fotoboek

Een babyfotoboek is een prachtige herinnering voor de kleintjes als ze eenmaal groot zijn en voor ouders en grootouders om altijd terug te kunnen kijken. - Alexander

Zonnige bruiloft op Mallorca

Als bruiloft-fotograaf heb ik een liggend XXL Fotoboek gemaakt, om meerdere foto's in het groot naast elkaar te zetten. Zo kan je kleine verhaaltjes vertellen. - Markus

Mooier-wonen-boek in staand formaat

In dit XXL fotoboek heb ik mijn liefde voor stijlvolle inrichting en creatieve decoratie-ideeë gedocumenteerd. - Bianca
Uniek vakantie-fotoboek uit Zuid-Afrika
Natuur- en landschapsfoto's
Klassieker: Baby-fotoboek
Zonnige bruiloft op Mallorca
Mooier-wonen-boek in staand formaat
Al jaren maak ik mijn fotoboeken bij Pixum, altijd super tevreden. De kwaliteit van het materiaal en de kleuren van de foto's zijn echt prachtig. Ook de 100% tevredenheidsgarantie is ook echt 100%, dat geldt zowel voor oplossingen die worden geboden maar zeker ook voor de keurige beantwoording van vragen door de medewerkers (zowel telefonisch als via mail).
Pieter S.
Apeldoorn
Verena maakt fotoboeken voor haar kinderen sinds ze zelf een boek heeft gekregen. Per fotoboek worden haar fotoboeken mooier en mooier.

"Dit is ons leven"

Verena maakt fotoboeken voor haar kinderen sinds ze zelf een boek heeft gekregen. Per fotoboek worden haar fotoboeken mooier en mooier.

Onze tip: Je lievelingsfoto in museumkwaliteit aan de muur

Foto op hout

De foto op hout zorgt voor een creatief en warm effect. Jouw foto wordt gedrukt op stevige dennenhouten planken.

Foto op canvas

Bij Pixum kun je met jouw mooiste foto een foto op canvas maken. De populaire klassieker onder de Pixum Wanddecoratie.

Foto op aluminium

Prachtig, professioneel mat uiterlijk. Je foto wordt afgedrukt op een combinatie van twee aluminium met een kunststof kern: Alu-Dibond.

Foto met lijst

Bestel jouw fotoposter nu meteen in één van onze 18 hoogwaardige fotolijsten. Inclusief prachtige passe-partouts in verschillende kleuren.

Fotoposter

Druk jouw mooiste foto af als prachtige fotoposter op één van vele hoogwaardige papiersoorten: van kunstzinnig aquarelpapier tot schitterend parelmoer.

Foto op forex

Op dit matte kunststof met zijn witte basiskleur komt elke foto perfect uit de verf. Een prachtig en voordelig lichtgewicht.
Foto op hout
Foto op canvas
Foto op aluminium
Foto met lijst
Fotoposter
Foto op forex

Tips en trucs voor het ontwerpen van je fotoboek

De Pixum Fotowereld Software

Onze gratis fotoboek software - de Pixum Fotowereld Software - is het krachtigste hulpmiddel voor het ontwerpen van jouw persoonlijke Pixum Fotoboek. In de software word je stap voor stap door het ontwerpproces …

Pixum-Fotoboek-Tip

1

Gratis webworkshop

Je wilt hulp en inspiratie bij het maken van je fotoboek? In onze gratis webworkshops leer je van een professional hoe je het meest uit je Pixum fotoproducten kunt halen.

Pixum Fotoboek App

Ontwerp jouw Pixum Fotoboek gemakkelijk en snel onderweg of vanuit je luie stoel, met de gratis Pixum Fotoboek App voor smartphone en tablet.

Antwoorden op de meest gestelde vragen m.b.t. het Pixum Fotoboek

Hoe kan ik mijn Pixum Fotoboek nabestellen?
Je kunt jouw Pixum Fotoboeken gemakkelijk delen en nabestellen! Afhankelijk van of je precies hetzelfde product nog een keer wilt bestellen of liever nog een paar veranderingen maakt (zoals bijvoorbeeld een fotootje vervangen), en hoe lang het geleden is dat je jouw boek besteld hebt, heb je verschillende opties. Meer over dit thema vind je  hier.
Jenny, Klantenservice

Wat vinden onze klanten van hun Pixum Fotoboek?

Onze klanten hebben het Pixum Fotoboek met 4,7/5 sterren beoordeeld. In totaal hebben meer dan 3.500 mensen online hun mening gegeven over onze fotoboeken. Daarbij wordt onze service en gebruiksvriendelijkheid altijd erg gewaardeerd! Bij ons staan de klant en onze waardering voor fotografie, op de eerste plek. Daarom bieden wij ook graag een 100% tevredenheidsgarantie op de Pixum Fotoboeken.

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Dit zeggen onze klanten over het Pixum Fotoboek:

 • 5 Sterren:
  (2863)
 • 4 Sterren:
  (1139)
 • 3 Sterren:
  (8)
 • 2 Sterren:
  (0)
 • 1 Ster:
  (0)
4,7 / 5 (4010 Reviews)

Wij zorgen voor transparantie

Hier vind je productreviews van onze klanten.

Reviews

 • prachtig album, uitstekende service
 • Dit is nu al mijn 8ste fotoboek bij Pixum en nog steeds ben ik enorm tevreden. Zowel de gebruiksvriendelijke site als de kwaliteit van de boeken áls de levering is altijd al tip top geweest.
 • topkwaliteit, al veel keren een boek bestelt en nog nooit teleurgesteld geweest en regelmatig goeie kortingen
 • Na een tijdje van stilte om fotoboeken te bestellen, ben ik weer in gang geschoten en heb ik er 3 na elkaar besteld van 98 blz., 30 x 30, op fotopapier, hardcover. Over alle drie ben ik fantastisch tevreden. Je kan je moeilijk een mooier souvenir voorstellen van de familiegebeurtenissen of reizen dan zo'n fotoboek van uitstekende kwaliteit waarin je alles nog eens herbeleeft! En zeggen dat het ontwerpen ervan met de sublieme software van Pixum een fluitje van een cent is.
 • Vermits het een fotoboek betreft met gescande oude met photoshop verbeterde foto's, ben ik tevreden over het resultaat. Enkele foto's die op het computerscherm perfect leken werden wel te donker afgeprint. Ik ga deze foto's helderder maken en nog een boek laten afprinten.

Fotoboek maken als prachtig cadeau

Het maken van een Pixum Fotoboek is niet alleen leuk voor jezelf. Het is ook een prachtig cadeau! Zo kun je een trouwalbum cadeau doen, een aandenken aan een jubileum, een jaarverslag of bijvoorbeeld een boek vol met jeugdfoto's. Het Pixum Fotoboek kun je maken in drie formaten (staand, liggend en vierkant) en, afhankelijk van het formaat, in 9 verschillende groottes, met 5 verschillende papiersoorten! Dat allemaal in prijswinnende topkwaliteit.

Het ontwerpen en bestellen van je Pixum Fotoboeken kan direct in de online-editor, maar als je meer opties en gemak wilt kan dit ook in onze gratis fotoboek software of de Pixum Fotoboek app. In de software en app vind je ongelofelijk veel verschillende mogelijkheden voor het ontwerpen van je Pixum Fotoboek, waaronder het invoegen van een video of landkaartje, vele achtergronden en cliparts, en kaders voor je foto's. Zo kun je voor elke gelegenheid een prachtig fotoboek maken - voor jezelf of als cadeau.

Pixum Fotoboek - fotoalbum in prijswinnende kwaliteit

Wat vroeger nog met veel moeite en een hoop werk me de hand gemaakt moest worden, is nu heel eenvoudig met de computer te doen. Een fotoalbum maken is met de makkelijk te bedienen gratis fotoboek software van Pixum voor iedereen kinderspel. En het resultaat mag er zijn. Je digitale foto's worden in een hoogwaardig fotoalbum van Pixum een lust voor het oog.

We hebben voor onze service- en productkwaliteit vele prijzen gewonnen, waaronder van het Belgische tijdschrift Clickx (door de redactie en de lezers in een testpanel) en internationaal o.a. Connected, DIGIFOTO Pro en Starter, DigitalPHOTO, FOTOHITS, fotoMAGAZIN en de prestigieuze Duitse Stiftung Warentest. Klik hier voor een overzicht van recente awards en testresultaten.

Jouw fotoboek maken bij Pixum, met talrijke ontwerpmogelijkheden

Bij het maken van je Pixum Fotoboek kun je kiezen uit tot wel 4 verschillende groottes, afhankelijk van het soort fotoboek. Zo kun je een liggend fotoboek maken in mini-formaat, dat al vanaf ¤ 7,95 te bestellen is, maar je kunt ook een XXL fotoboek maken van wel 38×29 cm. Daarbij heb je keuze uit wel vijf verschillende papiersoorten voor je fotoboek: fotopapier zijdeglans of hoogglans, met een platliggende binding, of een Pixum Fotoboek met premium papier in extramat, hoogglans of zijdeglans uitvoering.

Ook de Pixum Fotoboeken in staand en vierkant formaat kun je in verschillende formaten bestellen, waarvan bijvoorbeeld het kleine Pixum Fotoboek vierkant ook al vanaf ¤ 7,95 beschikbaar is.

De kaften en bindingen zijn meestal ook nog vrij te kiezen wanneer je een fotoboek maakt. Zo kun je kiezen voor de eenvoudige schriftkaft met nietbinding, maar ook voor softcover, hardcover, en zelfs fotoboeken met een kunstleren of linnen kaft. Elk Pixum Fotoboek met fotopapier zijdeglans of hoogglans wordt voorzien van een platliggende binding, waardoor er nagenoeg geen vouw tussen de linker- en de rechterpagina te zien is. Daardoor gaat er geen deel van je foto verloren, wat dus ideaal is voor bijvoorbeeld panoramafoto's, verspreid over twee bladzijdes.

Wil je nou een compleet overzicht van alle Pixum Fotoboeken? Dan kun je hier alle Pixum Fotoboeken in één oogopslag: Alle Pixum Fotoboeken.