Het Pixum Fotoboek - elegant, indrukwekkend, creatief

Laat je inspireren door onze thema-ideeën en ontwerp je eigen creatieve Pixum Fotoboek. Hier vind je diverse ideeën zoals een persoonlijk fotoboek met je eigen vakantiefoto's, of een portfolio-boek voor je bedrijf, een jaarboek voor je familie of met club-foto's, of een zelf gemaakt cocktailboek om je vrienden te verrassen.

Pixum Fotoboek als Vakantieherinnering

Verzamel je mooiste vakantiefoto's in een fraai Pixum Fotoboek en hou je herinneringen vast om terug te kijken en na te genieten.

Portfolio voor Fotografen en Kunstenaars

Een Pixum Fotoboek als portfolio is een mooie manier om als fotograaf of kunstenaar je foto's en werk in de kijker te zetten en te presenteren aan een mogelijke klant.

Pixum Fotoboek als bedrijfsportfolio

Geef klanten een indruk van jouw bedrijf, vertel wie jullie zijn en waar jullie voor staan of stel het productassortiment van je bedrijf voor. In een Pixum Fotoboek ziet je bedrijfspresentatie er altijd verzorgd uit.

Pixum Fotoboek als Familiekroniek

Vereeuwig je familie-geschiedenis in een Pixum Fotoboek. Dit is een prachtig geschenk voor jubilea van grootouders en tegelijk ook een mooie herinnering voor je kinderen of kleinkinderen.

Pixum Fotoboek als Cocktailboek

Maak foto's van je lekkerste cocktails en ontwerp hiermee een uniek cocktail-receptenboek.

Pixum Fotoboek als Cadeaubonboekje

Verras je ouders, grootouders of partner met hun verjaardag, jubileum of voor de kerst of gewoon tussendoor met een zelf gemaakt cadeaubonboekje.

Pixum Fotoboek als ABC-boek

"Hoe gaat het abc?" Help je kinderen met het leren van het alphabet met een zelf gemaakt abc-boek met passende foto's en plaatjes bij iedere letter.

Documentatie over de bouw van je huis

Je bent een huis aan het bouwen of een oud huis aan het renoveren? Documenteer dit in een Pixum fotoboek.

Pixum Fotoboek als Liedjesboek

Een zelf gemaakt liedjesboek is een prachtig cadeau voor kinderen of kleinkinderen.

Pixum Fotoboek als kapselboek

Je bent kapper of kapster of wil je graag een mooie stylings vasthouden? Dan heb je een kapselboek.