Papiersoorten

Een Pixum Fotoboek is in twee verschillende papiersoorten te ontwerpen: premium papier en fotopapier. Het premium papier is de dunnere soort en daardoor zeer buigzaam. Het fotopapier is dikker en wordt zo gebonden dat de pagina's plat komen liggend. Beide papiersoorten komen in een zijdeglans- en hoogglansvariant. Het hangt van de grootte en de cover van het fotoboek af, welke papiersoorten beschikbaar zijn.

Pixum Fotoboek op premium papier extramat

Voor een bijzondere presentatie van je foto's in jouw Pixum Fotoboek, raden wij ons extramat premium papier aan. De basis zijn hoogwaardige digitale afdrukken op premium papier (170g / m²), die wordt versterkt met een speciale matte lak. In combinatie met een matte hardcover, biedt het de perfecte setting voor je herinneringen. Tevens is het premium papier extramat goed geschikt om op te schrijven.

Let op:
Pixum Fotoboeken op premium papier extramat zijn alleen verkrijgbaar met hardcover.

Onze tip:
Het extramatte premium papier maakt van je Pixum Fotoboek het ideale geschenk voor speciale gelegenheden zoals bruiloften en verjaardagen. Zelfs van de mooiste ervaringen van je laatste reis kun je zo stijlvol genieten.

Verkrijgbaar in de volgende formaten:

Fotopapier hoogglans

Jouw Pixum Fotoboek wordt op hoogglans fotopapier van 360 g/m2 (2x 180 g/m2) gedrukt. Je foto's zien er zo uit, zoals fotoafdrukken op hoogglans papier. De zeer briljante pagina's zijn relatief dik en stabiel. Een ideal cadeau voor familie en vrienden! Het Pixum Fotoboek op hoogglans fotopapier ontvang je met een ultravlakke leporello- of layflatbinding

Let op: Pixum Fotoboeken met fotopapier hoogglans zijn momenteel met hardcover en tot 98 pagina's verkrijgbaar.

Onze tip:
Het hoogglanse fotopapier heeft een edele optiek. Door de heldere kleuren en layflatbinding is de papiersoort zeer geschikt voor professionele fotografen en alle die graag briljante kleuren in hun fotoboek willen zien.

Verkrijgbaar in de volgende formaten:

Fotopapier zijdeglans

De belichting op het zijdeglans fotopapier geeft je foto's edele optiek en een hoge kleurenpracht. Het fotopapier is met 360 g/m2 (2x 180 g/m2) zeer stabiel en bijna ongevoelig voor vingerafdrukken. Ideaal als exclusief cadeau of als herinnering aan de mooiste momenten. Het Pixum Fotoboek op fotopapier ontvang je automatisch met een speciale binding waardoor de bladzijdes helemaal plat vallen, (ook wel lay-flat binding genoemd)

Let op: Pixum Fotoboeken met fotopapier zijn momenteel alleen met hardcover en tot 98 pagina's verkrijgbaar.

Tip:
Heb je bij het maken van je foto's bijzondere aandacht besteed aan de kleuren? Dan is zijdeglans fotopapier de juiste keuze. Door de speciale lagen op het fotopapier worden de kleuren zo natuurgetrouw mogelijk weergegeven. Het resultaat zijn briljante kleuren die je motieven laten schitteren.

Verkrijgbaar in de volgende formaten:

Premium papier hoogglans

Je Fotoboek wordt op een hoogwaardige kwaliteit 200 g/m2 premium papier geproduceerd en daarna van een speciale coating voorzien. Deze laminerings-look-a-like geeft het papier een luxe uitstraling. De kleuren krijgen een luxe glans voor de bijzondere gelegenheden. Je Pixum Fotoboek met hoogglans coating zal gedurende lange tijd eruitzien als nieuw omdat het papier door de coating extreem goed beschermd is tegen scheuren en ongevoelig voor vocht en vuil.

Let op: de Pixum Fotoboeken met hoogglans coating zijn momenteel alleen met harde kaft verkrijgbaar.

Tip:
De hoogglans coating is uitermate geschikt voor Fotoboeken die in het openbaar kunnen worden bekeken, bijvoorbeeld als inkijkexemplaar in bedrijven of als menukaart in restaurants.

Verkrijgbaar in de volgende formaten:

Premium papier zijdeglans

Het hoogwaardige 200 g/m2 premium papier is uitermate stabiel. Je foto's krijgen een zijdeglans optiek, waardoor het bekijken van je Pixum Fotoboek een belevenis wordt. De UV-bestendigheid van het premium papier garandeert je foto's bovendien een lange levensduur.

Tip:
Het premium papier is door haar ongevoeligheid voor lichtinval bijzonder geschikt voor fotoboeken, die vaak worden gebruikt en bekeken. Dit zijn onder andere fotoboeken als herinnering, een kookboek, kapsel- of presentatieboek.

Verkrijgbaar in de volgende formaten:

Kies hier jouw Pixum Fotoboek: