Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Menu
Galleryprint

Haal museumkwaliteit in huis met deze high-light onder de wanddeco. Combineer het beste van acrylglas en aluminium.
vanaf § 34,99

De galleryprint is misschien wel de fraaiste manier om je woning mee te decoreren. Het materiaal combineert het beste uit de twee materialen acrylglas en aluminium. Een prachtig resultaat met een chique diepte-effect.

 • Luxe uitstraling - zoals in tentoonstellingen en galerijen
 • Hoogwaardige 7-kleuren UV-directdruk voor een perfecte afdrukkwaliteit
 • Rechtstreeks gedrukt achter 4mm-dik acrylglas met gepolijste randen
 • Versterkt met op 3mm-alu-dibond plaat
 • Groot formaat-assortiment: 20◊20 cm tot 100◊150 cm
 • Wandbevestiging altijd inbegrepen

Formaten & prijzen

Bekijk met behulp van onze prijscalculator gemakkelijk en snel de prijs van de Pixum Wanddecoratie naar jouw keuze:

Het spijt ons. Er is een probleem opgelopen bij de productconfiguratie. Probeer het later nog eens.

  Mijn selectie

  vanaf
  incl. btw
  Nu ontwerpen

  Beschikbare wandbevestigingen voor jouw galleryprint

  De passende wandbevestiging voor jouw product kun je kiezen tijdens het bestelproces of in het winkelwagentje. Welke bevestiging voor jouw gekozen product beschikbaar is vind je in de prijslijst in de desbetreffende kolom.

  • Spiegelsysteem

   Spiegelsysteem

   Het spiegelsysteem zijn twee kleine houders die op de achterkant van het product bevestigd worden. Hierdoor is de bevestiging niet zichtbaar. Aan de onderkant van het product worden afstandhouders van dezelfde dikte toegepast, zodat het product, ca. 10 mm van de muur, mooi recht hangt.

  • Railsysteem

   Railsysteem

   Het railsysteem wordt op de achterkant van het product bevestigd en is hierdoor niet zichtbaar. Deze speciale wandbevestiging biedt flexibiliteit bij het ophangen en laat het product ongeveer 10 mm vanaf de wand zweven.

  • Schroefsysteem

   Schroefsysteem

   Het product wordt met een mooie schroef in iedere hoek aan de wand bevestigd. Deze bevestiging is zichtbaar. De producten worden van ons voorzien van de nodige gaten. De afstand van de wand is ca. 2 cm, zo ontstaat een fraai zweef-effect.

  • Klemsysteem

   Klemsysteem

   De vier klemmen worden meegeleverd. De wanddecoratie wordt met vier schroeven aan de muur bevestigd. Het klemsysteem is flexibel en je foto blijft onaangetast. De afstand tot de muur bedraagt 20 mm. Het klemsysteem biedt ruimte voor materialen die maximaal 7 mm dik zijn. Bij Pixum Wanddecoratie met een dikte van minder dan 7 mm, zoals forex, acrylglas of aluminium, worden extra plakkers meegeleverd om het materiaal perfect in de klemmen vast te kunnen zetten.

  Uitstekende Pixum-kwaliteit

  Wat zeggen onze klanten over onze galleryprint
  Fotocollage als wanddecoratie

  Fotocollage maken van je favoriete foto's

  • tot 40 foto's
  • 29 verschillende lay-outs

  Fototableau gemakkelijk ontwerpen

  • tot 8 foto's in een elegante rij
  • achtergrondkleur naar keuze

  Galleryprint: Museumkwaliteit voor jouw foto

  Voor je allermooiste foto's. Je wilt je favoriete foto's natuurlijk met stijl en elegantie presenteren. Druk deze dan af als Pixum Galleryprint. Deze prachtige wanddecoratie combineert helder acrylglas en stevig alu-dibond voor een prachtig resultaat. Deze combinatie van een foto op glas en een foto op aluminium geeft een echt hoogwaardig effect aan elke foto. Die waardevolle familiefoto, een nachtopname van je lievelingsstad, een indrukwekkende onderwaterfoto van je vakantie in Thailand - elke foto straalt nog meer als Pixum Galleryprint.

  De kwaliteiten van een Pixum Galleryprint

  De prachtige museumkwaliteit van de Pixum Galleryprint komt door een combinatie van meerdere hoogwaardige materialen. De basis van het geheel is een 3mm-dikke alu-dibondplaat. Dit zijn twee aluminiumplaten met daartussen een kern van polyethyleen. Deze materialen verstevigen het 4mm-dikke acrylglas, wat daarop geplaatst wordt. Hierdoor ontstaat een prachtige dieptewerking. Tussen het glas en de alu-dibondplaat komt dan jouw foto als afdruk, veilig beschermd. Hier is een overzicht van de belangrijkste kwaliteiten van een Pixum Galleryprint:

  • Bescherming: Jouw afdruk wordt tussen twee lagen geplaatst waardoor je foto perfect beschermd wordt. Door het professionele drukproces heeft zelfs de zon geen invloed op je wanddecoratie.
  • Gewicht: De Pixum Galleryprint is een combinatie van meerdere materialen en daarmee een duurzame en stevige keuze. Toch zijn de meeste fotolijsten zwaarder en minder gebalanceerd aan je muur te bevestigen.
  • Duurzaam: Acrylglas is vele malen steviger dan normaal glas.
  • Luxe: De Pixum Galleryprint is door een combinatie van hoogwaardige, professionele materialen een echt luxe keuze. Het zou zeker niet misstaan in een museum.

  Directe druk voor briljante, schitterende kleuren

  De Pixum Galleryprint wordt met een professionele 7-kleurendruk bedrukt. De kleuren springen hierdoor bijna van het glas. Door het dikke acrylglas stralen de kleuren dan nog meer en ontstaat er een echt indrukwekkend diepte-effect.

  "Galleryprint is werkelijk professioneel niveau. 5/5 sterren"

  Mede door de briljante kleuren en de combinatie van professionele materialen, geven onze klanten de Pixum Galleryprint dan ook 4,7 van 5 sterren.