Museumwaardige Pixum Galleryprints

Haal museumkwaliteit in huis met deze high-light onder de wanddeco. Combineer het beste van acrylglas en aluminium. Verkrijgbaar vanaf §34,95.

Onbestreden topkwaliteit
Onbestreden topkwaliteit

• Museumwaardige kwaliteit
• Combinatie van acrylglas en aludibond
• vanaf § 29,95

Nu ontwerpen en bestellen

Laat een Galleryprint afdrukken van jouw foto

De galleryprint is misschien wel de fraaiste manier om je woning mee te decoreren. Het materiaal combineert het beste uit de twee materialen acrylglas en aluminium. Een prachtig resultaat met een chique diepte-effect.

 • Luxe uitstraling - zoals in tentoonstellingen en galerijen
 • Hoogwaardige 7-kleuren UV-directdruk voor een perfecte afdrukkwaliteit
 • Rechtstreeks gedrukt achter 4mm-dik acrylglas met gepolijste randen
 • Versterkt met op 3mm-alu-dibond plaat
 • Groot formaat-assortiment: 20◊20 cm tot 100◊150 cm
 • Wandbevestiging altijd inbegrepen

Wat is een Galleryprint?

Kies je voor een Galleryprint, dan kies je o.a. voor:
<ul><li>Museumwaardige decoratie</li>
<li>Een combinatie van acrylglas en alu-dibond</li>
<li>Stralende kleuren</li>
</ul>

Pixum Galleryprint - detailvideo

Kies je voor een Galleryprint, dan kies je o.a. voor:

 • Museumwaardige decoratie
 • Een combinatie van acrylglas en alu-dibond
 • Stralende kleuren

Onze klanten over Pixum Galleryprints

Wat zeggen onze klanten over onze galleryprint
Welke formaten zijn er en wat kost een Galleryprint?

Pixum Galleryprint formaten en prijzen in ťťn overzicht

Pixum Galleryprints zijn er in heel veel formaten van 20◊20 tot en met 150◊100. Bekijk de prijslijst voor de galleryprints of vind hieronder binnen een paar kliks het formaat dat bij jou en jouw budget past.

Het spijt ons. Er is een probleem opgelopen bij de productconfiguratie. Probeer het later nog eens.

  Mijn selectie

  vanaf
  incl. btw
  Nu ontwerpen

  Meer details over Pixum Galleryprints

  Pixum Galleryprint: Veelgestelde vragen

  • Wat kost een Pixum Galleryprint?
   Wat kost een Pixum Galleryprint?

   De prijs van een Galleryprint is, zoals bij alle wanddecoratie, afhankelijk van het formaat. In tegendeel tot andere materialen zit bij Galleryprint echter altijd een vorm van wandbevestiging inbegrepen in de prijs. Je vindt gemakkelijk de prijs van jouw ideale Galleryprint in het prijs- en formaatoverzicht ! Ze beginnen bij § 29,95 voor 20◊20 cm.

  • Waar moet ik op letten bij een Galleryprint?
   Waar moet ik op letten bij een Galleryprint?

   De kwaliteit van de galerijafdruk hangt natuurlijk af van de foto zelf, die je als basis gebruikt. Zorg er dus gewoon voor dat de gewenste foto de nodige kwaliteit heeft. Als de resolutie niet optimaal is, krijg je tijdens het ontwerpproces een waarschuwing. Bovendien is het helaas niet aan te raden achteraf gaten in de bedrukking te boren. Houd hier rekening mee bij de keuze van de wandbevestiging.

   Meer over wandbevestiging lezen
  • Welke formaten kan ik uit kiezen?
   Welke formaten kan ik uit kiezen?

   We hebben de juiste print voor elke muur. Hoe groot of klein de ruimte ook is - er is gegarandeerd plek voor een Pixum Galleryprint! Ons kleinste formaat begint al bij 20◊20 cm. Als je wilt dat het iets uitgebreider is, vind je ook formaten van meer dan een meter lang. Je hebt de keuze tussen veel verschillende oriŽntaties en beeldverhoudingen: Onze Galleryprint is beschikbaar in 2:1, 3:2 4:3 of 16:9 en in groot panorama of Instagram-stijl vierkant. Zo vind je gegarandeerd een geschikte achtergrond voor jouw foto!

   Upload je foto en krijg meteen een formaatvoorstel
  Galleryprint: Museumkwaliteit

  Galleryprint: Museumkwaliteit

  Voor je allermooiste foto's. Je wilt je favoriete foto's natuurlijk met stijl en elegantie presenteren. Druk deze dan af als Pixum Galleryprint. Deze prachtige wanddecoratie combineert helder acrylglas en stevig alu-dibond voor een prachtig resultaat. Deze combinatie van een foto op glas en een foto op aluminium geeft een echt hoogwaardig effect aan elke foto. Die waardevolle familiefoto, een nachtopname van je lievelingsstad, een indrukwekkende onderwaterfoto van je vakantie in Thailand - elke foto straalt nog meer als Pixum Galleryprint.

  De kwaliteiten van een Pixum Galleryprint

  De kwaliteiten van een Pixum Galleryprint

  De prachtige museumkwaliteit van de Pixum Galleryprint komt door een combinatie van meerdere hoogwaardige materialen. De basis van het geheel is een 3mm-dikke alu-dibondplaat. Dit zijn twee aluminiumplaten met daartussen een kern van polyethyleen. Deze materialen verstevigen het 4mm-dikke acrylglas, wat daarop geplaatst wordt. Hierdoor ontstaat een prachtige dieptewerking. Tussen het glas en de alu-dibondplaat komt dan jouw foto als afdruk, veilig beschermd.

  Belangrijkste kwaliteiten

  Belangrijkste kwaliteiten

  • Bescherming: Jouw afdruk wordt tussen twee lagen geplaatst waardoor je foto perfect beschermd wordt. Door het professionele drukproces heeft zelfs de zon geen invloed op je wanddecoratie.
  • Duurzaam: Acrylglas is vele malen steviger dan normaal glas.
  • Gewicht: De Pixum Galleryprint is een combinatie van meerdere materialen en daarmee een duurzame en stevige keuze. Toch zijn de meeste fotolijsten zwaarder en minder gebalanceerd aan je muur te bevestigen.
  • Luxe: De Pixum Galleryprint is door een combinatie van hoogwaardige, professionele materialen een echt luxe keuze. Het zou zeker niet misstaan in een museum.
  Briljante, schitterende kleuren

  Briljante, schitterende kleuren

  De Pixum Galleryprint wordt met een professionele 7-kleurendruk bedrukt. De kleuren springen hierdoor bijna van het glas. Door het dikke acrylglas stralen de kleuren dan nog meer en ontstaat er een echt indrukwekkend diepte-effect.

  Galleryprint is werkelijk professioneel niveau. 5/5 sterren

  Mede door de briljante kleuren en de combinatie van professionele materialen, geven onze klanten de Pixum Galleryprint dan ook 4,7 van 5 sterren.