Samenwerken met Pixum

Ben je op zoek naar een competente partner voor on- of offline samenwerkingen?
Dan ben je bij Pixum aan het juiste adres!

Jouw aanspreekpartners

Lex Kloet

Marketing Manager
E-mail: marketing@pixum.be
Telefoon: +31 (0)20 22 55 133
ma t/m vr, van 10:00 - 12:30 uur en van 13:30 - 16:00 uur

Post- / bezoekadres

Pixum - Diginet GmbH & Co. KG
IndustriestraŖe 161
50999 Keulen - Duitsland

Samenwerken met Pixum voor ervaring en kwaliteit

Pixum heeft jarenlange ervaring met marketing samenwerkingen. Eerdere partners zijn bekende merken en bedrijven, maar we hadden ook vele kleinere partners. Ontdek hier waarom een samenwerking met Pixum ook voor jou en jouw klanten een voordeel is:

Populaire en aantrekkelijke incentives

Door de vele verschillende gepersonaliseerde fotoproducten in ons assortiment hebben wij de mogelijkheid om jou en jouw klanten aantrekkelijke incentives voor on-pack promoties of andere samenwerkingen aan te bieden. Of het nou on-pack promoties zijn, prijsvragen, sponsoring of iets geheel anders. Wij houden van creatieve en innovatieve ideeŽn, dus stuur ons jouw voorstel en wij bespreken samen de mogelijkheden en voorwaarden.

Innovatie, kwaliteit & UX staan voorop

Onze website is snel, overzichtelijk en responsive. Door een eventuele co-branded landingspagina weten bezoekers nog sneller de weg te vinden en ontvangen wij uw contacten bovendien in een omgeving, waarin zij jouw merk terugherkennen.

Daar zijn overigens geen extra kosten aan verbonden, want in tegenstelling tot agentschappen gericht op marketing coŲperaties en on-pack promoties, gaat Pixum vaak een samenwerking op bartering-basis aan.

Tevreden klanten - kwalitatief hoogwaardige producten:

Bij Pixum kunnen klanten veilig shoppen. Niet alleen zorgen wij voor een versleutelde webpagina in de winkelwagen, maar we behandelen jouw persoonlijke gegevens ook vertrouwelijk en geven deze nooit aan derden door. Regelmatig worden wij door verschillende keurmerken op service & veiligheid getest. Daarom mogen wij ook het BeCommerce kwaliteitslabel voor veilig winkelen dragen.

Voor Pixum is direct contact met haar klanten het belangrijkst. Onze competente klantenservice is via verschillende mogelijkheden (service telefoon, e-mail) snel en altijd te bereiken. Door permanente kwaliteitscontroles van alle bestellingen zorgen wij ervoor dat de Pixum klanten altijd de kwaliteit ontvangen die ze verwachten.

Grenzeloze ervaring in Marketing

Grenzeloze ervaring in Marketing

Pixum is in meer dan 20 Europese landen te vinden en biedt haar services aan in de talen Engels, Frans, Nederlands, Deens, Italiaans, Spaans, Zweeds en Duits. Ongeacht in welk Europese land jouw merk actief is, wij kunnen altijd een voorstel opzetten voor jouw markt en jouw klanten.

Bekende merken vertrouwen Pixum

Pixum heeft jarenlange ervaring met marketing-coŲperaties. Honderden samenwerkingen met vele bekende merken bevestigen dit.

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?

Stuur ons dan een e-mail met je idee, vraag of voorstel. Wij nemen dan direct met je contact op, om samen een concept op te zetten voor een succesvolle samenwerking. Wij verheugen ons op jouw e-mail.

Over Pixum

Samenwerken met een testwinnaar

Bekijk een kleine greep uit de vele tests waarin Pixum heeft meegedaan en de awards die daaruit voortgekomen zijn.

Gebruik van ons logo

Marge rondom het Pixum-logo

Het is mogelijk om het logo van Pixum variabel te positioneren. Het is echter belangrijk dat andere grafische elementen er niet te dichtbij staan. De minimale afstand tot ons logo hangt af van de daadwerkelijke grootte en wordt als volgt berekend: doorsnede van het "Pixum-zonnetje" vermenigvuldigd met 0,25.

Minimale grootte

Het logo van Pixum kan in verschillende groottes worden gebruikt. Daarbij mag de lengte-/breedteverhouding niet worden veranderd. Verder moet het logo als geheel worden behandeld. Dat betekent dat het symbool (blauwe zon) en het woord "Pixum" altijd bij elkaar moeten staan. De minimale breedte van het logo bedraagt 18mm op printmedia en 80 pixel bij internetgebruik.

Meer tonen » Minder tonen »