Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke en competente klantenservice staat graag voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Creatieve ideeŽn voor het maken van je Pixum Telefoonhoesje

De lekkerste chocolade, de mooiste schoenen of je liefste huisdier - ontwerp een uniek Pixum telefoonhoesje met je eigen lievelingsfoto's. Als voorbeeld voor onze creatieve ideeën hebben we premium hoesjes gebruikt. Natuurlijk kan je ieder idee ook met een ander hoesje ontwerpen: Sideflip-hoesje, Hardcase, Insteekhoesje, Silicoonhoesje, Downflip-hoesje of Toughcase.

Inspiratie voor je Pixum telefoonhoesje

De zoete verleiding

Hoe ziet het met iets zoets? Maak een Pixum telefoonhoesje met een foto van reep chocola. Echt iets voor iedere zoetekauw. En ook echt leuk met Hollands snoep! :)

Music was my first love

Je houdt van muziek, en dat mag iedereen weten? Versier je smartphone met een passende foto - bijvoorbeeld met een chique muziekinstrument, waar je iedere dag weer graag naar kijkt.

Real live emoticons

Wat denk je van een menselijke smiley? Imiteer de leukste emoticons en ontwerp daarmee een grappig en origineel Pixum telefoonhoesje.

There's music in the air

Versier je muzikale Pixum telefoonhoesje met een retro jukebox, muziekboxen, je persoonlijke instrument of je idool.

Twinkel twinkel glamour phone

Met een telefoonhoesje van Pixum bescherm je je smartphone en heb je meteen een echt uniek accessoire. Dit hoesje vol gouden glitter is een net een echt sieraad en past bij ieder glamoureuze outfit.

Japans maar dan anders

Bijzonder en een echte eye-catcher is ons sushi-idee: Maak een foto van je lievelings-sushi en ontwerp daarmee een exotisch Pixum telefoonhoesje.

De snack voor tussendoor

Je houdt van stokbrood of sandwiches? Food-photography ziet er lekker uit en is een van de top-trends van onze tijd. Maak een foto van je lievelingseten en ontwerp er een stijlvol Pixum telefoonhoesje mee.

Het perfecte paar

Deze inspiratie is ideaal voor schoen-liefhebbers. Bij de compositie van dit ontwerp-idee hebben we gelet op de harmonie van mens en natuur uit een speciaal perspectief.

Stemmingsvolle momenten

Vastgehouden op honderden foto's: het perfecte ogenblik. Gebruik deze foto's voor je Pixum telefoonhoesje - zo kan je telkens weer nagenieten.

Beestachtige momenten

Je wilt je huisdier altijd bij je hebben maar bent nog op zoek naar een creatief foto-idee? Zoom in op de ogen van je dier. Zo komen ze mooi naar voren en je kunt de hele dag van je huisdier genieten.

Blijf in beweging

Een zonsondergang is een van de meest populaire fotomotieven in de natuur. Bijzonder mooi is zo een foto met vrolijke mensen op de voorgrond. Zo ontstaan grappige licht- en schaduw-effecten.

Schoenen boven schoenen

Klassiek, modern, bont of eenkleurig - schoenen zijn veelzijdig. Vaak loont het zich een tweede keer te kijken. Met de juiste atmosfeer ontstaat een kunstzinnige impressie die het waard is op een Pixum telefoonhoesje te vereeuwigen.

Alternatieve bestelmanieren

Pixum Telefoonhoesje App

Download de app om gemakkelijk en snel jouw hoesje overal te ontwerpen!

Deel je mooiste herinneringen

Je hebt een bijzonder mooi telefoonhoesje gemaakt en wilt dit hoesje ter inspiratie met de andere Pixum klanten delen? Dan stuur ons een mailtje en wordt deel van de Pixum klantengalerij.

Zelf unieke telefoonhoesjes maken bij Pixum

Heb je een leuke foto van je huisdier of droom je nog steeds over die mooie vakantie? Met Pixum Telefoonhoesjes heb je een wereld aan mogelijkheden om jouw smartphone helemaal naar jouw wens te ontwerpen. We hebben daarvoor al een hele hoop ideeŽn en ontwerptips verzameld!

Heel leuk die ideeen van Pixum, maar natuurlijk zitten de allerbeste foto's voor jouw persoonlijke telefoonhoesje, in je eigen fotoverzameling. De Pixum hoesjes zijn de perfecte manier om je lievelingsfoto altijd bij de hand te hebben, maar welke foto kies je nou? Hier zijn een paar thema's die je kunt overwegen:

  • Vakantiefoto's: prachtige zonsondergangen, een surffoto, exotische flora en fauna, indrukwekkende architectuur...
  • Eten & drinken: zelfgemaakte sushi, je lievelingsbier of -cocktail, een grappig gekleurd drankje, een prachtige keuken...
  • Hobby's: muziekinstrumenten of bladmuziek, het logo van je club, een foto van tijdens het sporten, je favoriete jogging-route, fashion-foto's, zoals schoenen, een volle kapstok, etc.
  • Familie: kinderen, de hele familie, huisdieren, broers & zussen...
  • Eigen creativiteit: zelfgemaakte tekeningen, grafische afbeeldingen, knutselwerk...