Premium telefoonhoesje maken bij Pixum

Waar zoek je een hoesje voor?

Het spijt ons. Er is een probleem opgelopen bij de productconfiguratie. Probeer het later nog eens.

Productinformatie

Het premium-hoesje is volledig tot op de laatste millimeter bedrukt. Een afdrukmethode met 8 in plaats van de gebruikelijke 4 kleuren staat garant voor schitterende kleuren, ongeacht de foto. De gebruikte verf is ook slag- en krasbestendig, die een lange tijd plezier garandeert zonder slijtage.

  • Met extra inkepingen voor alle knoppen en stekkertjes
  • All-round druk, die de telefoon vanuit elke hoek bijzonder maakt
  • Extra robuuste 8-kleurendruk voor bijzonder kleurintensieve motieven

Het hoogwaardige premium-hoesje van Pixum

Alleen het beste is goed genoeg

Heb jij, of heeft een van de mensen in jouw omgeving, onlangs een nieuwe smartphone gekocht? Zorg dat deze op prachtige wijze beschermd wordt. Een prachtig cadeau voor anderen, of voor jezelf: een geheel uniek en persoonlijk premium telefoonhoesje.

Bij Pixum kun je de gepaste bescherming voor een heel assortiment aan smartphonemodellen niet alleen bestellen, maar zelfs helemaal zelf ontwerpen met jouw eigen designs, foto's en tekst.

Het volledig bedrukte premium-hoesje

Het premium-hoesje van Pixum is het perfecte cadeau en maak van elke smartphone een prachtige accessoire. Het telefoonhoesje beschermt jouw telefoon in stijl, met zijn hoogwaardige stoot- en krasbestendige materiaal. Het is een kwaliteitsproduct dat overtuigt in bescherming, functionaliteit en uiterlijk. De stevige vervaardigde buitenkant werkt heel dun en gecoat. De hoes is niet alleen op de achterkant, maar volledig tot op de laatste millimeter bedrukt. Een afdrukmethode met 8 in plaats van de gebruikelijke 4 kleuren staat garant voor schitterende kleuren, het maakt niet uit welk onderwerp je kiest. De gebruikte verf is ook slag- en krasvast, die een lange tijd plezier garandeert zonder slijtage.

  • Met extra toegang tot alle knoppen
  • Rondom bedrukt, wat de telefoon vanuit elke hoek spectaculair maakt
  • Extra robuuste 8-kleurendruk voor bijzonder kleurintensieve foto's

Geef je telefoon iets unieks

Met een door jou ontworpen telefoonhoes heb je iets in handen dat praktisch is en van hoge kwaliteit. Via de website kun je jouw gewenste motief selecteren met foto's, afbeeldingen of tekst. Het ontwerpen gaat eenvoudig. Kies een foto van de familie of je favoriete huisdier. Het is een cadeau dat je altijd bij je draagt. Of ga op zoek naar een mooi patroon als achtergrond en versieren de hoes met een brede selectie van cliparts. Om de smartphone meer onderscheidend te maken, kun je de naam van de eigenaar toevoegen: gegarandeerd geen verwarring meer.

Meer tonen » Minder tonen »

Deze telefoonhoesjes zijn misschien ook iets voor jou

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Dit zeggen onze klanten over Pixum premium telefoonhoesje: