Insteekhoesje zelf maken bij Pixum

Waar zoek je een hoesje voor?

Het spijt ons. Er is een probleem opgelopen bij de productconfiguratie. Probeer het later nog eens.

Productinformatie

Een insteekhoesje (of telefoon-sleeve) uit hoogwaardig kunstleer, past perfect om jouw smartphone en beschermt het scherm en de hele telefoon tegen krassen en vuil. Ontwerp jouw insteekhoesje met je eigen foto op de voorkant.

  • Handige bescherming voor je smartphone
  • Materiaal: elegant kunstleer
  • Ondergrond/achterkant zwart, binnenkant bruin
  • Voorkant bedrukt met foto naar wens

Zelf een unieke insteekhoesje maken met jouw foto

Je smartphone wil je natuurlijk tegen krassen, stoten en andere gevaren beschermen. Daarvoor heb je wel een hoesje nodig die je telefoon van alle kanten beschermd. En het liefst is zo'n beschermhoesje natuurlijk ook nog mooi en in jouw eigen stijl. Het Pixum Insteekhoesje is daarvoor gemaakt! Deze hoesjes beschermen je smartphone helemaal rondom met stijlvol kunstleer en zijn beschikbaar voor alle smartphonemodellen bij Pixum. Zo kun je er zeker van zijn dat je het perfecte telefoonhoesje voor jou helemaal zelf kunt maken met jouw foto.

Chic, veilig en praktisch

Fijn, zacht kunstleer zorgt voor een luxe uitstraling en veilige bescherming rondom je telefoon. Zo wordt het kwetsbare scherm van je smartphone beschermd, maar ook alle andere kanten, waaronder de meestal krasvriendelijke achterkant. Dit allemaal zonder dat de vorm van je telefoon zelf anders wordt.

Jouw insteekhoesje, helemaal naar wens

De afgeronde randen zijn aangepast aan de vorm van de smartphone. Zo kun je jouw telefoon gemakkelijk in je broekzak laten glijden, zonder dat je blijft steken. De gehele voorkant, inclusief randen, wordt in hoge kwaliteit bedrukt, zodat je gekozen foto perfect uit de verf komt.

Nu gemakkelijk zelf je telefoonhoesje maken

Het Pixum Insteekhoesje is niet alleen steengoede bescherming, maar zorgt er ook nog eens voor dat je van jouw smartphone echt een unicaat maken kunt. Je kunt er perfect de favoriete foto van je kinderen, familie, vrienden, huisdier of zelfs je favoriete kunstwerk opzetten. Zo heb je altijd je favoriete herinneringen direct bij de hand, en dat kun je allemaal binnen een paar keer klikken ontwerpen.

Meer tonen » Minder tonen »

Deze telefoonhoesjes zijn misschien ook iets voor jou

Kies voor je Pixum Telefoonhoesje uit meer dan 2500 smartphonemodellen

Bij Pixum kun je voor meer dan 2500 smartphonemodellen een telefoonhoesje vinden. De kans dat jouw telefoon er niet bij zit is dus heel erg klein!

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Dit zeggen onze klanten over Pixum insteekhoesje: