Maak fantastische trouwkaarten bij Pixum

Ontwerp uniek en persoonlijk trouwkaarten voor de mooiste dag van je leven. Als uitnodiging of bedankkaarten aan de gasten. Bij alle wenskaarten met vouw in de formaten M-XXL zijn witte enveloppen inbegrepen, zodat je de kaarten meteen kunt versturen.
Filter
Resultaten filteren
Opgeslagen producten
Liggend, staand of vierkant
Product
Formaat
Afwerking papier
Vouw
Binnen-/buitenkant

*incl. btw, excl. verzendkosten

Meer informatie over alle levertijden bij Pixum kun je hier lezen. In de Pixum prijslijst vind je een volledig overzicht van alle Pixum prijzen.

Trouwkaarten maken bij Pixum met je eigen foto's

Trouwen, dat doe je meestal maar een keer in je leven. En je wilt het ook goed doen. Alles moet en zal die dag tot in de puntjes geregeld zijn. De jurk, het pak, de auto, de taart, de ringen, de locatie, de fotograaf, het eten, de muziek en, niet onbelangrijk: de gasten. Deze mensen moeten uiteraard op de hoogte worden gesteld van deze happening, en dat kan op verschillende manieren.

Ja, ik wil (een leuke trouwkaart)!

De gasten weten waarschijnlijk al vrij lang van jullie samenzijn en trouwplannen af, maar moeten door middel van een leuke uitnodiging meteen warm gemaakt worden voor een leuke dag. Wanneer je aanklopt bij een professionele ontwerper of fotograaf kan dit behoorlijk in de kosten lopen, terwijl het vaak veel makkelijker en goedkoper kan. Om de kosten te besparen, maar ook om met een unieke en originele kaart voor de dag te komen, is het op internet ook mogelijk om zelf trouwkaarten te maken van je eigen foto's.

Een veel gebruikt ontwerp is er eentje met een foto van het bruidspaar. Kies bijvoorbeeld een foto van een van jullie vakanties samen, een feestje of een andere foto waar jullie met zijn tweeŽn goed uit de verf komen. De liefde moet immers meteen van de foto afspatten! Zorg ervoor daarnaast dat jullie allebei goed herkenbaar op de foto staan, om misverstanden te voorkomen en er vanaf begin af aan geen twijfel over te laten bestaan wie op deze dag centraal zullen staan.

Trouwkaarten maken met de geschikte foto

Wanneer je de geschikte foto gevonden hebt, dien je het gewenste formaat van de foto vast te stellen. Vervolgens voeg je een mooi design toe aan je wensenpakket, noteer je de nodige gegevens over de naderende bruiloft op de kaart, en bestellen maar. De rest van de tijd kun je besteden aan de overige nog te regelen zaken, of natuurlijk gewoon aan elkaar.

De beste trouwkaarten maak je door een foto van goede kwaliteit te kiezen. Kies er bijvoorbeeld voor om een professioneel fotograaf kiekjes van jullie te laten schieten, of bewerk een bestaande foto met een bewerkingsprogramma om de kwaliteit ervan te verbeteren. Bewerken kan overigens ook door te kiezen voor bepaalde kleuren of tinten (zwart-wit/grijswaarden) voor een speels effect.

Kortom: willen jullie als paar een perfecte bruiloft? Kom dan al meteen goed voor de dag met een originele, zelfontworpen kaart. Alvast veel geluk!

Creatieve huwelijkskaarten - Een stijlvolle huwelijkskaart voor de mooiste dag in je leven

Wie droomt er niet van - tijdens de mooiste dag in je leven alles perfect te hebben georganiseerd? Op deze bijzondere dag wil je iedereen laten zien dat je bij elkaar hoort en dat een droom nu werkelijkheid wordt. Daar horen natuurlijk ook huwelijkskaarten bij.

Zowel als uitnodiging of als bedankkaart naar het huwelijksfeest, zijn zelf ontworpen kaarten een leuk detail met een grote uitwerking. Bespaar veel tijd en geld en laat je huwelijkskaarten bij Pixum printen. Grote variatie aan leuke en stijlvolle huwelijksdesigns maken het heel makkelijk zelf een kaart te ontwerpen. De genodigden zullen er met plezier naar kijken.

Als jij en je partner een huwelijkskaart willen ontwerpen, dan dien je eerst de kaartstijl te kiezen. Pixum biedt hiervoor, van rustig klassieke, moderne kleurrijke tot romantische stijlen, alles wat je maar kunt bedenken. Voordat je met het ontwerpen aan de slag gaat kun je met rust alle stijlen bekijken om te achterhalen welke jij en je partner het mooiste vinden. Daarna voeg je foto's en teksten toe. Zelfs tijdens dit proces kun je nog gemakkelijk van stijl wisselen zonder dat het eerder gedane werk verdwenen is. Op die manier kun je experimenteren en zelfs verschillende ontwerpen in je account op slaan en ze achteraf vergelijken.

Kaarten bij Pixum worden in sets van 10 stuks, inclusief enveloppen, geleverd. Daardoor ben je flexibel wat het aantal betreft en hoef je niet teveel te bestellen. Na hoogstens zeven werkdagen zijn je huwelijkskaarten thuisbezorgd.

Na een huwelijksfeest wil je je gasten bedanken voor het mooie feest, de felicitaties en cadeaus. Hiervoor zijn fotowenskaarten van Pixum natuurlijk ook uitermate geschikt. Zo ontwerp je gemakkelijk een bedankkaart in dezelfde stijl als de uitnodingskaart. Dat geeft het geheel een leuke herkenningswaarde. Wees origineel en ontwerp je huwelijkskaarten nu zelf bij Pixum. Vertrouw op onze kwaliteit en de uitstekende service van de meervoudige testwinnaar.

Meer tonen » Minder tonen »

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Dit zeggen onze klanten over Wenskaarten