Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Menu

Maak fantastische trouwkaarten bij Pixum

Ontwerp uniek en persoonlijk trouwkaarten voor de mooiste dag van je leven. Als uitnodiging of bedankkaarten aan de gasten. Bij alle wenskaarten met vouw in de formaten M-XXL zijn witte enveloppen inbegrepen, zodat je de kaarten meteen kunt versturen.
Filter
Resultaten filteren
Opgeslagen producten
Liggend of staand
Product
Formaat
Afwerking papier
Vouw
Binnen-/buitenkant

*incl. btw, excl. verzendkosten

Meer informatie over alle levertijden bij Pixum kun je hier lezen. In de Pixum prijslijst vind je een volledig overzicht van alle Pixum prijzen.

Geweldig mooie trouwkaarten

Trouwkaarten maken bij Pixum met je eigen foto's

Trouwen, dat doe je meestal maar een keer in je leven. En je wilt het ook goed doen. Alles moet en zal die dag tot in de puntjes geregeld zijn. De jurk, het pak, de auto, de taart, de ringen, de locatie, de fotograaf, het eten, de muziek en, niet onbelangrijk: de gasten. Deze mensen moeten uiteraard op de hoogte worden gesteld van deze happening, en dat kan op verschillende manieren.

Ja, ik wil (een leuke trouwkaart)!

De gasten weten waarschijnlijk al vrij lang van jullie samenzijn en trouwplannen af, maar moeten door middel van een leuke uitnodiging meteen warm gemaakt worden voor een leuke dag. Wanneer je aanklopt bij een professionele ontwerper of fotograaf kan dit behoorlijk in de kosten lopen, terwijl het vaak veel makkelijker en goedkoper kan. Om de kosten te besparen, maar ook om met een unieke en originele kaart voor de dag te komen, is het op internet ook mogelijk om zelf trouwkaarten te maken van je eigen foto's.

Een veel gebruikt ontwerp is er eentje met een foto van het bruidspaar. Kies bijvoorbeeld een foto van een van jullie vakanties samen, een feestje of een andere foto waar jullie met zijn tweeŽn goed uit de verf komen. De liefde moet immers meteen van de foto afspatten! Zorg ervoor daarnaast dat jullie allebei goed herkenbaar op de foto staan, om misverstanden te voorkomen en er vanaf begin af aan geen twijfel over te laten bestaan wie op deze dag centraal zullen staan.

Trouwkaarten maken met de geschikte foto

Wanneer je de geschikte foto gevonden hebt, dien je het gewenste formaat van de foto vast te stellen. Vervolgens voeg je een mooi design toe aan je wensenpakket, noteer je de nodige gegevens over de naderende bruiloft op de kaart, en bestellen maar. De rest van de tijd kun je besteden aan de overige nog te regelen zaken, of natuurlijk gewoon aan elkaar.

De beste trouwkaarten maak je door een foto van goede kwaliteit te kiezen. Kies er bijvoorbeeld voor om een professioneel fotograaf kiekjes van jullie te laten schieten, of bewerk een bestaande foto met een bewerkingsprogramma om de kwaliteit ervan te verbeteren. Bewerken kan overigens ook door te kiezen voor bepaalde kleuren of tinten (zwart-wit/grijswaarden) voor een speels effect.

Kortom: willen jullie als paar een perfecte bruiloft? Kom dan al meteen goed voor de dag met een originele, zelfontworpen kaart. Alvast veel geluk!

Meer tonen » Minder tonen »