Persoonlijke trouwkaarten maken

Filter
Resultaten filteren
Opgeslagen producten
Liggend, staand of vierkant
Product
Formaat
Afwerking papier
Vouw
Binnen-/buitenkant

*incl. btw, excl. verzendkosten

Meer informatie over alle levertijden bij Pixum kun je hier lezen. In de Pixum prijslijst vind je een volledig overzicht van alle Pixum prijzen.

Trouwkaarten maken bij Pixum: van uitnodiging tot bedankkaartje

Trouwen, dat doe je meestal maar een keer in je leven. En je wilt het ook goed doen. Alles moet en zal die dag tot in de puntjes geregeld zijn. De jurk, het pak, de auto, de taart, de ringen, de locatie, de fotograaf, het eten, de muziek en, niet onbelangrijk: de gasten. Deze mensen moeten uiteraard op de hoogte worden gesteld van deze happening, en dat kan op verschillende manieren met de wenskaarten van Pixum

Ontdek alle soorten trouwkaarten

Voorzie je gasten van alle informatie over de bruiloft door middel van een trouwkaart met foto. Stuur eerst de save-the-date kaarten en volg deze later op met de officiele uitnodiging voor je bruiloft. Kies voor een klassieke trouwkaart of ga voor originele trouwuitnodigingen. Ontdek alle designs van de trouwkaarten op deze pagina:

  • Save-the-date-kaarten en unieke trouwuitnodigingen inclusief antwoordkaartjes
  • Change-the-date-kaarten, voor als jullie de datum moeten verzetten
  • Tafelkaartjes met foto's die bij de foto-trouwkaarten passen
  • Menukaarten met leuke foto's en eventueel jullie eigen bruiloftslogo
  • Bedankkaartjes voor de bruiloft - met grappige en mooie foto's van jullie bijzondere dag

Pixum tip

Selecteer de Vario set in de Fotowereld Software als je 10 verschillende wenskaarten in de set wilt ontwerpen.

Ontwerp je eigen trouwkaarten: Kaarten-assortiment

Kies een mooie zwart-wit foto voor je trouwkaart of gebruik verschillende foto's om een creatieve huwelijkscollage te maken. Je kunt kiezen uit verschillende soorten wenskaarten:

Gebruik de clip-arts en sjablonen in de software om je kaarten nog specialer te maken.

Hoogwaardig papier voor jullie trouwkaarten

Kies uit veel verschillende papiersoorten voor jullie trouwuitnodigingen in de beste kwaliteit. Met de vele opties in de Fotowereld Software kun je jullie bruiloftsfoto's bewerken om ze nog beter tot hun recht te laten komen.

De mooiste trouwkaarten voelen stevig en hoogwaardig aan. Onze aanraders: het premium papier met een dikte van 350g/m≤ is perfect voor de uitnodigingen van je bruiloft. Ook het kaartenpapier in zijdeglans is zeer geschikt voor trouwkaarten. Deze kun je ook nog van een lakopdruk laten voorzien.

Trouwkaarten - met het mooiste design

Heeft jullie bruiloft een bepaald thema? Laat dit dan terugkomen in het design van je trouwkaarten. Dat zorgt voor herkenning bij de gasten en is dan de "rode draad" van jullie bruiloft. Kies voor kleuren die je ook voor de decoratie van je bruiloft gebruikt en verwerk ze in de menukaarten, uitnodigingen voor je bruiloft, tafelkaartjes en bedankkaartjes.

Denk ook goed na over de inhoud van je trouwkaarten. Welke informatie is het meest belangrijk? Vermeld nauwkeurig de plaats, het tijdstip en eventueel het cadeau dat jullie willen ontvangen. Het is ook zinvol een telefoonnummer door te geven voor vragen en routebeschrijvingen. De inhoud van de trouwkaarten kan worden gepersonaliseerd - zo kun je beslissen of een gast wordt uitgenodigd voor de ceremonie met een receptie achteraf of ook voor het diner.

Veel plezier met het ontwerpen van de trouwkaarten voor jullie onvergetelijke dag!

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Dit zeggen onze klanten over Wenskaarten