Communiekaarten maken
Communiekaarten maken

Maak nu bij Pixum communiekaarten met je eigen foto's. Perfect als bedankje of uitnodiging.

Bespaar nu 15% op je wenskaarten!

Jouw kortingscode* is:
PIXUMKAART-15P
Wenskaarten zelf maken

Communiekaarten maken bij Pixum

Een van de belangrijkste zaken in het leven van een kind is de eerste communie. Het is een feest waarbij het kind wordt opgenomen in de samenleving van de volwassenen. Vanaf nu mag het mee ter communie.

Filter
Resultaten filteren
Opgeslagen producten
Liggend, staand of vierkant
Product
Formaat
Afwerking papier
Vouw

*incl. btw, excl. verzendkosten

Meer informatie over alle levertijden bij Pixum kun je hier lezen. In de Pixum prijslijst vind je een volledig overzicht van alle Pixum prijzen.

Uitnodigingen en bedankkaarten voor een bijzonder feest

Voor kinderen en ouders is dit een heel bijzonder feest. Dat wordt dan ook groots gevierd. Samen met familie en vrienden. Om de eerste communie aan te kondigen en uit te nodigen voor het feest worden de communiekaartjes gebruikt. Dit is best te vergelijken met een huwelijk, waarvoor ook prachtige kaarten worden ontworpen. Uiteindelijk kondig je een nieuwe stap in het leven aan. Omdat tegenwoordig familie verder uit elkaar woont, zijn de communiekaarten eigenlijk nog belangrijker geworden. Wist men vroeger dat nicht of neef de eerste communie deed, nu is dat niet meer vanzelfsprekend.

Laat je communiekaarten opvallen

De communicant en de broers, zussen, ouders en grootouders worden extra mooi gekleed voor het feest. Alles moet stralend zijn. Zo ook de communiekaartjes. Niet zo maar een kaartje met een aankondiging. Die kaart mag best opvallen en vooral mooi zijn. Wat is mooier dan een kaart met daarop een afbeelding van de communicant? Een stralend jonge mens dat iedereen laat weten dat zij of hij de eerste communie gaat beleven.

Gemakkelijk en snel eigen communiekaarten maken

Heb je een mooie foto? Dan is het via het programma makkelijk te verwerken. Zoek de kaart uit, schrijf de tekst er in en upload de foto. Plaats de foto zoals hij het best tot zijn recht komt, kijk naar het ontwerp of er nog iets gewijzigd moet worden. Kijk ook even of er geen tikfout in is blijven staan. Alles naar wens? Dan kan het ontwerp met een klik worden verstuurd en zijn de communiekaartjes binnen in paar dagen gedrukt en wel in huis. Wil je meer ontwerpopties? Probeer dan eens onze gratis Pixum Fotowereld software.

Bijzondere momenten op een bijzondere manier vasthouden

Ieder die een eerste communie heeft meegemaakt weet hoe speciaal dat is. Hoe bijzonder je je voelt. De hele dag het middelpunt van de belangstelling. Het gevoel hebben nu ook groot te zijn. Voeg daarbij dat men je aanspreekt op de mooie kaart en de mooie foto en je kunt niet trotser zijn. Deze hele bijzondere dag wordt extra speciaal dankzij die communiekaart met jouw foto. Het hele gebeuren zal je je hele leven bijblijven, zoals de kaart ook heel lang door ouders en grootouders bewaard zal worden. Als een blijvende herinnering aan een bijzondere dag. Dat is het meer dan waard.

Pixum Cadeauvinder: Communie

Vind het perfecte cadeautje voor de eerste communie in de Pixum Cadeauvinder!

Decoratie, inspiratie & meer

Laat je inspireren op onze speciale communiepagina! Van leuke decoratie-ideeŽn tot producten om het allemaal vast te leggen.

Echte Pixum-kwaliteit

Dit zeggen onze klanten over onze wenskaarten