Uitnodigingen maken

Maak unieke uitnodigingen met je eigen foto's en origineel design. Verjaardag, trouwdag of jubileum of andere leuke festiviteiten - bij Pixum vind je voor iedere gelegenheid wel het passende design. Bij alle kaarten met vouw in de formaten M-XXL zijn witte enveloppen inbegrepen, zodat je de uitnodigingen meteen kunt versturen.
Filter
Resultaten filteren
Opgeslagen producten
Liggend, staand of vierkant
Product
Formaat
Afwerking papier
Vouw
Binnen-/buitenkant

*incl. btw, excl. verzendkosten

Meer informatie over alle levertijden bij Pixum kun je hier lezen. In de Pixum prijslijst vind je een volledig overzicht van alle Pixum prijzen.

Uitnodigingen maken met eigen foto

Een uitnodiging krijgen we steeds vaker, gewoon, via de e-mail in onze inbox. Zonde, wanneer je bedenkt dat een fysieke uitnodiging veel meer in het oog springt en ook nog eens veel leuker is om te krijgen dan een digitale kaart. Een fysieke kaart valt op, is tastbaar en zal hierdoor niet zo gauw in de prullenbak terecht komen of aan de aandacht ontsnappen. Bovendien is een echte kaart veel persoonlijker en origineler dan de standaard e-mail of flyer en zal daarom meer interesse wekken bij de ontvanger.

Uitnodigingen met foto's - perfect voor iedere gelegenheid

Wil je mensen uitnodigen voor jouw nieuw te openen winkel, vraag je familie en vrienden om feest te komen vieren omdat je net bent verhuisd of omdat je jarig bent? Een echt originele uitnodiging kun je gemakkelijk en snel zelf maken en voordelig laten afdrukken.

Bij veel fotoservices is het online ontwerpen van kaarten heel eenvoudig zelf te doen door een foto uit je bestanden te uploaden, deze te voorzien van een grappig, romantisch of juist modern design en er een eigen tekst in gewenst lettertype aan toe te voegen. Kies uit de verschillende formaten, bestel en laat de gedrukte kaarten simpelweg thuisbezorgen.

Tips voor het maken van je uitnodiging met foto

Om je uitnodigingen een persoonlijke en creatieve uitstraling te geven, kun je het beste een foto uit je eigen archief gebruiken. Zo ben je zeker van een origineel resultaat. Kies een foto van jezelf of je gezin, je nieuwe huis of het winkelpand waar je je gaat vestigen. Gebruik wel een foto met een resolutie van minstens 300 dpi, zodat je beeld scherp kan worden afgedrukt.

Wat de gelegenheid ook mag zijn, zorg er in ieder geval voor dat de sfeer of het onderwerp van de foto past bij wat je wilt overbrengen. Let op kleurgebruik, gebruik bijvoorbeeld de kleuren van je huisstijl, en kijk of het beeld een goede compositie heeft. Probeer het een en ander uit om een mooi beeld te creŽren en zorg dat de tekst niet onzichtbaar wordt in het design.

Gaat het om een uitnodiging naar onbekenden, zorg dan dat je belangrijke gegevens, zoals adres en telefoonnummer, in een leesbaar font weergeeft. Pas de taal aan aan die van je doelgroep en vergeet uiteraard niet om plaats, datum en tijd van de gelegenheid te vermelden. Het enige wat je dus hoeft te doen is de juiste keuzes maken en het resultaat is een professionele uitnodiging voor welke gelegenheid dan ook.

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Dit zeggen onze klanten over Wenskaarten
 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online-Editor

  • Eenvoudige bediening
  • Direct online ontwerpen
  • Geen installatie van software
 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.
  Populair bij onze klanten

  Pixum Fotowereld Software

  • Bijna grenzeloze ontwerpopties
  • Offline ontwerpen
  • Nog meer fotoboek-opties

  nu ook voor
  OS X en Linux

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum App

  • Gemakkelijke bediening
  • Altijd en overal ontwerpen
  • Directe toegang tot je smartphonefoto's

  nu ook voor
  Android