Wenskaarten als uitnodigingen

Maak unieke uitnodigingen met je eigen foto's en origineel design. Verjaardag, trouwdag of jubileum of andere leuke festiviteiten - bij Pixum vind je voor iedere gelegenheid wel het passende design. Bij alle kaarten met vouw in de formaten M-XXL zijn witte enveloppen inbegrepen, zodat je de uitnodigingen meteen kunt versturen.
Filter
Resultaten filteren
Opgeslagen producten
Liggend, staand of vierkant
Product
Formaat
Afwerking papier
Vouw
Binnen-/buitenkant

*incl. btw, excl. verzendkosten

Meer informatie over alle levertijden bij Pixum kun je hier lezen. In de Pixum prijslijst vind je een volledig overzicht van alle Pixum prijzen.

Uitnodigingen maken

Uitnodigingen maken met eigen foto bij Pixum

Een uitnodiging krijgen we steeds vaker, gewoon, via de e-mail in onze inbox. Zonde, wanneer je bedenkt dat een fysieke uitnodiging veel meer in het oog springt en ook nog eens veel leuker is om te krijgen dan een digitale kaart. Een fysieke kaart valt op, is tastbaar en zal hierdoor niet zo gauw in de prullenbak terecht komen of aan de aandacht ontsnappen. Bovendien is een echte kaart veel persoonlijker en origineler dan de standaard e-mail of flyer en zal daarom meer interesse wekken bij de ontvanger.

Vele mogelijkheden voor diverse doeleinden

Wil je mensen uitnodigen voor jouw nieuw te openen winkel, vraag je familie en vrienden om feest te komen vieren omdat je net bent verhuisd of omdat je jarig bent? Een echt originele uitnodiging kun je gemakkelijk en snel zelf maken en voordelig laten afdrukken.

Bij veel fotoservices is het online ontwerpen van kaarten heel eenvoudig zelf te doen door een foto uit je bestanden te uploaden, deze te voorzien van een grappig, romantisch of juist modern design en er een eigen tekst in gewenst lettertype aan toe te voegen. Kies uit de verschillende formaten, bestel en laat de gedrukte kaarten simpelweg thuisbezorgen.

Pixum tip

Maak de juiste keuzes in het proces

Om je uitnodigingen een persoonlijke en creatieve uitstraling te geven, kun je het beste een foto uit je eigen archief gebruiken. Zo ben je zeker van een origineel resultaat. Kies een foto van jezelf of je gezin, je nieuwe huis of het winkelpand waar je je gaat vestigen. Gebruik wel een foto met een resolutie van minstens 300 dpi, zodat je beeld scherp kan worden afgedrukt.

Wat de gelegenheid ook mag zijn, zorg er in ieder geval voor dat de sfeer of het onderwerp van de foto past bij wat je wilt overbrengen. Let op kleurgebruik, gebruik bijvoorbeeld de kleuren van je huisstijl, en kijk of het beeld een goede compositie heeft. Probeer het een en ander uit om een mooi beeld te creŽren en zorg dat de tekst niet onzichtbaar wordt in het design.

Gaat het om een uitnodiging naar onbekenden, zorg dan dat je belangrijke gegevens, zoals adres en telefoonnummer, in een leesbaar font weergeeft. Pas de taal aan aan die van je doelgroep en vergeet uiteraard niet om plaats, datum en tijd van de gelegenheid te vermelden. Het enige wat je dus hoeft te doen is de juiste keuzes maken en het resultaat is een professionele uitnodiging voor welke gelegenheid dan ook.

 • Uitnodiging maken - gemakkelijk online

  Uitnodiging maken - gemakkelijk online - Pixum Fotokaarten

  Individuele fotokaarten als uitnodiging zorgen ervoor dat iedereen zich verheugt op het aanstaande feest. Maak je uitnodiging met een eigen foto en tekst online bij Pixum. Klassiek en elegant of kleurrijk en fraai, met je eigen kaarten wordt je feest nog onvergetelijker.

  Je bent bezig om een feest te plannen zoals een familiebijeenkomst, bruiloft, communie, kinderfeestje of een lustrum? Dan is er niets mooier als zelf ontworpen uitnodigingskaarten te versturen met een voor zichzelf sprekende foto. Zo kun je bijvoorbeeld voor een kinderfeestje foto's van je kinderen erop plaatsen.

 • Mooie designs

  Grote keuze aan mooie designs bij Pixum voor de perfecte uitnodigingskaart

  Bij Pixum heb je talrijke mogelijkheden om je uitnodiging te maken. Zo kun je gewone ansichtkaarten of postkaarten versieren met je eigen motieven. Ook kun je gebruik maken van onze creatieve passe-partout-kaarten. Met behulp van de productdesigner doorloop je het bestelproces stapsgewijs. Eerst bepaal je het formaat, daarna kies je een design uit over 600 verschillende variaties. Vervolgens is het zaak om een of meerdere foto's te plaatsen en de kaart van een eigen tekstje te voorzien.

  Als je voor de tekst inspiratie wilt opdoen, kan een korte zoektocht op het internet behulpzaam zijn. Nadat de bestelling is geplaatst duurt het maar enkele dagen voordat je eigen ontworpen kaarten thuis zijn bezorgd.

 • Wenskaarten in topkwaliteit

  Maak je wenskaarten bij prijswinnaar Pixum

  Laat zien dat het ook heel origineel kan en maak en je uitnodiging online bij Pixum. Pixum is meervoudig testwinnaar in Nederland en Europa. Daarnaast ondergaan wij een permanente controles door consumentgerichte organisaties.

  Nu wenskaarten maken
 • Uitnodiging voor kinderfeestje

  Uitnodiging voor kinderfeestje zelf maken en bestellen

  Je kind is bijna jarig en je bent druk bezig met het organiseren van een leuk, spannend, sportief of muzikaal uitje of (thema)feestje. Alles zal tot in de puntjes verzorgd zijn en de uitnodiging dus ook. Bijvoorbeeld met een foto van je zoon of dochter erop.

  In de winkel zijn veel standaard 'Kom je ook op mijn feestje'-kaarten verkrijgbaar. Hartstikke leuk natuurlijk, maar wat als je een piratenthemafeest geeft of een Hawaiiaanse luau en je kunt daar geen passende uitnodiging bij vinden? Dan kun je deze gewoon zelf maken, bijvoorbeeld via www.pixum.nl. Je kunt de uitnodiging dan ook een extra persoonlijk tintje geven door er een foto van de jarige job op te plaatsen.

  Een uitnodiging wordt nog leuker wanneer je een foto van de jarige op de kaart zet. Vooral wanneer hij of zij enthousiast de kaarsjes uitblaast van een grote verjaardagstaart of juist vrolijk rondspringt in het zwembad, maakt dat de ontvanger van de uitnodiging al meteen enthousiast. En natuurlijk kun je met een juist gekozen foto op de kaart ook meteen aangegeven wat het thema van het feestje zal zijn.

  Kinderen vinden het overigens zelf heel erg leuk om een uitnodiging met hun eigen gezicht erop te geven. Het is persoonlijk, leuk voor later en het is eigenlijk een soort cadeautje geworden. Zo wordt het kinderfeestje nog specialer.

 • Uitnodiging voor een verjaardag

  Uitnodigingen verjaardag met eigen foto bij Pixum

  Binnenkort is het tijd voor feest! Je wilt dat de gasten en jezelf een prima tijd hebben. Je wilt zeker je eigen sfeer aan het feest meegeven, het is tenslotte jouw feest! Je steekt dan ook veel tijd in de voorbereiding, denkt na over de locatie, de aankleding van deze ruimte, de hapjes en drankjes en de gastenlijst. Je past alles aan gericht op jouw thema, net zolang tot het klopt, jouw eigen recept voor een geslaagd feest.

  Heb je trouwens stilgestaan bij de uitnodigingen? Ga je je gasten uitnodigen met een simpel mailtje of standaard uitnodigingskaart? Of gebruik je ook de uitnodiging juist om je feest te profileren? Dat kan, vooral als je zelf je eigen uitnodigingskaart maakt.

  Een uitnodiging verjaardag wordt helemaal persoonlijk en origineel als je ook een foto toevoegt. Onderstreep het unieke van je feest en van jouw band met je gasten door de uitnodiging absoluut persoonlijk te maken. Deze uitnodiging kan echt alleen maar door jou verstuurd zijn, een mooi voorproefje van het feest dat de gasten te wachten staat. Tegenwoordig hoef je voor het maken van een uitnodiging verjaardag met foto geen gebruik meer te maken van dure, professioneel ontworpen kaarten. Je kunt zelf kiezen uit de vorm van de kaart, de achtergrond, de kleur, tekstfont, grootte en tekstkleur. Juist jouw keuzes maakt de kaart zo origineel. Laat de sfeer van het feest al bij het openmaken van de uitnodiging naar voren komen!

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Dit zeggen onze klanten over Wenskaarten
 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online-Editor

  • Eenvoudige bediening
  • Direct online ontwerpen
  • Geen installatie van software
 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.
  Populair bij onze klanten

  Pixum Fotowereld Software

  • Bijna grenzeloze ontwerpopties
  • Offline ontwerpen
  • Nog meer fotoboek-opties
 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum App

  • Gemakkelijke bediening
  • Altijd en overal ontwerpen
  • Directe toegang tot je smartphonefoto's

  nu ook voor
  Android