Kerstkaarten maken met je eigen foto's

Persoonlijke kerstkaarten 2022 maken met eigen foto's en eenvoudig online ontwerpen. Je kunt kiezen uit vele leuke formaten en designs. Bij alle wenskaarten met vouw in de formaten M-XXL zijn witte enveloppen inbegrepen, zodat je de kerstkaarten meteen kunt versturen.

Filter
Resultaten filteren
Opgeslagen producten
Liggend, staand of vierkant
Product
Formaat
Afwerking papier
Vouw
Binnen-/buitenkant

*incl. btw, excl. verzendkosten

Meer informatie over alle levertijden bij Pixum kun je hier lezen. In de Pixum prijslijst vind je een volledig overzicht van alle Pixum prijzen.

Kerstkaarten maken: direct online

Kerstkaarten met foto maak je heel eenvoudig bij Pixum

Iedere keer als het jaar op zijn eind loopt stuur je kerstkaarten. Een mooie traditie. Maak deze nog mooier door persoonlijke en unieke kaarten te sturen met je eigen foto. Je familie en vriendin zullen dubbel zo blij zijn met zo'n kerstkaart. Ga dus niet voor een dertien in een dozijn-kaart, maar ontwerp je eigen kerstkaarten bij Pixum. Het is heel makkelijk, upload een mooie foto, kies een leuk design en bestellen.

Keuze uit talloze designs

Kies bij Pixum uit vele feestelijke designs voor je kerstkaarten. Het combineren van je eigen foto met de designs is heel eenvoudig. Met een druk op de knop verander je de kerstkaart, zoals jij hem hebben wilt. Sommige ontwerpen hebben plaats voor meerdere foto's, andere voor ťťn grote. Kortom, combineer erop los.

Originele kerstkaarten

Het is een hele toer om ieder jaar weer met een originele kerstkaart te komen voor je familie en vrienden. In de supermarkt en de tijdschriftenwinkels zie je elk jaar weer dezelfde. Vaak ook heel leuk, maar niet bijster origineel. Doe het dit jaar eens anders en verstuur kerstwensen met je eigen foto's. Die zijn niet alleen leuk om te maken maar ook zeer origineel.

Zelf maken

Knippen en plakken, bij het zelf maken van een kerstkaart denk je al snel hier aan. Urenlang friemelen met glitters en lijm en schaar. Maar het zelf maken van een unieke wens hoeft helemaal niet zo moelijk te zijn. Bij Pixum maak je kerstkaarten met je eigen foto. Je hebt de keuze uit vele mogelijkheden: 1 foto of zelfs 3 foto's? Het kan allemaal. Hier maak je ze zelf.

Kerstkaarten maken met je eigen foto's is altijd origineel en persoonlijk

Pijnlijk! Je hebt een kerstkaart verstuurd en die is precies dezelfde als iemand anders. Zo hangen er twee identieke kaarten bij je vrienden in de huiskamer. Deze kerst kun je het anders doe. Maak kerstkaarten met eigen foto's en je weet zeker dat je een unieke kaart verstuurd. Ons assortiment layouts is enorm.

Kerstkaarten maken

Gezellig met de hele familie kerstkaarten maken. Laat de kinderen mooie foto's en designs uitzoeken, daar zijn ze uren zoet mee. Hebben ze een aantal leuke combinaties gevonden. Dan is het kwestie van in de winkelwagen doen en bestellen. Vanuit je luie stoel, online bij Pixum. Het maken van een kerstkaart was nog nooit zo makkelijk en leuk!

Foto kerstkaarten

Het versturen van kerstkaarten kan een saaie boel zijn. Altijd weer die engeltjes en kerststal op die kaarten. Gaap! Ken je dit gevoel, gebruik dan je eigen foto's om unieke en persoonlijke kaarten te maken en te versturen. Zelfs het versturen is leuk - het is alsof je door je eigen fotocollectie bladert. Wacht dus niet langer, upload een prachtige foto en ga foto kerstkaarten maken.

Nieuwjaarswensen op een kaart

In de donkere dagen van december is het altijd leuk om met kerst een kaartje te krijgen. Maar het is wel voorspelbaar. Dus verras je familie en vrienden aan het eind van het jaar nog eens met een nieuwsjaarskaart. Wees uniek en ontwerp ze met eigen foto's; heel eenvoudig bij Pixum. Kies uit leuke designs en luidt het nieuwe jaar in met stijl. Uploaden en bestellen, klaar.

Val eens op

Val op tussen al die kerstkaarten die je familie en vrienden krijgen in de dagen voor kerst. Kies een gezellige foto uit. Van je gezin of misschien van je huisdier. Als je een prachtige vakantiefoto hebt, dan kun je die misschien ook gebruiken. Een skivakantiefoto is natuurlijk ideaal. Kies bij Pixum een leuk ontwerp en bestel online. Binnen enkele dagen kun je ze al versturen!

Meer tonen » Minder tonen »

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Dit zeggen onze klanten over Wenskaarten
Pixum Bestelwijzen

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online-Designer

  • Snel en gemakkelijk:

   Ontwerp je Pixum producten snel en direct via onze website.

  • Perfect voor:

   Gemakkelijk cadeautjes ontwerpen met weinig foto's.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.
  Populair bij onze klanten

  Pixum Fotowereld Software

  • Talrijke mogelijkheden:

   Profiteer van de vele ontwerpmogelijkheden bij het ontwerpen van jouw fotoproducten.

  • Perfect voor:

   Wanneer je meer opties wilt en veel foto's wilt gebruiken.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum Fotoboek App

  • Comfortabel ontwerpen:

   Ontwerp jouw Pixum Fotoproducten direct vanuit je luie stoel, met tablet of smartphone.

  • Perfect voor:

   Onderweg fotoproducten ontwerpen met foto's van je smartphone of tablet.

  nu ook voor
  Android