Kerstkaarten maken met je eigen foto's

Persoonlijke kerstkaarten voor 2023 maken met eigen foto's en eenvoudig online ontwerpen. Je kunt kiezen uit vele leuke formaten en designs. Bij alle wenskaarten met vouw in de formaten M-XXL zijn witte enveloppen inbegrepen, zodat je de kerstkaarten meteen kunt versturen.

Filter
Resultaten filteren
Opgeslagen producten
Liggend, staand of vierkant
Product
Formaat
Afwerking papier
Vouw
Binnen-/buitenkant

*incl. btw, excl. verzendkosten

Meer informatie over alle levertijden bij Pixum kun je hier lezen. In de Pixum prijslijst vind je een volledig overzicht van alle Pixum prijzen.

De leukste kerstkaarten

Ontwerp je kerstkaarten met foto gemakkelijk & leuk

Stuur met de feestdagen een zelfontworpen kerstkaart met foto aan je familie, vrienden en kennissen. Met de luxe wenskaarten van Pixum tover je foto's gemakkelijk en snel om in unieke kaarten met een persoonlijke touch - perfect om je geliefden fijne feestdagen te wensen! Laat je creativiteit de vrije loop!

Wat is kerst zonder cadeautjes? Gebruik de creatieve kerstkaarten om je cadeau extra persoonlijk te maken met mooie foto's en een creatieve tekst.

GEPERSONALISEERDE KAARTEN BESTELLEN

Kerstkaarten zelf maken

Grappig of stijlvol, modern of traditioneel - bij Pixum ontwerp je met je foto's eenvoudig & snel de mooiste en meest uiteenlopende kaarten. Kies een geschikt formaat en een leuke foto, gebruik ťťn van de bestaande kerst designs en voeg een persoonlijke tekst toe.

Wil je dit jaar een originele en persoonlijke kerstkaart versturen met extra aandacht voor detail? Gebruik dan onze Fotowereld Software om een unieke kaart te ontwerpen. Je kunt ook voor de vario-set kiezen en iedere kaart los ontwerpen en bestellen. Zo kun je al je familieleden een persoonlijke kaart sturen om ze een fijne kerst toe te wensen.

Kerstkaarten met eigen foto's

Verschillende formaten & designs

Onze kaarten met foto zijn beschikbaar in verschillende formaten en leuke designs. Je kunt kiezen tussen hoogglans en zijdeglans kerstkaarten in staand-, liggend- en vierkant formaat. De kaarten kunnen eenzijdig of tweezijdig bedrukt worden. En wist je dat onze vouwkaarten zelfs plek hebben voor wel vier van je mooiste foto's?

Wil je dit jaar voor kerst je eigen kaarten maken? Met de wenskaarten van Pixum kan je ook je eigen kaart knutselen en design kerstkaarten ontwerpen. In een handomdraai heb je online een leuke kerstkaart met foto gemaakt, die je alleen of samen met je kind verder kunt versieren!

Professionele kerstkaarten versturen

Kerstkaarten voor bedrijven

De Pixum kerstkaarten zijn ook erg geschikt als zakelijke kerstkaarten met afbeeldingen van het bedrijf of bedrijfslogo's.

Aangezien de kaarten in een set van 10 stuks geleverd worden, kun je ze tijdens deze feestdagen als bedankje naar je collega's of zakenpartners sturen en hen een gelukkig nieuwjaar wensen.

Nog meer designs

Nog meer designs

Nog geen geschikt design gevonden? Download dan nu de Pixum Fotowereld Software en ontwerp je eigen kerstkaarten met lakopdruk en moderne designs.

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Dit zeggen onze klanten over Wenskaarten
Pixum Bestelwijzen

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online Editor

  • Snel en gemakkelijk:

   Ontwerp je Pixum producten snel en direct via onze website.

  • Perfect voor:

   Gemakkelijk cadeautjes ontwerpen met weinig foto's.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.
  Populair bij onze klanten

  Pixum Fotowereld Software

  • Talrijke mogelijkheden:

   Profiteer van de vele ontwerpmogelijkheden bij het ontwerpen van jouw fotoproducten.

  • Perfect voor:

   Wanneer je meer opties wilt en veel foto's wilt gebruiken.

  nu ook voor
  OS X en Linux

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum Fotoboek App

  • Comfortabel ontwerpen:

   Ontwerp jouw Pixum Fotoproducten direct vanuit je luie stoel, met tablet of smartphone.

  • Perfect voor:

   Onderweg fotoproducten ontwerpen met foto's van je smartphone of tablet.

  nu ook voor
  Android