Baby & Zwangerschap
Baby & Zwangerschap

Ontdek leuke tips en ideeŽn voor baby- en zwangerschapfsfoto's en -fotoproducten bij Pixum!

Inspiratie opdoen

Tips & Inspiratie voor foto's & fotoproducten:
Baby & Zwangerschap bij Pixum

De belangrijkste momenten van je leven en het gaat allemaal zo snel! Daarom willen wij een handje helpen bij het vastleggen van al deze mooie ogenblikken. Op de Pixum Baby- & Zwangerschapspagina vind je allerlei tips, tricks, ideeŽn en productinformatie om vast en zeker nog jarenlang te kunnen genieten van deze herinneringen. Naar de tips Ľ

Baby & Zwangerschap thema's onderverdeeld

De eerste stapjes documenteren

De eerste dagen in een fotoboek vastleggen

Wil je de eerste dagen of maanden van je kindje op prachtige wijze documenteren? Verzamel je lievelingsfoto's en highlights en maak er een Pixum Fotoboek van. Onze tip: Gebruik de Pixum Fotowereld Software voor ongelofelijk veel ontwerpmogelijkheden, zoals cliparts!

Stralende kinderoogjes altijd bij de hand

Neem de allerliefste foto van je kindje en maak er een Pixum Hoesje van! Niet alleen leuk voor de ouders, maar natuurlijk ook voor de opa's en oma's!

Pixum Babyboek voor § 24,95

Baby's eerste fotoboekje: het nieuwe Pixum Babyboek! 22 bladzijden, ringband en dikke, kartonnen bladzijden. Door de afgeronde hoekjes is het boekje ook fijn veilig!

Deel je geluk

Als decoratie of cadeautje: Pixum Fotostrips

Leuk als boekenlegger (bijvoorbeeld voor in je Pixum Fotoboek), voor in je jaszak of als origineel klein cadeautje. Fotostrips zijn ontzettend veelzijdig. Met de leukste foto's van je baby, zul je vast genoeg inspiratie hebben voor heel veel fotostrips!

Neerzetten, flippen en genieten

Kies jouw twaalf lievelingsfoto's en maak daarvan een Pixum Foto-Flip. Een heel leuke en originele manier om je familiefoto's op kantoor bij de hand te houden. Onze tip: kies verschillende achtergrondkleuren om elke foto een passend kader te geven en zo verschillende stemmingen paraat te hebben.

Haal het meeste uit je Pixum fotoproducten

Pixum Fotowereld Software

De meeste ontwerpopties heb je op de computer. Laat je creativiteit de vrije loop gaan en ontwerp je fotoproduct offline. Met talrijke achtergronden, cliparts en lay-outs leg je de laatste hand aan je fotoproduct.

Pixum App

Voor gemak en flexibiliteit op je GSM. Ontwerp je Pixum Fotoproduct op elk moment, waar je ook bent, met de Pixum App.