De Eerste communie in foto's vastleggen
De Eerste communie in foto's vastleggen

Leg deze belangrijke dag op prachtige wijze vast in foto's. De mooiste uitnodigingen, tafelversiering en fotocadeaus vind je bij Pixum.

Nu ontdekken

Wenskaarten voor de eerste communie

Uitnodigingen (set van 10)

Ontwerp voor deze belangrijke dag de meest persoonlijke uitnodigingen met jouw eigen foto's.

vanaf §†8,99*

Bedankkaartjes (set van 10)

Laat je gasten heel persoonlijk zien hoe blij jij was met hun aanwezigheid. Stuur ze een bedankkaartje met jouw foto!

§ 19,95*

Herinneringen vastleggen in een Pixum Fotoboek

Pixum Fotoboek groot (vierkant)

Deze mooie herinneringen verdienen een plekje in een prachtig fotoboek. Plaats jouw mooiste foto's in een Pixum Fotoboek, bijvoorbeeld met het bijzondere vierkante formaat.

Fotoboek cadeaubox

Wanneer je jouw fotoboek in de Pixum Fotowereld software ontwerpt kun je er in het winkelmandje voor kiezen om een prachtige cadeaubox aan je Pixum Fotoboek toe te voegen. Luxe verpakking ter bescherming en decoratie.

Meer cadeau tips voor de eerste communie

*incl. btw, excl. verzendkosten

Cadeaus voor een prachtige eerste communie maken met je eigen foto's

Maak deze eerste communie nog persoonlijker dan ooit. Bij Pixum maak je de mooiste decoratie, cadeaus, kaarten en herinneringen met jouw eigen foto's. Ben je een gast? Dan kun je bij ons originele fotocadeaus voor de Eerste Communie ontwerpen, zoals Pixum Telefoonhoesjes en nog veel meer!

Maar ook voor het decoreren en het vastleggen van het feest kun je bij Pixum terecht. Denk daarbij aan leuke wenskaarten als menukaarten of tafelkaartjes, placemats met jouw foto's, mooie notitieboekjes als gastenboeken, et cetera. Maak jouw eerste communie echt persoonlijk met fotoproducten van Pixum.

Jouw communie vastleggen in topkwaliteit

De eerste communie is een prachtig feest, vol met momenten die je voor altijd wilt vasthouden. Er zijn zoveel mooie foto's die je kunt maken tijdens deze tijd. Of je die foto's nou afdrukt als premium fotoafdrukken, de mooiste foto's afdrukt als foto op canvas of ze verzameld in een prachtig Pixum Fotoboek, bij Pixum ben je aan het juiste adres om jouw communie te vereeuwigen in topkwaliteit. Zo kunnen deze herinneringen van generatie op generatie worden doorgegeven.

De meest persoonlijke bedankkaartjes en uitnodigingen maken

Wil je jouw gasten op een echt persoonlijke manier uitnodigen, of juist bedanken voor hun komst? Maak dan jouw eigen wenskaarten bij Pixum. Met veel verschillende designs en ruimte voor vele foto's en personalisering, is elke Pixum Wenskaart uniek. Voor de meest persoonlijke uitnodigingen en de leukste bedankkaarten zit je bij Pixum goed. Speciaal voor de eerste communie hebben we ook communiedesigns voor onze kaarten. Nu je eigen communiekaarten maken.