Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Menu
Retro-stijl foto's bestellen

Ontdek de grote keuze aan Pixum retro foto's. Bestel ze per stuk op fotopapier of op kaartenpapier in een stevige doos.

Nu afdrukken

Ontwerp retro foto's met je dierbaarste herinneringen

Verras je vrienden en familie met je mooiste fotoafdrukken in een originele retro-look. Bij Pixum kun je kiezen uit enkelvoudige retro-foto's of de retro-prints in een verzameldoos. Ontwerp kleurige retro-foto's in 10 x 10 cm en je favoriete kleur als achtergrond. Een andere mogelijkheid is om voor foto's te kiezen die je aan beide kanten van tekst kunt voorzien en in een luxe geschenkverpakking verstuurd worden.

*incl. btw, excl. verzendkosten

Meer informatie over alle levertijden bij Pixum kun je hier lezen. In de Pixum prijslijst vind je een volledig overzicht van alle Pixum prijzen.

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Dit zeggen klanten over onze fotoafdrukken
Retro-prints eenvoudig ontwerpen

Bewerk je Retro-foto's bij Pixum

Los van de stormachtige ontwikkeling op het gebied van fotografie en technische mogelijkheden zoals hoogresolutie foto's te kunnen maken met je smartphone, is tegenwoordig de oude instant- of retro-stijl foto's zeer in trek. Karakteristiek voor deze foto's is het typische vierkante formaat en een wit vlak dat de foto omkadert. Vaak werden deze kaders beschreven.

Bij Pixum heb je de mogelijkheid om, op een voordelige manier, Retro-foto's in instant-look om te zetten en een persoonlijk tintje er aan te geven (10 x 10 cm formaat).
Ga direct naar de ontwerp pagina van de "Retro-foto's". Het eerste vierkante beeld is gelijk aan de klassieke instant-lay-out met kader en tekstmogelijkheid. Nu kunnen verder alle instellingen gewijzigd worden.

Kader, kleur, tekst: Orginaliteit voor je Retro-foto's

Er zijn verschillende mogelijkheden om de foto's in Retro-stijl een eigen tintje mee te geven: je kunt bijvoorbeeld de achtergrondkleur van de afdruk veranderen (standaard is dat wit) of een tekst aan de foto toevoegen. De instellingen hiervoor vind je onderaan bij de voorvertoning. Met een zelfgekozen onderschrift krijgen de Retro-foto's een persoonlijke noot. een keer dubbelklikken op het tekstveld brengt je naar de tekst-editor, waar je je tekst naar eigen wens kunt opmaken en instellen. Denk hierbij aan de keuze aan verschillende lettertypes, -groottes, -kleuren en -formaten, waarmee je de ondertitel aan de randkleur, of de algemene foto-stijl, kunt aanpassen.
De beschikbare randkleuren variŽren van klassiek wit en helle lichte tinten naar opvallende markante tinten en laten zich voor elke foto optimaal aanpassen.
Onze Retro-foto's zijn bij uitstek geschikt om op Instagram te gebruiken. Het vierkante fotoformaat van de Retro-foto is in harmonie met het Instagram formaat. Het filter in de app bootst in veel gevallen oude films na - bijvoorbeeld ook oude instant opnamen. Op deze manier kan ook zonder veel kennis van digitale fotobewerking een authentieke Retro/Instant-look gemaakt worden.

Kwantumkorting bij Pixum

Grotere bestelling aan fotoafdrukken? Maak dan gebruik van onze kwantumkortingscodes.

Pixum Bestelwijzen

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online-Designer

  • Snel en gemakkelijk:

   Ontwerp je Pixum producten snel en direct via onze website.

  • Perfect voor:

   Gemakkelijk cadeautjes ontwerpen met weinig foto's.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum Fotowereld Software

  • Talrijke mogelijkheden:

   Profiteer van de vele ontwerpmogelijkheden bij het ontwerpen van jouw fotoproducten.

  • Perfect voor:

   Wanneer je meer opties wilt en veel foto's wilt gebruiken.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum Fotoboek App

  • Comfortabel ontwerpen:

   Ontwerp jouw Pixum Fotoproducten direct vanuit je luie stoel, met tablet of smartphone.

  • Perfect voor:

   Onderweg fotoproducten ontwerpen met foto's van je smartphone of tablet.

  nu ook voor
  Android