Pasfoto's bestellen met jouw foto's

Druk jouw pasfoto's af bij Pixum. Nu al 8 stuks vanaf § 2,95!

Nu pasfoto's maken

Pasfoto's ontwerpen & online bestellen

  • 8 foto's per vel
  • Afmeting per foto: 4,5◊3,5 cm
  • Geschikt formaat voor officiŽle pasfoto's
  • Kies: 8 dezelfde foto's of verschillende foto's

Pixum tip

Eisen aan officiŽle pasfoto's

De overheid heeft een aantal eisen aan pasfoto's die je voor een paspoort, rijbewijs of id-kaart wilt gebruiken. Zorg er dus voor dat je foto's aan de eisen van de rijksoverheid voldoen.

Klassieke fotoafdrukken

Gemakkelijk te bestellen in professionele kwaliteit: Pixum Fotoafdrukken op fantastisch fotopapier.

Pasfoto's maken met Pixum

Pasfoto's: altijd bij de hand

Je bent op zoek naar pasfoto's of kleine fotootjes? Een pasfoto is altijd leuk om door te geven aan je partner, familie of vrienden. Zo kunnen zij jouw foto altijd bewaren in hun portemonnee. Het kleine pasfotoformaat is handig om foto's van bijvoorbeeld je kinderen of partner altijd bij je te hebben. Waarom nog bij de fotograaf pasfoto's laten maken?

Zelf pasfoto's maken met jouw foto's

De pasfoto's van Pixum bestaan uit 8 verschillende afbeeldingen van ca. 4,5◊3,5cm per velletje - dus je kunt in een klap 8 mensen gelukkig maken. Je kunt natuurlijk ook meer van dezelfde foto laten afdrukken! Pixum ontwikkelt je afdrukken altijd op premium fotopapier met topkwaliteit en briljante kleuren. Upload je foto, kies het pasfoto formaat en bestel direct online. Hou er a.j.b. wel rekening mee, dat zelfgemaakte pasfoto's vaak niet geschikt zijn voor je paspoort en eventuele andere officiŽle documenten.

Klantenreviews