Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Menu

A2 Fotokalenders van Pixum

De A2 fotokalender is met zijn 40,6◊60,9 cm de grootste uit het Pixum kalender assortiment. Deze kalender is niet alleen een handige maandplanner maar ook prachtige wanddecoratie. Geef je foto's alle ruimte die ze verdient hebben en maak een echte blikvanger voor je huis.
Filter
Resultaten filteren
Product
Liggend of staand
Papiersoort

*incl. btw, excl. verzendkosten

Meer informatie over alle levertijden bij Pixum kun je hier lezen. In de Pixum prijslijst vind je een volledig overzicht van alle Pixum prijzen.

Voor jouw foto's alleen het beste: Zo beoordelen klanten onze A2 fotokalenders
Andere kalendersoorten

Pixum fotokalender A2 maken

Ontwerp nu een unieke kalender in A2 formaat

Als je voor het komende jaar op zoek bent naar een buitengewone kalender, is deze A2 fotokalender van Pixum precies goed. Door het grote formaat heb je genoeg ruimte voor al je mooiste foto's. Bovendien kun je kiezen tussen een liggende en een staande variante. Ontwerp een unieke A2 fotokalender met je eigen foto's - een echte blikvanger voor je huis.

Klassieke wandkalender: voor buitengewone foto's

Heb je buitengewone foto's van je laatste vakantie of wil je je lievelingsfoto's het hele jaar zien? Je kunt de kalenderpagina's of met ťťn paginavullende foto ontwerpen of meerdere beelden invoegen. De verschillende lay-out-templates bieden altijd een passende indeling. Wordt creatief en begin nu met het maken van jouw XXL fotokalender.

A2 - Klapkalender (dubbel) voor afspraken

Je kunt kiezen tussen een klassieke wandkalender of een klapkalender in A2 formaat. Bij de klap-variante is het kalenderblad apart en heeft zo genoeg ruimte voor alle afspraken van de hele familie. In de Pixum Fotowereld software kun je zelfs verjaardagen met foto's van de jarige Jop en andere evenementen invoegen. Is het jaar om kan je de kalender gewoon dubbel vouwen en zonder de calendariums door gebruiken als wanddecoratie.