A2 Fotokalenders van Pixum

De A2 fotokalender is met zijn 40,6◊60,9 cm de grootste uit het Pixum kalender assortiment. Deze kalender is niet alleen een handige maandplanner maar ook prachtige wanddecoratie. Geef je foto's alle ruimte die ze verdient hebben en maak een echte blikvanger voor je huis.
Filter
Resultaten filteren
Product
Liggend, staand of vierkant
Papiersoort

*incl. btw, excl. verzendkosten

Meer informatie over alle levertijden bij Pixum kun je hier lezen. In de Pixum prijslijst vind je een volledig overzicht van alle Pixum prijzen.

Pixum fotokalender A2 maken

Ontwerp nu een unieke kalender in A2 formaat

Als je voor het komende jaar op zoek bent naar een buitengewone kalender, is deze A2 fotokalender van Pixum precies goed. Door het grote formaat heb je genoeg ruimte voor al je mooiste foto's. Bovendien kun je kiezen tussen een liggende en een staande variante. Ontwerp een unieke A2 fotokalender met je eigen foto's - een echte blikvanger voor je huis.

Klassieke wandkalender: voor buitengewone foto's

Heb je buitengewone foto's van je laatste vakantie of wil je je lievelingsfoto's het hele jaar zien? Je kunt de kalenderpagina's of met ťťn paginavullende foto ontwerpen of meerdere beelden invoegen. De verschillende lay-out-templates bieden altijd een passende indeling. Wordt creatief en begin nu met het maken van jouw XXL fotokalender.

A2 - Klapkalender (dubbel) voor afspraken

Je kunt kiezen tussen een klassieke wandkalender of een klapkalender in A2 formaat. Bij de klap-variante is het kalenderblad apart en heeft zo genoeg ruimte voor alle afspraken van de hele familie. In de Pixum Fotowereld software kun je zelfs verjaardagen met foto's van de jarige Jop en andere evenementen invoegen. Is het jaar om kan je de kalender gewoon dubbel vouwen en zonder de calendariums door gebruiken als wanddecoratie.

Fotokalender op A2-formaat

Als je op zoek bent naar een leuk cadeau, is een fotokalender een origineel idee. Alle dierbare herinneringen die op foto zijn vastgelegd, kun je in een kalender verwerken. IdeeŽn zijn er genoeg. Wat dacht je van een kalender met de foto's van alle kleinkinderen voor de jarige opa? Een kalender is op die manier niet meer alleen maar nuttig, maar zorgt er ook voor dat alle leuke momenten dagelijks opnieuw worden beleefd. Fotokalenders zijn er in alle soorten en maten. Van bureaukalender tot wandkalender in diverse afmetingen. En wil je echt indruk maken, dan kies je natuurlijk voor een grote kalender op A2 formaat.

Het A2 formaat heeft de imposante afmetingen van 42 x 59,4 cm. Een fotokalender van deze afmeting zal dan ook zeker opvallen! Het voordeel van dit formaat is dat de foto's nog mooier en groter kunnen worden weergegeven. Zo'n fotokalender zal zeker elke saaie muur in ťťn keer opfleuren. Dit is geen kalender meer, het is een blikvanger. En omdat je de beschikking hebt over ťťn pagina per maand, kun je elke maand ergens anders naar kijken.

Een fotokalender in A2 formaat is dus niet alleen een leuk en persoonlijk, maar vooral een uniek cadeau idee. Vergeet alleen niet om ook een foto van jezelf op de kalender te zetten. Dan weet je zeker dat de ontvanger elke dag aan je denkt.

Voor jouw foto's alleen het beste: Zo beoordelen klanten onze A2 fotokalenders
Pixum Bestelwijzen

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online Editor

  • Snel en gemakkelijk:

   Ontwerp je Pixum producten snel en direct via onze website.

  • Perfect voor:

   Gemakkelijk cadeautjes ontwerpen met weinig foto's.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.
  Populair bij onze klanten

  Pixum Fotowereld Software

  • Talrijke mogelijkheden:

   Profiteer van de vele ontwerpmogelijkheden bij het ontwerpen van jouw fotoproducten.

  • Perfect voor:

   Wanneer je meer opties wilt en veel foto's wilt gebruiken.

  nu ook voor
  OS X en Linux

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum Fotoboek App

  • Comfortabel ontwerpen:

   Ontwerp jouw Pixum Fotoproducten direct vanuit je luie stoel, met tablet of smartphone.

  • Perfect voor:

   Onderweg fotoproducten ontwerpen met foto's van je smartphone of tablet.

  nu ook voor
  Android