Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke en competente klantenservice staat graag voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Pixum bureaukalender

Bij Pixum vind je voor ieder bureau - klein en groot - het juiste formaat. Maak een unieke kalender met je eigen foto's. De bureaukalender is een echte blikvanger op je werk.
Filter
Resultaten filteren
Product
Liggend of staand
Formaat
Papiersoort
Jouw selectie: 4 Producten

*incl. btw, excl. verzendkosten

Meer informatie over alle levertijden bij Pixum kun je hier verkrijgen. In de Pixum prijslijst vind je een geheel overzicht van alle Pixum prijzen.

Papiersoorten voor de Pixum bureaukalender

 • Premium papier zijdeglans

  Pixum fotokalender op zijdeglans premium papier

  Het premium papier zijdeglans is met 250 g/m≤ bijzonder stevig. Het zijdeglans oppervlak nodigt iedere kijker uit door deze fotokalender te bladeren. Fotokalenders op zijdeglans premium papier zijn duurzaam, uv-bestendig met briljante kleuren.

Unieke en individuele bureaukalender

Maak je kalender met de Pixum Fotowereld software helemaal naar je eigen wensen en profiteer van de vele extra design-mogelijkheden en opties voor jouw unieke bureaukalender met je eigen foto's.

Pixum tip van de dag

De meest-gestelde vragen over bureaukalenders - en onze antwoorden

Kan ik verjaardagen en vakanties ook in dit kleinere bureaukalender-formaat invoegen, zoals ik het gewend ben van wandkalenders?
Afhankelijk van de indeling en het calendarium kan je ook bij de kleine bureaukalenders van alle opties gebruik maken, die je van andere wandkalender-formaten kent. Start hiervoor gewoon de Pixum Fotowereld software en kies als basis-design de "vrij te ontwerpen kalenders". Een klein icoontje (stiftje) rechts onder in de hoek geeft aan, of je de indeling en het calendarium kunt gebruiken en aanpassen. 
Jennifer Hettling
Klantenservice

Voor jouw foto's alleen het beste: Zo beoordelen klanten de bureaukalenders van Pixum

 • 5 Sterren:
  (11)
 • 4 Sterren:
  (5)
 • 3 Sterren:
  (0)
 • 2 Sterren:
  (0)
 • 1 Ster:
  (0)
4,7 / 5 (16 Reviews)

Wij zorgen voor transparantie

Hier vind je productreviews van onze klanten.

Reviews

 • Staande kalender is een leuk product om door het jaar heen steeds leuke foto's te zien. Met het omslaan van de maanden steeds andere foto's. Ik doe hem mijn moeder ieder jaar cadeau. Tot veel plezier van haar.
 • Alles is zeer vlot verlopen.Bestelling,levering, prijs kwaliteit. Een aanrader. Ik zal nog van jullie diensten gebruik maken. Hartelijk bedank.
 • Perfecte kwaliteit van het materiaal alsook van de wijze van 'afdrukken', kleuren etc.
 • heel blij mee! Meer kalenders al laten maken en altijd mooi! Leuk om te geven een persoonlijk cadeau! Bedankt en tot de volgende keer!
 • Ziet er mooi uit. Zou wel de mogelijkheid willen hebben om een foto bij te snijden. Bij een kalender heb je foto's in de lengte en in de breedte en dat past niet altijd. Het systeem is eenvoudig en goed te gebruiken. Ik kan alleen niet vinden hoe ik foto 's moet verwijderen.

Andere kalendersoorten