Je kortingscode luidt*:

34689897878886A

¤ 10 voordeel op je eerste fotoboek

Houd unieke herinneringen voor altijd vast. Laat je foto's stralen in een prachtig Pixum Fotoboek.

Naar het fotoboekoverzicht »

Pixum Fotowereld Software download nu starten

Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • Creditcard
  • Achteraf betalen
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card

Pixum Fotoboek klein (vierkant)

Het kleine Pixum Fotoboek op premium papier. Praktisch om overal mee naartoe te nemen.

vanaf ¤ 7,95

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar het fotoboek klein

Pixum Fotoboek groot (staand)

Het Pixum Fotoboek A4 staand. Keuze uit vele covers en papiersoorten.

vanaf ¤ 15,99

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar het fotoboek groot

Pixum Fotoboek XXL (liggend)

het Pixum Fotoboek XXL liggend. T/m 154 pagina's ruimte voor al jouw lievelingsfoto's.

vanaf ¤ 59,99

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar het fotoboek XXL

Gratis online fotoalbums

Gratis online fotoalbum met 1 GB gratis opslagruimte. Foto's uploaden en deel ze met vrienden.

Gratis

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar jouw online fotoalbum

Je eigen fotoalbum maak je bij de testwinnaar - Pixum Fotoservice

Laat je je foto's bij Pixum ontwikkelen en plak je deze vervolgens in een fotoalbum? Je kunt je foto's ook in een professioneel geprint en gebonden album plaatsen. Om een album te ontwerpen gebruik je onze kosteloze software. Daarbij kun je gebruik maken van de talloze mogelijkheden voor een creatieve en individuele opmaak.

Kies daarbij uit op veel verschillende formaten, kaften, papiersoorten en design-sjablonen. Dankzij deze brede keuze creëer je een individueel en professioneel fotoalbum of fotoboek. Om te beginnen download en installeer je de fotoboeksoftware van Pixum. Daarna kun je meteen beginnen en jouw fotoselectie erin plaatsen. Iedere foto kan daarbij binnen het programma bewerkt, vergroot/verkleind en gepositioneerd worden.Fotoboek makenAls de opmaak klaar is, doorloop je het bestelproces waarbij de betaling en het online opsturen van de bestanden geheel in het programma zijn geïntegreerd - je hoeft verder niets te doen dan te wachten totdat de dataoverdracht is voltooid. Je fotoalbum wordt doorgaans binnen 5 werkdagen gedrukt en verstuurd. Gedurende deze tijd kun je zich verheugen op een perfect afgedrukt fotoalbum met scherpe en fraaie afbeeldingen.

Praktische tips voor het maken van een Pixum Fotoalbum

Laat jouw album het verhaal zelf vertellen. Om dit te bereiken kun je de foto's in een chronologische volgorde plaatsen. Daarnaast brengen kleine verhaaltjes en korte onderschriften je fotoalbum tot leven. Dat vestigt de aandacht van een ieder lezer. Ook is het leuk om panoramische opnames en opnames van nabij af te wisselen. Dat is vooral leuk bij prachtige landschappen en natuurfotografie.

Naast het papieren fotoalbum beschikt iedere klant over 1 GB gratis opslag voor online-albums. Daarbij kun je je foto's in albums sorteren en anderen een uitnodiging ervoor sturen, zodat zij in een slideshow je foto's kunnen bekijken.

Een professioneel geprint fotoalbum van Pixum is het perfecte cadeau voor vrijwel iedere gelegenheid. Laat je overtuigen door de Pixum premiumkwaliteit.

Een fotoalbum van Pixum is een prachtige manier om jouw foto's te laten stralen. Onze klanten zijn het hier mee eens. Op consumentenportaal Trustpilot hebben 1884 klanten ons beoordeeld met een 8,6 van maximaal 10 . Een Pixum Fotoboek heb je al vanaf ¤ 7,95.

* De kortingscode is geldig t/m 28-02-2019 en geldt voor ¤ 10 voordeel op de productwaarde van de fotoboeken. De korting is exclusief verzendkosten volgens de prijslijst. De kortingscode geldt alleen voor nieuwe klanten en is eenmaal geldig per huishouden, bestelling en adres. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk.