NIEUW: Pixum Babyboek
NIEUW: Pixum Babyboek

Baby's eerste fotoboek. Ontwerp online een Pixum Babyboek met 22 bladzijden, ringband en dikke, kartonnen bladzijden. Door de afgeronde hoekjes is het boekje ook fijn veilig!

Direct online ontwerpen

Pixum Babyboek voor § 24,95

Ons nieuwe baby fotoboekje kost slechts § 24,95 en de verzendkosten zijn § 4,99. Het boekje heeft een vast aantal bladzijden en ťťn soort papier en binding.

Afgeronde hoeken

Het Pixum Babyboek is alvast voor je gebabyproof'ed. De dikke, kartonnen bladzijden hebben afgeronde hoeken, dus geen scherpe kanten. Daar heb je dus geen bumpers meer nodig.

22 bladzijden - 22 foto's

Het baby fotoboek bestaat uit 22 bedrukbare bladzijden, dus je kunt op elke pagina een foto en/of tekst kwijt! Een kind kan in dit geval dus niet alleen de was doen, maar ook een fotoboek maken.

Heel stevig materiaal

Het hoogwaardige papier wordt gelamineerd op stevig karton. Samen met de kunststof-ringband is het Babyboek een heel stevig geheel, waar je u tegen kunt zeggen.

Nieuw vierkant formaat

Met het 14◊14 cm formaat heb je in het Pixum Babyboek genoeg ruimte voor de leukste kiekjes van en voor je kindje, maar past het alsnog in elke buggy, luiertas of kinderwagen.

En dit is waarom:

Kwaliteit

Kwaliteit

Service

Service

Snel

Snel

Laat je creativiteit de vrije loop: jullie Pixum Babyboekjes

De mogelijkheden met het Pixum Babyboek zijn eindeloos! Krijgt jouw kleintje zijn eigen fotoboek of maak je er een persoonlijk themaboekje van? Alles kan! Het ontwerpen van het Babyboek is een fluitje van een cent, dus met weinig moeite kun je de leukste boekjes zelf maken!

Wat is dat voor dier?

Doe je kleintje een fotoboek cadeau waarin hij naar hartelust zijn favoriete dieren kan bekijken. Vul het boekje met foto's van honden, katten, paarden of misschien wel konijnen?

Creatief ontwerp

Je kunt per pagina kiezen uit verschillende lay-outs. Het is leuk om daarmee te variŽren en op iedere pagina een verschillende aantal foto's te plaatsen. Onze tip: plaats vier vierkante foto's op een pagina, dat geeft een leuk effect!

Kleurplaten en dergelijke

Je kleintje is een kleine kunstenaar, maar wat doe je met al die kunstwerken? Houd ze vast in een Pixum Babyboekje, door ze in te scannen / te fotograferen en ze te bundelen op de bladzijden.

"Mee naar de opvang"-boekje

Maak een boekje met daarin foto's van thuis en van familie zoals Papa, Mama, Oma en Opa. Geef dit boekje mee naar de opvang of naar school zodat je kindje de hele dag aan je kan denken. Hij kan er dan in bladeren wanneer hij maar wil!

Kleuren herkennen

Je kunt ook op elke dubbele pagina kleuren laten opduiken, zodat jouw kleintje heel snel kleuren leert herkennen in tekst, plaatjes, achtergronden etc.

Leren tellen

Leuk en gemakkelijk getallen leren tellen. Helemaal naar eigen ontwerp: Met mooie kleurtjes, plaatjes en grote getallen.

Persoonlijk ontwerp

Naast de bestaande lay-out opties kun je zelf nog meer foto's en afbeeldingen aan je pagina's toevoegen. Experimenteer en varieer en maak de leukste persoonlijke boekjes voor jouw kleintje!

Bewaar de favorieten!

Je kindjes eerste knuffel of zijn favoriete stuk speelgoed. Bewaar het allemaal in het Pixum Babyboek. Leg het vast zodat je ze nooit meer kwijt raakt en je kindje er altijd naar kan kijken!

Emoties herkennen

Maak je eigen boekje waarmee je kindje emoties kan leren kennen en herkennen. Voeg foto's toe waarop verschillende gezichtsuitdrukkingen te zien zijn en ontdek samen met je kindje welke emoties er bij horen.

Andere leuke ideeŽn voor jouw babyboekje

 • Kleurenboekje: ontwerp een fotoboek waarmee jouw kleintje de kleuren kan leren en oefenen. Geef iedere ťťn of twee pagina's zijn eigen kleur en voeg foto's toe van objecten met de desbetreffende kleur. Aan pagina geel voeg je bijvoorbeeld een foto van een citroen of van zonnebloemen toe. Pagina blauw bevat een blauwe auto of een blauwe vogel. Enzovoort. Voor een volledig effect kun je de individuele pagina's tijdens het ontwerpen een passende kleur geven.
 • Telboekje: een persoonlijk telboekje met herkenbare foto's en afbeeldingen. Fotografeer eigen attributen of verzamel foto's en afbeeldingen met daarop herkenbare dingen. Een bank, twee stoelen, drie knuffeldieren, vier blokken, 5 lepels, 6 boekjes. Enzovoort.
 • Dierenboekje: doe je kleintje een fotoboek cadeau waarin hij naar hartelust zijn favoriete dieren kan bekijken. Vul het boekje met foto's van honden, katten, paarden of misschien wel konijnen? Of vul het boekje met foto's van allemaal verschillende dieren. Denk hierbij aan dieren die hij op de kinderboerderij tegenkomt bijvoorbeeld.
 • Dierenboekje met tekst: plaats op de ene pagina een foto van een dier en plaats op de pagina ernaast de naam van het desbetreffende dier. Jouw kind leert dan de geschreven naam combineren met het bijbehorenden plaatje.Wat voor dier is dat? Giraffe, papegaai, olifant. Enzovoort.
 • Opa en oma boekje: maak een boekje met daarin foto's van jouw kind met zijn Opa en Oma. Dan kan hij naar ze kijken wanneer hij maar wil. Misschien helpt het hem wel bij het leren herkennen van alle verschillende gezichten. Vul het fotoboek met foto's van zijn grootouders en eventueel ook met foto's van eventuele ooms en tantes en neefjes en nichtjes.
 • Knuffelbeesten: is jouw kind ook zo dol op (al) zijn knuffeldieren? Vul het fotoboek dan met foto's van al zijn zachte vriendjes. Dat zal al bladerend een feest van herkenning zijn!
 • Verjaardag: vanaf een bepaalde leeftijd is de verjaardag misschien wel de belangrijkste dag van het jaar voor een kind. Een thema- of fotoboek rondom zijn (of een) verjaardag of van een verjaardag die geweest is is dan super leuk. Foto's van de taart, de ballonnen en slingers, van vrolijke familieleden en misschien wel van cadeautjes: leuk om in de stemming te komen of juist fijn om mee op terug te kijken!
 • Dierentuin: heb je plannen om met je kind naar de dierentuin te gaan? Maak dan je eigen 'dieren uit de dierentuin' boekje waarmee je kind in de dierentuin op zoek gaat naar alle dieren uit zijn boekje. Zoek foto's van de verschillende dieren en maak hier een persoonlijk fotoboek van. Voor de wat grotere kinderen kun je per pagina een leeg tekstvlak toevoegen waar je kind de naam van het desbetreffende dier kan opschrijven.
 • Kunstboekje: maak een boekje waarin je de kunstwerken van je kind bewaart. Al die mooie tekeningen, kleurplaten en andere knutsels wil je natuurlijk bewaren. Koester ze met een fotoboek! Met het Pixum Babyboek kan je kind ook gemakkelijk zelf zijn kunstwerken nog eens bekijken.
 • Sinterklaas: maak een thema- of fotoboek van Sinterklaas. Ontwerp een fotoboek met daarin foto's van alles wat met het Sinterklaasfeest te maken heeft. Foto's van de goedheiligman, van de pieten en van het paard. Je kunt er een persoonlijk fotoboek van maken met daarin foto's van jullie eigen Sinterklaasfeest en Sinterklaasfeest tradities of je maakt er meer een themaboekje van waarin allerlei Sinterklaas onderwerpen aan bod komen. Een leuk boekje om zomaar doorheen te bladeren, maar ook om te leren herkennen.
 • Kerst: een boekje vol kerst! Foto's van (je eigen) de kerstboom, gezellige lampjes en kaarsen, familie bij elkaar, de kerststal. Dat is zeker fijn om doorheen te bladeren.

Kundenbewertungen zum Pixum Fotobuch Baby
Pixum Bestelwijzen

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online Editor

  • Snel en gemakkelijk:

   Ontwerp je Pixum producten snel en direct via onze website.

  • Perfect voor:

   Gemakkelijk cadeautjes ontwerpen met weinig foto's.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.
  Populair bij onze klanten

  Pixum Fotowereld Software

  • Talrijke mogelijkheden:

   Profiteer van de vele ontwerpmogelijkheden bij het ontwerpen van jouw fotoproducten.

  • Perfect voor:

   Wanneer je meer opties wilt en veel foto's wilt gebruiken.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum Fotoboek App

  • Comfortabel ontwerpen:

   Ontwerp jouw Pixum Fotoproducten direct vanuit je luie stoel, met tablet of smartphone.

  • Perfect voor:

   Onderweg fotoproducten ontwerpen met foto's van je smartphone of tablet.

  nu ook voor
  Android