Pixum Wanddecoratie Tips
Pixum Wanddecoratie Tips

Ontwerp prachtige wanddecoratie en kies daarvoor uit verschillende materialen bij Pixum. Direct online, per app of in de software.

Wanddecoratie bekijken

Bestel jouw unieke wanddecoratie met de Pixum Fotowereld software

Er zijn drie verschillende manieren om een wanddecoratie bij Pixum te bestellen: via de online editor, de Pixum Fotoboek App of de Pixum Fotowereld Software. In het bijzonder raden wij onze gratis Fotowereld software aan, omdat deze verreweg de meeste ontwerpvrijheid biedt. Het installeren van de software is eenvoudig, en door het gebruiksgemak creŽer je al gauw jouw eerste Pixum wanddecoratie.

Software installatie stap voor stap uitgelegd

Volg de volgende link naar de webpagina waar je de Pixum Wereld Software gratis kunt downloaden:

Stap 1: Software installeren

Klik op het download icoon aan de hand waarvan het pop-upvenster van het installatiebestand zal verschijnen. Kies voor de optie "bestand opslaan" en volg de instructies van het installatieprogramma. Nadat je het zip. bestand hebt uitgepakt, door er dubbel op te klikken, en het software bestand geÔnstalleerd is, open je het Pixum Fotoboek programma door te dubbelklikken op het logo.

Pixum tip

Maak geleidelijk aan kennis met de vele ontwerpmogelijkheden van de Pixum Software en probeer alles uit. Als het resultaat je niet bevalt, maak je gewoon de verandering ongedaan - niets is definitief. Natuurlijk kun je ook een enkel motief over het hele oppervlak plaatsen en bestellen zonder extra ontwerp of tekst, want een mooie foto spreekt vaak voor zich.

Stap 2: Een nieuw project aanmaken

Welkom, je bent nu beland op homepage van Pixum Fotowereld. Selecteer op de balk onder het Pixum logo het onderwerp "Wanddecoratie", en maak een keuze uit de wanddecoratie opties uit het pull-down menu. Hierna krijg je rechts in beeld de verschillende gedetailleerde afwerkingsmogelijkheden te zien waaruit je kan kiezen. Als voorbeeld selecteren wij de "Fotoposters" optie met een "High-end fotopapier hoogglans" afwerking. Er verschijnt nu een pop-upvenster met diverse afmetingen, kies het juiste formaat voor jouw wanddecoratie. Na deze laatste selectie wordt er een nieuw project aangemaakt en kan je van start met het creŽren van jouw eigen wanddecoratie.

Stap 3: Maak je een eigen ontwerp

Je staat nu op het punt om geheel naar eigen smaak een wanddecoratie te ontwerpen. In de linker navigatiebalk zijn meerdere opties beschikbaar om jou hierbij te assisteren:

 • Foto & Video: Importeer met deze functie jouw foto's vanaf de harde schijf, en sleep ze door de muisknop ingedrukt te houden naar het project waaraan je werkt.
 • Designs: Sla met deze optie jouw beste wanddecoratie ontwerpen op voor toekomstig gebruik.
 • Indelingen: Maak gebruik van de aanwezige templates in combinatie met de geÔmporteerde foto's uit de eerder genoemde optie "Foto & Video", om een op maat gemaakte collage samen te stellen.
 • Achtergronden: Pixum Fotowereld biedt een ruim aanbod aan achtergronden in levendige kleuren om achter de foto's te plaatsen.
 • Cliparts: Voor bijna elk denkbare thema zijn hier talrijke cliparts te vinden om jouw project net dat beetje extra te geven.
 • Sjablonen & kaders: Plaats grappige sjablonen en creatieve kaders om jouw foto's heen voor een speels en vrolijk effect.

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Wat zeggen onze klanten over onze Pixum Wanddecoratie
Pixum tip

Schroom niet en experimenteer gerust met alle ontwerpmogelijkheden die Pixum Fotowereld Software te bieden heeft. Gebruik de zoomfunctie om een beter beeld te krijgen van het eindresultaat, en geniet boven alles van de creatieve beleving. Houd je niet van het resultaat, geen probleem, alle wijzigingen kunnen ongedaan worden gemaakt en niets is definitief. Uiteraard kun je ook een bestelling plaatsen van een foto zonder extra bewerkingen. Mooie compositie foto's met veel karakter en uitstraling komen vaak onbewerkt het beste tot hun recht.

Waarom Pixum Fotowereld Software de beste optie is

Pixum Fotowereld Software biedt een tal van mogelijkheden die niet beschikbaar zijn in de online editor of in de Pixum Fotoboek app. Met Pixum Fotowereld Software heb je meer dan alleen de beschikking over de foto's van een gebruiker, je kunt naar keuze zelfs foto's van meerdere individuen benutten om bijvoorbeeld een grote familie collage samen te stellen. Daarnaast biedt de interface van de software meer comfort, projecten kunnen makkelijk worden opgeslagen zonder oponthoud van een trage internetverbinding en je hoeft je geen zorgen te maken dat er iets verloren gaat.

Overige bruikbare toepassingen van Pixum Fotowereld Software:

 • De mogelijkheid bestaat om een foto in meerdere delen op te splitsen, en van ieder afzonderlijk deel een wanddecoratie te produceren met een spectaculair tweeluik, drieluik, vierluik of meerluik als resultaat.
 • Vele bewerkingsmogelijkheden zijn aanwezig om jouw foto's een verbluffend eindresultaat te geven, denk hierbij bijvoorbeeld aan een artistieke Pop Art filter of een wanddecoratie geprint in tijdloos zwart-wit.
 • Voeg inspirerende teksten toe, of juist een luchtig en grappige opmerking om de sfeer van de foto extra te benadrukken.
 • CreŽer jouw eigen gepersonaliseerde templates die je kan opslaan om voor meerdere toekomstige projecten te kunnen gebruiken.

Pixum Bestelwijzen

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online Editor

  • Snel en gemakkelijk:

   Ontwerp je Pixum producten snel en direct via onze website.

  • Perfect voor:

   Gemakkelijk cadeautjes ontwerpen met weinig foto's.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.
  Populair bij onze klanten

  Pixum Fotowereld Software

  • Talrijke mogelijkheden:

   Profiteer van de vele ontwerpmogelijkheden bij het ontwerpen van jouw fotoproducten.

  • Perfect voor:

   Wanneer je meer opties wilt en veel foto's wilt gebruiken.

  nu ook voor
  OS X en Linux

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum Fotoboek App

  • Comfortabel ontwerpen:

   Ontwerp jouw Pixum Fotoproducten direct vanuit je luie stoel, met tablet of smartphone.

  • Perfect voor:

   Onderweg fotoproducten ontwerpen met foto's van je smartphone of tablet.

  nu ook voor
  Android