Doe de test: welk type ben jij?

Voor je begint met het ontwerpen van je wanddeco, kun je jezelf het beste de vraag stellen; wat voor type ben ik. Welk motief wil je, welke kleuren en welk materiaal heb je voor ogen? Vind het nu uit!

Het motief, de inhoud van je wanddeco

Het motief van jouw wanddeco is volledig afhankelijk van je smaak. Wij hebben een paar mogelijkheden op een rijtje gezet:

Idee Voorbeeld
Motief afgestemd op de ruimte Peperoni of koffiebonen voor de keuken, Zandstrand en schelpen voor de badkamer
Foto's van je naasten Collage van de leukste familiekiekjes, stapfoto's met vrienden, een foto van de kinderen in het groot, een erotische foto van je partner
Kunst Beroemde schilderijen van Da Vinci of Van Gogh, werk van een jonge kunstenaar
Architectuur Prachtige gebouwen en bijzondere architectuur uit verschillende steden en landen
Landschappen Jouw mooiste natuurfoto's , bijvoorbeeld bos, sneeuw, bergen of missschien wel een foto van een spannende safari

Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden, bij Pixum kent jouw creativiteit geen grenzen.

De kleuren: kleurrijk of zwart/wit

Vrolijke, bonte kleuren voor wanddeco zijn niet alleen een persoonlijke smaak, maar moet ook in een interieur passen. In een minimalistisch ingerichte woning met veel zwart/wit kan een bonte foto een echte blikvanger zijn. Maar ook een foto in zwart/wit of sepia kunnen alle aandacht opeisen.

Het formaat: staand, liggend of panorama?

Het formaat en de afmeting van de wanddeco zijn geen kwestie van smaak, maar is meer van de ruimte afhankelijk. Hoe groter de vrije wand is, hoe groter de mogelijkheden zijn. Een panoramafoto, of een kader met maximaal 8 foto's welke je met de Pixum Fotowereld software kunt maken, alles kan.

Het materiaal: kies uit 8 verschillende producten

Bij Pixum kun je een keuze uit de volgende materialen maken:

 • Canvas: Bedruckt op echt canvas werkt het als een schilderij, ideaal voor kunst, maar ook zeer geschikt voor portretfoto's.
 • Forex: bijzondere houdbaarheid, ook buiten te gebruiken, door het lage gewicht geschikt voor elke wand, ideaal voor achitectuurfoto's of gedetailleerde natuurfoto's.
 • Acrylglas: buitengewone dieptewerking, werkt in een moderne inrichting, zeer geschikt voor nachtopnames of de onderwaterwereld.
 • Aluminium: de kwalitatief hoogwaardige aluminium plaat met het matte oppervlaktzorgt voor een luxe uitstraling. Past voor portretfotografie, achitectuur, foto's van steden, maar ook zwart/wit foto's.
 • Galleryprint: het meeste elegante product onder de Pixum Wanddeco. Een combinatie uit Acrylglas en Aluminium. Perfect als eyecatcher midden in de ruimte, presenteert elke foto prachtig met een zeer goede kleurintensiteit.
 • Foto op hout: Een afdruk op houten latten, zeer landelijke uitstraling, zeer geschikt voor natuurlijke protretten en natuurfoto's.
 • Fotoposter: de perfecte oplossing voor elk budget

De indeling: chaotisch of geordend?

Wil je een wand waar alles zeer symetrisch en strak is of heb je de voorkeur voor een wat vrijer effect? Hang meerdere kleine posters kriskras door elkaar, of kies voor een gelijk formaat in een strak model opgehangen.

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Wat zeggen onze klanten over onze Pixum Wanddecoratie
Pixum Bestelwijzen

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online Editor

  • Snel en gemakkelijk:

   Ontwerp je Pixum producten snel en direct via onze website.

  • Perfect voor:

   Gemakkelijk cadeautjes ontwerpen met weinig foto's.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.
  Populair bij onze klanten

  Pixum Fotowereld Software

  • Talrijke mogelijkheden:

   Profiteer van de vele ontwerpmogelijkheden bij het ontwerpen van jouw fotoproducten.

  • Perfect voor:

   Wanneer je meer opties wilt en veel foto's wilt gebruiken.

  nu ook voor
  OS X en Linux

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum Fotoboek App

  • Comfortabel ontwerpen:

   Ontwerp jouw Pixum Fotoproducten direct vanuit je luie stoel, met tablet of smartphone.

  • Perfect voor:

   Onderweg fotoproducten ontwerpen met foto's van je smartphone of tablet.

  nu ook voor
  Android