Ontwerp je eigen wandcollage
Ontwerp je eigen wandcollage

Maak gebruik van de diverse ontwerpopties van de Pixum Squares en creŽer zo een individuele wandcollage met een mix van jouw leukste foto's!

Nu artikel lezen

Ontwerp met Pixum Squares een wandcollage met een creatieve mix aan foto's

Een wandcollage gemaakt met Pixum Squares - de ideale mix van foto's aan je muur.

Fotocollage aan de muur ontwerpen met Squares

Ontelbare mogelijkheden voor de creatieve geesten

Hoe meer Pixum Squares je bestelt, hoe beter! Met veel verschillende Pixum Squares kan je namelijk een breed scala aan emoties en herinneringen uit je eigen leven en dat van je gezin aan de muur hangen.

Met Pixum Squares kan je meer combineren dan alleen foto's. Denk bijvoorbeeld aan mooi vormgegeven gezegden en citaten in je wandcollega, je lievelingsgedicht, of de foto's op datum gesorteerd om zo een mooi foto jaaroverzicht te ontwerpen.

Het beste nog, dankzij het unieke ophangsysteem kan je de vierkante foto's eenvoudig aan elke muur bevestigen, uitwisselen en uitbreiden.

Selecteer de beste foto's en ontwerp je eigen wandcollage

Wat voor soort foto's je kiest om te gebruiken voor je wandcollage is natuurlijk helemaal aan jou. Hier volgen een aantal voorbeelden als inspiratie voor je eigen Pixum Squares wandcollage:

  • Sommigen geven de voorkeur aan indrukwekkende landschapsfoto's, anderen tonen liever de mooiste portretten van hun vrienden en familieleden.
  • Voor elke smaak bestaat er een goede oplossing. Wat dacht je van een creatief samengestelde portret collectie met clip arts die het geheel wat losser maken?
  • Als je voor de Pixum Squares een groot oppervlak aan je muur hebt, combineer dan de beste van alle werelden: heldere zonsondergang foto's van je laatste vakantie met selfies van je reisgenoten, passende uitspraken en misschien zelfs indrukken van je beste restaurant bezoeken

Zo blijkt maar weer, creativiteit kent geen grenzen!

Ontwerpen van Pixum Squares: gemakkelijk, snel en leuk!

Je hebt niet veel nodig om je mooiste foto's vast te leggen op Pixum Squares: een laptop, smartphone of tablet en de Online-Editor op de Pixum-website. Zo ga je aan de slag:

  • Open de Online-Editor door op de Pixum Squares webpagina op "Ontwerp je eigen wandcollage" of "Nu ontwerpen en bestellen" te klikken.
  • Je komt gelijk in de omgeving van de Online-Editor waar je onder andere het aantal wandfoto's in sets kan selecteren: Pixum Squares (15 ◊ 15 cm) zijn verkrijgbaar in sets van 1, 4, 9 en 12.
  • Als je eenmaal een vaste maat hebt gekozen, kan je elk vierkant afzonderlijk ontwerpen.
  • Kies hiervoor een lay-out uit het menu aan de linkerkant in de Online-Editor en upload vanaf je harde schijf, mobiel of uit je persoonlijke "Mijn Pixum" eenvoudig je favoriete foto's.
  • Als je wilt, kun je ook je eigen tekst toevoegen of een achtergrondkleur voor je vierkante wandfoto's kiezen.
  • Wanneer je klaar bent met het ontwerpen van alle vierkante wandfoto's, plaatst je je bestelling in de winkelwagen door op de oranje knop te klikken om het af te ronden.
  • Binnenkort zijn de Pixum Squares naar je onderweg op hoogwaardige, lichtgewicht Forex-panelen, vers van de pers!

Ontwerp nu een wandcollage

Ontwerp direct je eigen Pixum Squares en creŽer een creatieve wandcollage met jouw persoonlijke selectie van foto's!

Tips & inspiratie voor jouw Squares-collage

Pixum Squares creatief sorteren

Het formaat en de uitwisselbare bevestiging van de Pixum Squares ondersteunen je hierbij. Beslis zelf over de indeling van de vierkante wandfoto's, of je ze nu nauwkeurig of wat wilder in elkaar wilt zetten.

Je kunt jouw foto's op elk moment uitwisselen, veel uitproberen en experimenteren zoals jij het uiteindelijk het beste vindt. En als je je verveelt, stel je de foto's gewoon gemakkelijk opnieuw samen.

Nu Pixum Squares ontwerpen


Pixum tip

Deze tips kunnen je verder helpen bij je wandcollage!

Om je een beetje op weg te helpen bij het ontwerpen van je eigen Pixum Wanddecoratie, heeft Pixum talrijke handleidingen/tips over uiteenlopende onderwerpen.

Lees bijvoorbeeld onze Fotoselectie voor wanddecoraties, Tips voor het maken van een fotocollage of leer meer over het spelen met licht.

En als je vragen hebt over een bestelling of een product, kan je altijd contact opnemen met Pixum Service.

Pixum wenst je veel plezier bij het ontwerpen en bestellen van je Pixum Squares!

Dit zeggen Pixum klanten over onze wanddecoratie

Reviews van klanten: Pixum Wanddecoratie