Foto op glas
¤ 10,- korting
¤ 10,- korting op je Foto op glas

Bijvoorbeeld:
Foto op glas (direktdruk) 20x30 cm slechts ¤ 13,99 i.p.v. ¤ 23,99

Naar het grootformatenoverzicht »

Jouw kortingscode luidt:

EB3775FC256FBAA
Nu bestellen
Foto op glas

Foto op glas (fineart) 20x30 cm vanaf ¤ 33,99**

Je Foto op glas achter 5mm dik acrylglas, gedrukt op hoogwaardig hoogglans premium posterpapier.

Naar Foto op glas
Foto op glas

Foto op glas (fineart) 30x45 cm vanaf ¤ 53,99**

Je persoonlijke Foto achter 5mm dik acrylglas op 30x45 cm, met passend ophangsysteem.

Naar Foto op glas
Foto op glas

Foto op glas (direktdruk) 20x30 cm vanaf ¤ 23,99**

UV-directdrukproces achter 5 mm dik acrylglas. Inclusief ophangsysteem.

Naar Foto op glas
Foto op aluminium

Foto op aluminium (direktdruk) 20x30 cm vanaf ¤ 23,99 ontwerpen**

Je foto met onze UV-directdrukmethode (7 kleuren) direct op een 3 mm dikke aluminiumplaat gedrukt.

Naar Foto op aluminium

Foto op glas exclusief bij Pixum

Maak gebruik van de vele mogelijkheden van de fotoservice Pixum en laat je mooiste foto afdrukken op glas. Een foto op prachtig acrylglas wordt zeker dé blikvanger in je huis. Je hebt haast wel foto's gemaakt tijdens de laatste vakantie of van een familiefeest? Laat deze dan vereeuwigen bij Pixum als een grootformaat. Zo kun je elke dag genieten van fijne en persoonlijke herinneringen.

Daarbij kun je kiezen uit twee manieren van drukken: belichting op fotopapier of een UV-direct-druk. Kies de methode die het beste past bij je eisen. Per methode heb je de keuze uit een breed scala aan formaten. Zo past de foto op glas altijd bij de grootte van de kamer. Ons assortiment bestaat uit 28 verschillende afmetingen van 20x30 cm tot 100x150 cm.Foto op glas maken


De beste kwaliteit voor je foto op glas

Bij het maken van een persoonlijke foto op glas, is het belangrijk op de resolutie van de foto te letten. Voor een fraai resultaat moet de foto over voldoende megapixels (resolutie) beschikken. Pixum helpt je hierbij door het gebruik van smileys in verschillende kleuren. Zij staan voor de kwaliteit van de afbeelding. Groen staat voor de best mogelijke afdrukkwaliteit, oranje voor matige en de kleur rood voor een slecht resultaat.

De grootformaten van Pixum zijn indrukwekkend door hoge kwaliteit, waardoor de kleuren schitterend tot uiting komen. Door moderne printtechnologiën dragen wij ons steentje bij aan het milieu.

Bestel de foto op glas bij online fotoservice Pixum en binnen ongeveer 5 werkdagen wordt je grootformaat geproduceerd en na nog eens 1 tot 2 werkdagen wordt het fotoproduct thuis afgeleverd. Als extraatje leveren wij het materiaal voor de wandbevestiging er gratis bij en je kunt de eigen foto achter acrylglas meteen ophangen aan de muur. De foto achter 5mm dik glas wordt zeker weten een lust voor het oog en straalt door briljante dieptewerking.

Onze klanten over Pixum Foto op Acrylglas

Wat briljante kleuren! Ik had nog een prachtige foto van een zandstrand en daar een acrylgasfoto bij Pixum van gemaakt. Die hangt nu bij ons in de slaapkamer. Dat is heerlijk slapen!
Freek, Zaandam

Vorige week bestelt, gisteren al in huis. Snelle levering bij Pixum zeg. En onze foto op glas is echt fantastisch geworden. Een blikvanger in onze woonkamer!
Mevr. Van Zandten, Middelburg

Een klein probleempje aan onze foto achter acrylglas was na een belletje naar Pixum zo verholpen. Een super service, ik kan ze alleen maar aanraden!
Cynthia, Hoorn

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »

* De kortingscode geldt eenmalig voor nieuwe klanten voor ¤ 10,- korting op grootformaten, excl. bewerkings- en verzendkosten. De kortingscode is geldig tot en met 30-06-2017. Per bestelling worden er verzendkosten vanaf ¤ 3,99 berekend. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk. Alle prijzen zijn inclusief btw.

** Incl. btw en excl. verzendkosten