Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Menu
Foto op acrylglas

Jouw foto achter glas gedrukt. Voor een echt luxe effect met stralende kleuren.
vanaf § 20,99

Jouw foto wordt direct achter acrylglas gedrukt of op fotopapier ontwikkeld en achter het acrylglas gemonteerd. Het acrylglas is 5 mm tot 10 mm dik met gepolijste randen en creŽert een bijzondere diepte-effect. Door het acrylglas komen de kleuren nog intensiever over.

 • Stevig en duurzaam acrylglas
 • Groot formaat-assortiment: 20◊20 cm tot 100◊150 cm
 • Verkrijgbaar in varianten: directe druk of fineart print
 • Directe druk: Hoogwaardige, lichtdoorlatend 7-kleuren uv-druk. Alle formaten zijn 5 mm dik.
 • Fineart: Fotopapier, met transparante folie achter het acrylglas gemonteerd. Formaten 20◊30 en 30◊45 zijn 5 mm dik. Formaten 40◊60 en 50◊75 zijn 10 mm dik.

Welk materiaal kan ik het beste uitkiezen?

Mocht je niet zeker zijn of acrylglas het juiste materiaal is voor jou, dan kun je op basis van een korte vragenlijst het perfecte materiaal vinden.

Formaten & prijzen

Bekijk met behulp van onze prijscalculator gemakkelijk en snel de prijs van de Pixum Wanddecoratie naar jouw keuze:

Het spijt ons. Er is een probleem opgelopen bij de productconfiguratie. Probeer het later nog eens.

  Mijn selectie

  vanaf
  incl. btw
  Nu ontwerpen

  Fotocollage als wanddecoratie

  Fotocollage maken van je favoriete foto's

  • tot 40 foto's
  • 29 verschillende lay-outs

  Fototableau gemakkelijk ontwerpen

  • tot 8 foto's in een elegante rij
  • achtergrondkleur naar keuze

  Verkrijgbare wandbevestiging voor jouw foto op acrylglas

  De passende wandbevestiging voor jouw product kun je kiezen tijdens het bestelproces of in het winkelwagentje. Welke bevestiging voor jouw gekozen product beschikbaar is vind je in de prijslijst in de desbetreffende kolom.

  • Schroefsysteem

   Schroefsysteem

   Het product wordt met een mooie schroef in iedere hoek aan de wand bevestigd. Deze bevestiging is zichtbaar. De producten worden van ons voorzien van de nodige gaten. De afstand van de wand is ca. 2 cm, zo ontstaat een fraai zweef-effect.

  • Klemsysteem

   Klemsysteem

   De vier klemmen worden meegeleverd. De wanddecoratie wordt met vier schroeven aan de muur bevestigd. Het klemsysteem is flexibel en je foto blijft onaangetast. De afstand tot de muur bedraagt 20 mm. Het klemsysteem biedt ruimte voor materialen die maximaal 7 mm dik zijn. Bij Pixum Wanddecoratie met een dikte van minder dan 7 mm, zoals forex, acrylglas of aluminium, worden extra plakkers meegeleverd om het materiaal perfect in de klemmen vast te kunnen zetten.

  • Spiegelsysteem (alleen fineart)

   Spiegelsysteem (alleen fineart)

   Het spiegelsysteem zijn twee kleine houders die op de achterkant van het product bevestigd worden. Hierdoor is de bevestiging niet zichtbaar. Aan de onderkant van het product worden afstandhouders van dezelfde dikte toegepast, zodat het product, ca 10 mm van de muur af, mooi recht hangt.

  • Zonder wandbevestiging

   Zonder wandbevestiging

   Dit product kan ook zonder enige vorm van wandbevestiging besteld worden.

  Uitstekende Pixum-kwaliteit

  Wat zeggen onze klanten over onze foto op acryl
  Foto op Acrylglas van Pixum: Fascinerende kleuren

  Je hebt indrukwekkende foto's van je duikvakantie, nachtopnames met lichteffecten of landschappen met intensieve kleuren, en je wilt ze perfect vastleggen? Als foto op glas worden deze foto's een mooie toevoeging aan je inrichting. Met stevig acrylaat van meerdere millimeters dik, wordt jouw foto op een erg hoogwaardige wijze gepresenteerd.

  Jouw grootformaat, zoals jij het wilt

  Ongeacht van hoe jij jouw afdruk op acrylglas wilt hebben, Pixum is de aanspreekpartner voor jou! We bieden een veelvoud aan formaten aan, van panorma formaten tot de klassieke 3:2- en 4:3-afmetingen. Er zijn allerlei opties voor jou om jouw product uit te kiezen. Gemakkelijk en snel kom jij aan je wanddecoratie, doormiddel van een proces in onze gemakkelijke editor. Zo maak je overzichtelijk jouw keuze qua formaat, groottes van 20◊20 cm tot wel 150◊100 cm, en zelfs welke wandbevestiging je wilt hebben bij jouw acrylglas.

  Afhankelijk van het gewicht en formaat van jouw keuze kun je als wandbevestiging kiezen uit het spiegelsysteem, schroefsysteem of klemsysteem. Deze zijn gemakkelijk bij de bestelling toe te voegen. Je kunt jouw foto op acrylglas ook zonder wandbevestiging bestellen!

  Briljante kleuren en een professioneel diepte-effect

  Met een foto op acrylglas heb je een echte blikvanger aan de muur. De kwaliteit van de afdruk en het materiaal is uitstekend, en het acrylglas zorgt ook nog eens voor een levendige werking op de foto. Daarbij komt elke foto ultiem tot zijn recht, met briljante kleuren en een indrukwekkende dieptewerking. Ook kun je jouw foto op acrylglas mooi verlichten met lampjes, voor een echt uniek effect.

  We hebben een hele hoop tips voor het inrichten van je woning met Pixum Wanddecoratie. Daarvoor kun je kijken in onze Pixum Wanddecoratie tips. Daar kun je onder andere meer lezen over de ideale indeling van je foto's en hoe je die het best belicht.