Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Menu
Pixum Fotokalenders

Ontdek al onze fotokalenders en probeer onze tips en trucs meteen uit in de Online Editor of met de Pixum Fotowereld software.

Fotokalenders ontdekken

Een staande bureaukalender met schoolvakanties

Bij het plannen van de vakantie is de kalender voor het hele gezin van essentieel belang. Snel is in een oogopslag te zien wanneer de kinderen schoolvakanties hebben, de periode waarin je vakantie kan nemen en feestdagen die in bepaalde omstandigheden ideaal zijn om te combineren met een vrije dag voor of na een weekend.

Jouw Pixum Fotokalender als organizer

Met een kalender van Pixum heb je als je dat nodig hebt al deze informatie in één oogopslag, gemakkelijk leesbaar en in een lettertype van jouw keuze. Je kunt ze in de kalender in voeren. Veel van de keuzes in de de Pixum Fotowereld software bieden de mogelijkheid van bepaalde parameters gebruik te maken, zoals de schoolvakanties en feestdagen die automatisch worden ingevoerd.

Om dit te doen, selecteer je in de "basic design" de optie "Verjaardagen, beginmaand ...", selecteer je de juiste regio en zet naast "schoolvakantie" en "feestdagen" een vinkje. Bevestig jouw keuze en je kunt in het voorbeeld zien dat alle schoolvakanties en feestdagen zijn gemarkeerd.

Daarmee wordt je jaarplanning duidelijk weergegeven en dankzij de automatische instellingen opgeslagen en bespaart een hoop tijd die je nu vakantievoorbereidingen kunt steken.

Pixum tip

  • Selecteer foto's van jouw laatste vakantie voor de zomermaanden met de lange schoolvakanties, het geeft een aanduiding van de vrije tijd.
  • Heb je een vaste datum gekozen? Dan schrijf het op de Pixum Fotowereld software en selecteer een vertrekdatum met een bijpassende Clipart.
  • Selecteer de tijd waarin jouw vakantie overlapt met die van andere familieleden. Zo kan je in één oogopslag zien wanneer een reis met het hele gezin mogelijk is.

Zo maak je een Pixum kalender met verjaardagsfoto's

Selecteer bijvoorbeeld de muurkalender, dan kan je Kalender 2 kiezen als pagina-indeling, omdat het veel ruimte heeft voor notities en voor het overzicht een zeer duidelijke structuur.

Alle erkende feestdagen van Noord-Rijnland-Westfalen zijn als schoolvakanties, net zoals het weekend, getoond als discreet grijs. Je kan de kleur veranderen al naar gelang jouw wensen.

Een voor jou belangrijke feestdag kan je, zoals verjaardagen, weer extra op laten vallen met een kleurmarkering.