Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Menu

Maak gebruik van de Pixum Fotowereld software voor jouw individuele bureaukalender

Er zijn heel veel mogelijkheden om een Pixum bureaukalender te personaliseren - ook al is er maar relatief weinig ruimte beschikbaar. Met behulp van onze gratis software - de Pixum Fotowereld software - kun je handige bureaukalenders van 14◊15 cm maken en van verschillende lay-outs voorzien.

Een jaar vol onvergetelijke herinneringen en een prachtig cadeau voor je hele familie en natuurlijk voor jezelf.

Pixum Fotokalenders

Een jaar vol onvergetelijke herinneringen en een prachtig cadeau voor je hele familie en natuurlijk voor jezelf.

Kleine kalender, grote keus

Wanneer je de kalender in de Pixum software oproept, kan je ze voorzien van je eigen ontwerpideeŽn. Kies hiervoor als basisdesign een "vrij op te maken kalender". Aan de voorbeeldplaatjes zie je of het calendarium in kleur aangepast kan woorden (getoond door een icoontje van het kleurenpalet in de rechter benedenhoek) en of je eigen data zoals verjaardagen et tekst of foto's kunt toevoegen (icoontje met het schrijfblok en pen).

Wil je een agenda of een kalender met veel ruimte voor foto's?

Afhankelijk van of je liever een bureaukalender met veel ruimte voor eigen notities hebt, of of je focus liever ligt op het motief kan je kiezen uit verschillende soorten van lay-outs in de kalenders. Bijna elke fotokalender biedt verschillende ontwerpmogelijkheden. Terwijl je in de grotere kolommen zelfs foto van de jarige kunt invoegen, kan je bij de kleinere calendariums tenminste de zon- en feestdagen met kleur markeren.

*incl. btw, excl. verzendkosten

Verander calendariums met twee klikken

Het geselecteerde calendarium kan je tijdens de bewerking bureaukalender nog steeds qua kleur bewerken schoolvakanties, verjaardagen en data invoegen. Voor het aanpassen van het kleurenschema hoef je enkel te dubbelklikken op de kalender en klik je met de rechtermuisknop in de kalender op "attribuut". Zodra je hierop klikt, krijg je een menu waar je bijvoorbeeld de zomervakantie of de verjaardagen van de naaste vrienden en familieleden kunnen invoeren.