Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Menu

Voeg meerdere foto's toe aan een Pixum Fotokalender

Dertien afbeeldingen voor de 12 bladzijden en het voorblad van jouw fotokalender kiezen, het kan lastig zijn om de uitverkoren afbeeldingen te kiezen. Maar kun je dan niet meerdere foto's combineren op een kalender pagina? Ja, dit is mogelijk omdat Pixum het jou gemakkelijk maakt!

Wijzig de opmaak in de kalenders voor meer foto's per pagina

Met de gratis Pixum Fotowereld Software is het mogelijk om in een paar eenvoudige stappen bij het ontwerpen van een kalender pagina een zeer unieke lay-out te kiezen met meerdere afbeeldingen.

In de "producten" kan eerst de kalender worden geselecteerd worden geselecteerd, in dit voorbeeld de wandkalender A3 Classic op premium mat papier. Nu is het belangrijk om een vrij aanpasbare kalender te kiezen. Met de optie voor vrije configuratie kan in de linker zijbalk de "indelingen" en verder "basisonderwerp wijzingen" geselecteerd worden.

Daar heb je de mogelijkheid om de vorm van de kalender te kiezen, onder andere kan je direct aangeven hoeveel foto's je wilt gebruiken per pagina door op het drop-down driehoekje te klikken. Als je dat niet wilt opgeven, selecteer je onderaan de keuzelijst voor "vrij aantal foto's per pagina". Nu kan elk gewenste afbeelding worden toegevoegd en gecombineerd met andere afbeeldingen door middel van drag-and-drop functie.

Een jaar vol onvergetelijke herinneringen en een prachtig cadeau voor je hele familie en natuurlijk voor jezelf.

Pixum Fotokalenders

Een jaar vol onvergetelijke herinneringen en een prachtig cadeau voor je hele familie en natuurlijk voor jezelf.

Pixum tip

Hoe sorteer ik mijn foto's?
  • Selecteer een centraal motief en leg de andere foto's eromheen. Zo houdt het oog haar focus.
  • Als je afbeeldingen wilt laten overlappen, kun je ook bepalen dat een bepaald beeld naar voren of achteren moet. Klik gewoon rechts op de foto en selecteer 'Naar achteren' of 'Naar voren ". Als de overlap meer dan twee afbeeldingen betreft, kan het zijn dat het nodig is om dit proces te herhalen totdat de foto op de gewenste plaats is.
  • Je hoeft niet de volledige kalenderpagina te vullen tot de laatste centimeter. Kies gewoon een gekleurde achtergrond, als die de pagina mooi beÔnvloedt.

Om ervoor te zorgen dat al je foto's tot hun recht komen, raden wij een wandkalender van A3 aan. Zijdeglans Premium papier vermindert lichtreflecties, waardoor het ideaal is om veel verschillende kleine foto goed te tonen.