Zwangerschapskalender maken

Zwangerschapskalender maken

Maak het aftellen tot de geboorte nog leuker met een aftelkalender van Pixum.

Alle kalenders bekijken

Aftellen, nog leuker: Zwangerschaps aftelkalender

Je ergens op verheugen. Naar iets bijzonders uitkijken. Voorpret geeft heel veel plezier en dat geldt zeker als je in verwachting bent. Vergroot de voorpret en tel af naar de geboorte van jouw kindje met een zelfgemaakte zwangerschaps aftelkalender!

Een zwangerschap is een heel spannende en bijzonder periode. Leg deze periode vast en tel de weken tot aan de geboorte van je kindje met een Pixum Fotokalender die je gebruikt als zwangerschaps aftelkalender. 1. Maand voor maand vastleggen Ľ

Uniek zwangerschaps document

Leg alle bijzondere en belangrijke momenten van je zwangerschap vast in een Pixum fotokalender. Voeg echo- en groeiende buik foto's toe, houd er je afspraken met de verloskundige of arts op bij en schrijf er alle andere bijzondere dingen op, bijvoorbeeld wanneer je je baby voor het eerst voelde schoppen, hoe je je voelt en wat je ineens (niet meer) lekker vindt om te eten of te drinken. De fotokalender wordt zo een heel speciaal en uniek zwangerschapsdagboek en -aftelkalender.

De inhoud van zwangerschaps aftelkalender

De Pixum fotokalender biedt ruimte om per maand alle bijzonderheden van je zwangerschap vast te leggen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • de ontwikkeling van je baby: schrijf per maand op hoe jouw baby zich ontwikkelt
 • foto's: voeg echofoto's aan de kalender toe waardoor je de ontwikkeling en groei van je kindje ziet en voeg ook foto's van jouw groeiende buik toe.
 • mijlpalen: met behulp van de Pixum Fotowereld kun je belangrijke data toevoegen aan de kalender. Denk bijvoorbeeld aan echo afspraken of de uitgerekende datum.
 • tips: schrijf per maand tips op die je gehoord, gelezen of gekregen hebt. Bijvoorbeeld tips die betrekking hebben op zwangerschapskwaaltjes zoals misselijkheid en maagzuur.
 • grappige weetjes: voeg grappige gezegden en wijsheden aan je kalender toe. Bijvoorbeeld de uitspraak dat een puntige buik aangeeft dat je zwanger bent van een meisje.

Neem eens een kijkje op de Pixum Baby en Zwangerschap thema pagina voor leuke fotoproject ideeŽn binnen het thema zwangerschap en geboorte. Je kunt ook de pagina met fotokalender ideeŽn bekijken voor nog meer inspiratie. 2. Stap voor stap ontwerpen Ľ

De meeste populaire fotokalenders

Wandkalender A4 staand
 • Premium papier zijdeglans
 • Formaat: 21◊29,7 cm
Wandkalender A3 liggend
 • Premium papier zijdeglans
 • Formaat: 42◊29,7 cm
Bureaukalender groot
 • Premium papier zijdeglans
 • Formaat: 21◊21 cm

*incl. btw, excl. verzendkosten

Talrijke ontwerpopties

De zwangerschaps aftelkalender kun je ontwerpen met de Pixum Fotowereld Softwareof met de Pixum Online Designer.

Zo gaat het stap voor stap:

 1. Ontwerpopties
 2. Selecteer een kalendertype: als eerste kies je een kalendertype. Als je een type kalender hebt gekozen kies je een formaat en een papiersoort. Tip: je kunt je keuzes later altijd nog wijzigen.
 3. Upload foto's: upload de foto's die je aan je zwangerschaps aftelkalender wilt toevoegen. Je kunt per pagina verschillende afbeeldingen gebruiken.
 4. Ontwerp je kalender pagina's: je kunt alle pagina's van de kalender apart ontwerpen. Je kunt een lay-out en een achtergrondkleur kiezen en je kunt afbeeldingen toevoegen en selecteren.
 5. Afbeeldingen bewerken: iedere afbeelding kun je apart bewerken. Denk aan roteren, bijsnijden, vervagen, een filter gebruiken of het aanpassen van de helderheid, het contrast en de verzadiging.
 6. Ontwerpsjablonen kiezen: in de Pixum fotowereld software kun je uit verschillende ontwerpsjablonen kiezen. Daarmee kun je je kalender nog persoonlijker en eigener maken. Voor de zwangerschaps aftelkalender kun je bijvoorbeeld kiezen voor bijpassende clip-arts zoals een ooievaar, een baby of fopspenen. Ook kun je uit verschillende patronen kiezen. Je kunt verschillende opties uitproberen en opslaan in je persoonlijke account.

Fotokalender inspiratie

Als je tijdens het ontwerpen van je zwangerschaps aftelkalender tegen vragen aanloopt over hoe je jouw foto's kunt bewerken of het ontwerpen in de Pixum Fotowereld Software neem dan een kijkje bij de Pixum Fotokalender tips.

Zwangerschaps aftelkalender als cadeau

De Pixum fotokalender als zwangerschaps aftelkalender is een super leuk cadeautje voor aanstaande moeders en vaders. Kies bij het ontwerpen van de aftelkalender voor een wat groter formaat, zoals bijvoorbeeld A3 of A2 formaat. Je hebt dan ruimte genoeg voor alle tips, trucs, weetjes en foto's.

Ontwerp nu zelf een unieke zwangerschaps aftelkalender en je hebt een heel speciaal cadeau voor je partner, dochter of vriendin!

Makkelijk & snel zelf ontwerpen

Makkelijk & snel zelf ontwerpen

Gebruik de gratis Pixum Fotowereld Software, de Pixum App of de online-editor en maak gebruik van de talrijke designmogelijkheden!

Pixum Bestelwijzen

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online Editor

  • Snel en gemakkelijk:

   Ontwerp je Pixum producten snel en direct via onze website.

  • Perfect voor:

   Gemakkelijk cadeautjes ontwerpen met weinig foto's.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.
  Populair bij onze klanten

  Pixum Fotowereld Software

  • Talrijke mogelijkheden:

   Profiteer van de vele ontwerpmogelijkheden bij het ontwerpen van jouw fotoproducten.

  • Perfect voor:

   Wanneer je meer opties wilt en veel foto's wilt gebruiken.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum Fotoboek App

  • Comfortabel ontwerpen:

   Ontwerp jouw Pixum Fotoproducten direct vanuit je luie stoel, met tablet of smartphone.

  • Perfect voor:

   Onderweg fotoproducten ontwerpen met foto's van je smartphone of tablet.

  nu ook voor
  Android

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Dit zeggen onze klanten over het Pixum Fotoboek: