Fotokalender maken

Ontwerp gemakkelijk een persoonlijke kalender met jouw eigen foto's.

Naar het kalenderoverzicht

Pure romantiek: geef gezamenlijke momenten in een kalender

De Pixum fotokalender is het ideale geschenk voor jouw partner. Want ongeacht man of vrouw, een kalender kan iedereen goed gebruiken, of het nu een groot A3 wandkalender of een kleinere exemplaar voor op de tafel is. Als je jouw partner echte vreugde wilt schenken, maak dan iets in romantische stijl - voor zoiets heb je slechts een paar minuten tijd nodig.

IdeeŽn voor jouw romantische kalender

Hoe wil je jouw romantische Pixum fotokalender maken? Hier hebben we drie ideeŽn voor je:

  • Gezamenlijke momenten: horen die selfies voor jou er echt bij? Dan zal je zeker een aantal matching snapshots van jullie als koppel vinden, waarmee je jouw kalender kunt vullen. Om voortdurend gemeenschappelijke te koesteren.
  • Berichten van de liefde:toon jouw partner op elke kalender pagina waarom je van hem houdt. Combineer prachtige foto's met jouw liefdesberichten.
  • Erotische foto's: maak erotische foto's van jezelf en plaats deze in de kalender. Natuurlijk is dit alleen een optie als je partner de kalender zal hangen op een plek die niet voor een vreemdeling toegankelijk is.

So wird Ihr Kalender noch romantischer

Gebruik de creatieve mogelijkheden van de Pixum fotowereld software of van onze Online Designer en maak de kalender nog romantischer. Hier een paar suggesties:

  • Gebruik voor het de uitstraling van de kalender heldere kleuren en bij de gelegenheid passen beeld elementen van de vooraf ontworpen lay-outs en achtergronden.
  • De Pixum Fotowereld software biedt je prachtig clip-art, maskers en kaders rondom het thema van de liefde.
  • Maak gebruik van de beschikbare ontwerpen en de variabele pagina-indelingen om op die manier aantrekkelijke collages te maken die stralen van wederzijds geluk.

Begin nu en maak jouw volgende cadeau voor je partner, of het nu voor de verjaardag, trouwdag of een surprise is!

Makkelijk & snel zelf ontwerpen

Gebruik de gratis Pixum Fotowereld Software, de Pixum App of de online-editor en maak gebruik van de talrijke designmogelijkheden!

Haal het meeste uit je Pixum fotoproducten

Pixum Fotowereld Software

De meeste ontwerpopties heb je op de computer. Laat je creativiteit de vrije loop gaan en ontwerp je fotoproduct offline. Met talrijke achtergronden, cliparts en lay-outs leg je de laatste hand aan je fotoproduct.

Pixum App

Voor gemak en flexibiliteit op je GSM. Ontwerp je Pixum Fotoproduct op elk moment, waar je ook bent, met de Pixum App.

Voor jouw foto's alleen het beste: Zo beoordelen klanten de fotokalenders van Pixum
Meld je aan voor de Pixum Nieuwsbrief

Met de aanmelding van de gepersonaliseerde Pixum nieuwsbrief accepteer je het privacybeleid. Afmelden gaat eenvoudig via de afmeldlink die in elke nieuwsbrief staat of met een e-mail aan service@pixum.com.