Fotokalender met babyfoto's ontwerpen

Koester de bijzonder momenten van je kindje door middel van een wandkalender met daarin de mooiste babyfoto's!

Fotokalenders ontdekken

Kalender met babyfoto's: leg de eerste stapjes vast

De foto's van je baby zijn veel te leuk om alleen maar op de computer bewaard te worden. Maak van je babyfoto's een Pixum Fotokalender, zodat iedereen ze kan bewonderen. En zo'n fotokalender is niet alleen leuk voor jezelf, maar het is ook nog eens een heel leuk verjaardags- of kerstcadeau voor Papa of Opa en Oma!

Pixum - altijd de mooiste foto's

Babyfoto's uitzoeken en selecteren

Er zijn verschillende manier om je fotokalender met babyfoto's te maken. Als je kindje al een jaar geworden is dan kun je zijn ontwikkeling vastleggen door bij iedere maand een foto te plaatsen van een bijzonder moment in zijn ontwikkeling. Zijn eerste kruip- en loop pogingen, vieze gezichtjes na het eten van zijn (eerste) hapjes en al die andere mooie en leuke momenten.

Als je baby nog maar een paar weken of maanden oud is dan kun je de fotokalender samenstellen de mooiste details foto's of foto's van alle bijzondere momenten.

Het juiste formaat voor je kalender met babyfoto's

Het formaat van je fotokalender hangt natuurlijk af van waar je de kalender wilt ophangen. Kies voor je kalender een indeling die genoeg ruimte biedt voor al de babyfoto's die je wilt gebruiken. Afhankelijk van de foto's die je wilt gebruiken kun je een passend formaat kiezen. Als je bijvoorbeeld kiest voor een liggende wandkalender dan komen je foto's goed tot hun recht, maar als je veel staande foto's hebt dan kun je juist weer beter kiezen voor een wandkalender in staand formaat.

Als het agenda gedeelte van de kalender minder belangrijk is dan kun je kiezen voor een kleinere kalender waarop de foto's van jouw baby juist een grote rol spelen.

Pixum tip

Kalender maken met de software

Ontwerp je fotokalender met de Pixum Fotowereld Software. In deze software bieden we veel verschillende designs aan waaronder ook designs met leuke thema's voor kinderen zoals bijvoorbeeld een thema met daarin een stoere prinses en leuke prins.

Tips & Service

Pixum Fotokalenders: technische tips

Een maken van een kalender kan heel eenvoudig of heel complex. Lees hier de ontwerptips van Pixum:

Vraag de experts

Voor vragen over onze producten staat onze klantenservice voor je klaar.

Voor jouw foto's alleen het beste: Zo beoordelen klanten de fotokalenders van Pixum
Op creatieve wijze je herinneringen vasthouden

Pixum Fotoboek ontwerpen - thuis of onderweg

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online

  • Snel ontworpen:

   Direct online ontwerpen.

  • Gemakkelijke keuze:

   Flexibele opties.

  • Zonder software:

   Je hoeft niets te downloaden.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Fotowereld Software

  • Grenzeloze ontwerpopties:

   Alle Pixum Fotoboek.

  • Nieuwste functies:

   Heel veel opties, zoals cliparts.

  • Voor de meeste power:

   Gemakkelijk offline met heel veel opties.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum App

  • Comfortabele bediening:

   Direct je smartphone-foto's gebruiken.

  • Veel keuze:

   De populairste fotoboekformaten.

  • Flexibel:

   Altijd en overal met je smartphone of tablet.

  nu ook voor
  Android