Pixum Fotoboek ontdekken

Leer alle ontwerpmogelijkheden kennen voor het Pixum Fotoboek. Houd je meest bijzondere momenten voor altijd vast!

Een Pixum Fotoboek als bedankje cadeau doen

Vrienden en familie zijn meestal als een huwelijk; je bent met ze verbonden voor het leven. Ze zijn er op allerlei momenten in je leven bij en kennen je vaak beter dan jij jezelf kent. Goede vrienden zijn onvervangbaar en net zo moeilijk weg te denken uit je leven als je familie of partner.

Ben je net getrouwd en wil je je gasten bedanken omdat ze er op deze geslaagde bruiloft bij waren?

Toon je dankbaarheid met een Pixum Fotoboek!

Tips & Service

Pixum Fotoboek tips

Ontdek de veelzijdigheid van het Pixum Fotoboek en de Pixum Fotowereld Software.

Vraag de experts

Voor vragen over onze producten staat onze klantenservice voor je klaar.

Pixum - altijd de mooiste foto's

Onze tips voor het maken van een fotoboek als bedankje

 • Begin je boek met een bedankje dat recht uit je hart komt. Deze persoonlijke woorden kun je met de tekstfunctie heel eenvoudig toevoegen. Laat het er mooi uitzien door het juiste lettertype te gebruiken.
 • Maak een combinatie van foto's van je gasten en jullie zelf als bruidspaar, maar leg ook de mooiste momenten vast in een collage. Hierdoor is er voor degenen die het boek cadeau gekregen hebben op elke pagina veel te zien. Iedereen ziet zichzelf wel ergens op een foto terug en je hoeft maar ťťn boek te maken voor al je gasten.
 • Laat Pixum je een ontwerpvoorstel doen. Met de Fotowereld Software heb je de mogelijkheid om je een voorstel voor een professioneel uitziende lay-out te laten doen aan de hand van een aantal persoonlijke foto's. Dit bespaart je veel tijd en bovendien is een kwalitatief hoogwaardig resultaat gegarandeerd zonder dat je er heel veel vanaf moet weten.
 • Zet de namen van je gasten bij de foto's. Nu weet je alle namen nog wel, maar over tien jaar ben je waarschijnlijk blij met dit geheugensteuntje.

Welke fotoboeken zijn het meest geschikt als bedankje?

Een fotoboek dat je als dankbetuiging cadeau doet is een kleine attentie. Daarom raden we aan om een niet te groot formaat te kiezen. Je kunt beter met zorg de minder mooie foto's eruit halen in plaats van een zo groot mogelijk fotoboek te willen maken. Afhankelijk van je foto's kies je een liggend, staand of vierkant formaat. Een vierkant fotoboek is altijd goed en voor elk beeldformaat geschikt. Ons voorstel zou dus zijn om te kiezen voor een vierkant fotoboek van 21 x 21 cm. Wanneer je de fotoboeken als cadeau wilt versturen raden we aan om een softcover kaft te gebruiken. Deze is sterk en licht tegelijk en past door het formaat op elke boekenplank, hoe vol die ook is. Door het Premium papier met hoogglans te gebruiken krijgen je foto's een sjieke uitstraling met geweldig mooie heldere kleuren.

Creatieve inspiratie voor je Pixum Fotoboek

Bij onze Pixum Fotoboek inspiratie vind je niet alleen leuke ideeŽn, maar ook een hoop creatieve input voor je unieke Pixum Fotoboek.

Voorbeelden van klanten

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Blader door voorbeelden van onze klanten!

Dit zeggen onze klanten over het Pixum Fotoboek:
Op creatieve wijze je herinneringen vasthouden

Fotoboek maken: zo gaat dat bij Pixum

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online-Editor

  • Online opslag van projecten en foto's
  • Zonder download
 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Fotowereld Software

  • Grenzeloze ontwerpopties
  • Alle Pixum Fotoboeken beschikbaar
 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum App

  • Altijd en overal
  • Verbinding met clouds

  nu ook voor
  Android