Je kortingscode luidt*:

34689897878886A

¤ 10 voordeel op je eerste fotoboek

Houd unieke herinneringen voor altijd vast. Laat je foto's stralen in een prachtig Pixum Fotoboek.

Naar het fotoboekoverzicht »

Gratis Pixum Software download nu starten

Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • Creditcard
  • Achteraf betalen
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card

Pixum Fotoboek klein (vierkant)

Het kleine Pixum Fotoboek op premium papier. Praktisch om overal mee naartoe te nemen.

vanaf ¤ 8,95

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar het fotoboek klein

Pixum Fotoboek groot (staand)

Het Pixum Fotoboek A4 staand. Keuze uit vele covers en papiersoorten.

vanaf ¤ 16,95

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar het fotoboek groot

Pixum Fotoboek XXL (liggend)

het Pixum Fotoboek XXL liggend. T/m 154 pagina's ruimte voor al jouw lievelingsfoto's.

vanaf ¤ 59,95

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar het fotoboek XXL

Gratis online fotoalbums

Gratis online fotoalbum met 1 GB gratis opslagruimte. Foto's uploaden en deel ze met vrienden.

Gratis

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar jouw online fotoalbum

Mijn eigen digitaal fotoboek - hoe werkt dat?

Heb je een leuke vakantie gehad, ben je getrouwd, of wil je nu eindelijk eens al die foto's die al een tijd op de computer staan in een fotoalbum zetten? Je kunt natuurlijk foto's laten afdrukken (dit kan ook bij Pixum) en ze zelf in een album plakken. Een andere optie is een digitaal fotoboek te maken, met de fotoservice van Pixum is dit gemakkelijk te doen. Probeer het zelf. Een digitaal fotoboek is niet alleen leuk om te hebben of cadeau te doen maar ook leuk om te maken!Fotoboek makenDownload de fotoboeksoftware door hierboven te klikken op 'Hier beginnen'. De software is geheel gratis. Met de nieuwe Fotoboek-assistent wordt het ontwerpen van je fotoalbum nu nog gemakkelijker. Hij biedt een snelle hulp bij het selecteren, sorteren en plaatsen van de foto's. Kies een selectie van foto's of een gehele map en klik op "fotoboek maken". Je kunt diverse instellingen doen, zoals bepalen naar wat voor een achtergrond je voorkeur uit gaat, of je de foto's liever recht naast elkaar of scheef overlappend wilt plaatsen, of je liever veel of weinig foto's op een pagina wilt hebben staan, en ga zo maar door. De assistent kiest dan automatisch een passend lay-out voor je. Zo kun je binnen enkele minuten een complete Fotoboek bestelling voorbereiden. Je kunt (indien gewenst) vervolgens nog van alles aanpassen, zoals bijvoorbeeld: foto's verschuiven, achtergronden veranderen en tekst plaatsen. Je kunt met onze Fotoboek software ook uiteraard geheel zelf (zonder assistent) een digitaal fotoboek op allerlei manieren aanmaken en bewerken.

Wil je een fotoboek maken? Kijk dan eens naar het Pixum Fotoboek. Het is een prachtige manier om jouw foto's tastbaar te maken. Onze klanten zijn het hier mee eens. Op consumentenportaal Trustpilot hebben 2633 klanten ons beoordeeld met een 8,8 van maximaal 10 . Een Pixum Fotoboek heb je al vanaf ¤ 7,95.

* De kortingscode is geldig t/m 31/03/2021 en geldt voor ¤ 10 voordeel op de productwaarde van de fotoboeken. De korting is exclusief verzendkosten volgens de prijslijst. De kortingscode geldt alleen voor nieuwe klanten en is eenmaal geldig per huishouden, bestelling en adres. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk.