Vierkant werk maken bij Pixum
Vierkant werk maken bij Pixum
Nu ontdekken

De vierkante wereld van Pixum

Het formaat en de uitsnede van een foto hebben een grote invloed op de uitstraling. Dit maakt het des te belangrijker om een gamma aan ontwerpmogelijkheden te hebben, zodat elke herinnering perfect in scene gezet kan worden. Bij Pixum kun je niet alleen je fotoproducten in staand of liggend formaat maken, maar ook kiezen voor vierkant, zoals je het kent van social media.

Pixum Squares - Jouw wandcollage

De meest flexibele wandcollage ter wereld. Dankzij het innovatieve ophangsysteem kun je jouw vierkante foto's eenvoudig aan elke muur bevestigen en flexibel overbrengen, uitwisselen en uitbreiden.

Vierkante wanddecoratie

Vierkant verslag

Vierkant Pixum Fotoboek: 21◊21 cm

Met de verschillende indelingen kun je eenvoudig de vierkante vorm van je foto's invoegen in het Pixum fotoboek. Verkrijgbaar met schriftkaft, softcover en hardcover. Met 26 bladzijden als verkrijgbaar vanaf § 16,95

Pixum Babyboek voor § 24,95

Baby's eerste fotoboekje: het nieuwe Pixum Babyboek! 22 bladzijden, ringband en dikke, kartonnen bladzijden. Door de afgeronde hoekjes is het boekje ook fijn veilig!

Vierkante afdrukken

Square-Prints met doos
Square-Prints met doos

Je mooiste foto's als souvenir in de doos. Bedrukt op hoogwaardig, mat kartonpapier en kan met tekst worden vormgegeven. Verkrijgbaar in sets van 16, 24 of 32 prints in een doos. Vanaf § 17,95

Fine-Art Prints
Fine-Art Prints

Het perfecte cadeau voor de creatievelingen onder ons. Ruw aquarelpapier treft design. In verschillende formaten verkrijgbaar en al vanaf:
§ 6,95

Nog meer vierkante producten

Fotokaarten
Fotokaarten

De bruiloft komt eraan of vier je binnenkort de volgende ronde verjaardag? Kies je favoriete wenskaart-ontwerp en kondig het volgende evenement aan in stijl!

Pixum Fotokalenders
Pixum Fotokalenders

Onze verschillende kalenders onderstrepen het vierkante kalenderformaat. Een fotocollage op de kalender is ook een echte blikvanger.

Fotocadeaus
Fotocadeaus

Of het nu gaat om zachte kussens, een praktische fotoflip of behulpzame fotocoasters - met onze vierkante fotocadeaus breng je het trendformaat in je huis.