Fotoboek als Cadeaubon-Boekje

Op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau? Ontwerp een eigen cadeaubonboekje!

Pixum - altijd de mooiste foto's

Fotoboek als cadeaubonnen boekje ontwerpen

Nog op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau? Een cadeaubon is altijd een goed idee, maar hoe verpak je cadeaubonnen nou echt leuk? Ontwerp een eigen fotoboek met speciale bonnen en foto's voor de ontvanger. Een persoonlijk en met liefde gemaakt cadeau voor iedere gelegenheid.

Groots cadeau in mini-formaat

Een voucherboekje werkt het beste als het klein wordt gehouden. Bij Pixum ontdek je twee formaten die het meest geschikt zijn voor jouw voucher. Het Pixum Fotoboek mini met softcover lijkt in zijn grootte - 15◊11 cm - op ongeveer normale fotoafdrukken. Alternatief kun je kiezen voor het Pixum Kiekjesboek. Het Kiekjesboek is inclusief een mooi hoesje, waardoor het ideaal is om mee te nemen en als geschenk.

Pixum tip

Lay-out van je fotoboek

Gebruik een panoramafotolay-out die een strook onder en/of boven vrij laat. Hier plaats je jouw tekstgedeelte voor de voucher.

Ideetjes voor je cadeaubonnen

  • Geef een voucher voor een stedentrip voor twee personen en vul het voucherboekje in met veel mooie foto's van de stad van bestemming.
  • Of maak een voucher boekje met de kleine geneugten van het dagelijks leven - van het schoonmaken van de vaatwasser tot een voetmassage tot een heerlijk diner in het restaurant. Maak op elke pagina een andere voucher aan.
  • Als de vriendenkring samen een cadeautje geeft voor een ronde verjaardag, kan elk koppel of vriendinnetje een eigen voucher maken voor gezamenlijke activiteiten waaraan de hele kliek deelneemt. Je kunt ook een of twee momentopnamen van vorige groepsexcursies toevoegen.

Creatieve inspiratie voor je Pixum Fotoboek

Bij onze Pixum Fotoboek inspiratie vind je niet alleen leuke ideeŽn, maar ook een hoop creatieve input voor je unieke Pixum Fotoboek.

Voorbeelden van klanten

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Blader door voorbeelden van onze klanten!

Dit zeggen onze klanten over het Pixum Fotoboek: