Duke Kahanamoku als Galleryprint

Voor mijn nieuwe woning ging ik op zoek naar een uitgesproken print in een vierkant formaat van 60◊60 cm. De kleuren moesten helder zijn omdat de Galleryprint methode van afdrukken, veel dieptewerking aan de afbeelding zou geven. De rest van de woning is verder minimalistisch en sober ingericht waardoor een print met levendige kleuren voor de nodige contrast zou zorgen.

Een goede vriend van mij was een paar jaar geleden in Hawaii en heeft de Duke Kahanamoku standbeeld gefotografeerd in Waikiki. Toen ik de foto zag was ik gelijk verkocht en vroeg ik hem of ik de foto mocht gebruiken als Galleryprint. Hij had er een filter overheen gedaan waardoor de kleuren nog levendiger uitpakten. Ik was wel iets sceptisch of de beeldkwaliteit voor het gekozen formaat voldoende zou zijn, maar dit bleek geen enkel probleem. Goede contrast en een correcte kleurweergave was het resultaat en ik ben er zeer tevreden mee.

Tips voor het ophangen van je Galleryprint

Hoewel de afdruk op het moment nog steeds op de vloer tegen de muur aanleunt, zal ik binnenkort een keuze maken voor het soort wandbevestiging wat ik het beste vind passen in de woonkamer. Mijn voorkeur gaat vooralsnog uit naar het railsysteem waarbij aan de achterkant van de wanddeco een rail wordt gemonteerd. Dit zal de volgende stap worden.

Opmerking: Houd rekening met de plaatsing van een galleryprint vanwege het weerspiegelende oppervlak. Een muur tegenover een raam met veel lichtinval is hierdoor niet te adviseren. Er zijn genoeg alternatieven die zich in deze situatie wel goed lenen. Kijk gerust hiervoor op de pagina met een overzicht van alle materialen.

Debbie van Pixum

Onze klanten over Pixum Galleryprints

Wat zeggen onze klanten over onze galleryprint
Inspiratie & tips

Tips en trucs voor het inrichten van je wanddecoratie

Wij hebben verschillende tips klaarstaan voor het inrichten van jouw huis, waardoor Pixum Wanddecoratie een elementair bestandsdeel wordt van jouw gezellige huishouden.