Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Menu

Het Amager strand op aluminium

Ik koos voor een foto op aluminium afdruk in het formaat 60◊90 cm, de perfecte grootte voor een middelgrote ruimte. Het alu-dibond materiaal, bestaande uit een kunststofkern en twee aluminium platen, is stevig, duurzaam en stijlvol mat. Persoonlijk vind ik de uitstraling van het materiaal rustgevend doordat het oppervlak niet weerspiegelt en daarmee bijzonder geschikt is op een slaapkamer. Uitstekende kwaliteit dus waar ik zeker nog jaren plezier van zal beleven!

Dromen over nieuwe reisplannen

De foto van het Amager strand heb ik genomen op mijn reis naar Kopenhagen met een windmolenpark op de achtergrond. Deze foto zet mij aan om te dromen over nieuwe reisplannen en nodigt uit om in de verte af te dwalen om even te ontsnappen aan het dagelijks leven. Ik heb nog een aantal foto's uit dezelfde serie die ik wil afdrukken om zo de thema voort te zetten. Dit laat nog even op zich wachten totdat ik terug ben van mijn volgende verre reis. Geloof het of niet, maar de inspiratie voor mijn aankomende trip heb ik op het strand Amagar opgedaan. :)

Het monteren zelf was een fluitje van een cent. Welke methode het beste bij jou past kun je nalezen via de volgende tip: "Zo bevestig je je wanddeco"

Blogger Jakob van weltblicke.at

Nu je eigen wanddecoratie maken

Foto op aluminium afdrukken bij Pixum

Vereeuwig je eigen foto's op aluminium bij Pixum! Je mooiste herinneringen worden zo duurzaam tentoongesteld in prachtige kwaliteit.

Inspiratie & tips

Tips en trucs voor het inrichten van je wanddecoratie

Wij hebben verschillende tips klaarstaan voor het inrichten van jouw huis, waardoor Pixum Wanddecoratie een elementair bestandsdeel wordt van jouw gezellige huishouden.