Het Amager strand op aluminium

Ik koos voor een foto op aluminium afdruk in het formaat 60◊90 cm, de perfecte grootte voor een middelgrote ruimte. Het alu-dibond materiaal, bestaande uit een kunststofkern en twee aluminium platen, is stevig, duurzaam en stijlvol mat. Persoonlijk vind ik de uitstraling van het materiaal rustgevend doordat het oppervlak niet weerspiegelt en daarmee bijzonder geschikt is op een slaapkamer. Uitstekende kwaliteit dus waar ik zeker nog jaren plezier van zal beleven!

Dromen over nieuwe reisplannen

De foto van het Amager strand heb ik genomen op mijn reis naar Kopenhagen met een windmolenpark op de achtergrond. Deze foto zet mij aan om te dromen over nieuwe reisplannen en nodigt uit om in de verte af te dwalen om even te ontsnappen aan het dagelijks leven. Ik heb nog een aantal foto's uit dezelfde serie die ik wil afdrukken om zo de thema voort te zetten. Dit laat nog even op zich wachten totdat ik terug ben van mijn volgende verre reis. Geloof het of niet, maar de inspiratie voor mijn aankomende trip heb ik op het strand Amagar opgedaan. :)

Het monteren zelf was een fluitje van een cent. Welke methode het beste bij jou past kun je nalezen via de volgende tip: "Zo bevestig je je wanddeco"

Blogger Jakob van weltblicke.at

Uit welke formaten kan ik bij aluminium kiezen?

Wat kost een foto op aluminium bij Pixum en waaruit kan ik kiezen?

Vergelijk in ťťn oogopslag de verschillende formaten, wandbevestigingen en prijzen van de aluminium afdrukken. Bekijk de prijslijst voor de foto's op aluminium op check met behulp van de Pixum prijscalculator kun je eenvoudig zien hoeveel een wanddecoratie op alu-dibond kost.

Het spijt ons. Er is een probleem opgelopen bij de productconfiguratie. Probeer het later nog eens.

  Mijn selectie

  vanaf
  incl. btw
  Nu ontwerpen

  Niet alleen DIGIFOTO Pro vindt dat we platina verdienen

  Wat zeggen onze klanten over onze foto op aluminium
  Inspiratie & tips

  Tips en trucs voor het inrichten van je wanddecoratie

  Wij hebben verschillende tips klaarstaan voor het inrichten van jouw huis, waardoor Pixum Wanddecoratie een elementair bestandsdeel wordt van jouw gezellige huishouden.