Pixum logo
015 57 00 73Klantenservice
Inloggen
België - BE

60 x 80 cm

  Fotoposter zijdeglans in liggend formaat vrijstaand
  Deze afbeelding is een voorbeeld.

  Fotoposter

  Maat: 60×80 cm

  Formaat: Staand- of liggend formaat

  Productbeschrijving

  De fotoposter in 60x80 cm is een echte allrounder onder de Pixum Wanddecoratie. Het is een mooie en makkelijke manier om je huis op te vrolijken, met of zonder bijpassende lijst. De fotoposter wordt gekenmerkt door briljante kleuren en UV-bestendigheid. Je kunt kiezen uit maar liefst 6 hoogwaardige papiersoorten die je foto tot een echte blikvanger zullen omtoveren.

  Materiaal: belicht fotopapier
  Kwaliteitskenmerken: UV-bestendig
  Printmethode: 12-kleuren printmethode

  Tip: Zet je fotoposter in de kijker met een kunststof lijst. Je kunt kiezen tussen zwart of wit. Met deze lijst komt je foto nog beter tot zijn recht.

  Jouw Pixum Fotoposter kan op zes verschillende premium papiersoorten worden gedrukt. Ze zijn allemaal UV-bestendig en worden gekenmerkt door hun scherpte en de helderheid van kleur. Het verschil tussen de papiersoorten zit hem in de afwerking en het oppervlak. Afhankelijk van het soort foto dat je wilt laten afdrukken, zullen sommige papiersoorten je foto meer tot zijn recht laten komen dan andere papiersoorten. Voor portretten is de matte papiersoort bijvoorbeeld een goede keuze.

  Tips & Inspiratie

  Wanddecoratie op canvas collage met zomerfoto's

  Zelf een fotocollage ontwerpen

  Maak snel en gemakkelijk een gepersonaliseerde fotocollage van je mooiste foto's op een materiaal naar keuze - eventueel met bijpassende tekst en achtergrond.

  Foto met lijst bestellen

  Maak in een handomdraai een fotoposter en geef jouw foto de perfecte omlijsting.

  Overzicht van de fotoposters

  Ontdek de eigenschappen en voordelen van Pixum's fotoposters - van de testwinnende kwaliteit tot het assortiment aan formaten.