Pixum logo
015 57 00 73Klantenservice
Inloggen
België - BE

50x50 cm

  Foto van een vierkante fotoposter in zijdeglans met een foto van een vuurtoren - vrijstaand
  Deze afbeelding is een voorbeeld.

  Fotoposter

  Maat: 50x50 cm

  3.0 (2) Reviews

  Formaat: Vierkant

  Productbeschrijving

  Modern, stijlvol en uniek: maak een statement met deze hoogwaardige fotoposter in het vierkante 50x50 cm formaat. De briljante kleuren veranderen je foto's in highlights aan de muur. Zwart-wit foto's en portretten komen in dit formaat goed tot zijn recht als wanddecoratie. Maak een poster met een mooie collage, ontwerp een mozaïek of creëer een reeks met meerdere fotoposters.

  Materiaal: belicht fotopapier
  Kwaliteitskenmerken: UV-bestendig
  Printmethode: 12-kleuren printmethode

  Tip: Zet je fotoposter in de kijker met een kunststof lijst. Je kunt kiezen tussen zwart of wit. Met deze lijst komt je foto nog beter tot zijn recht.

  Jouw Pixum Fotoposter kan op zes verschillende premium papiersoorten worden gedrukt. Ze zijn allemaal UV-bestendig en worden gekenmerkt door hun scherpte en de helderheid van kleur. Het verschil tussen de papiersoorten zit hem in de afwerking en het oppervlak. Afhankelijk van het soort foto dat je wilt laten afdrukken, zullen sommige papiersoorten je foto meer tot zijn recht laten komen dan andere papiersoorten. Voor portretten is de matte papiersoort bijvoorbeeld een goede keuze.

  Klanten-reviews: Fotoposter

  3.0 (2 reviews)
  5 Ster(ren)
  0 %
  4 Ster(ren)
  0 %
  3 Ster(ren)
  100 %
  2 Ster(ren)
  0 %
  1 Ster(ren)
  0 %
  Naar verificatie van klantenreviews
  Wim21.02.2023

  “Foto was 100 % naar mijn zin, Maar de verpakking was open aan geboden, wat mijn vrouw niet was opgevallen, en er zat een vouw in de Foto, niet overdreven maar toch.Jammer. Wim van Leijsen”

  Verder lezen
  Ton22.11.2021

  “Foto was OK”

  Verder lezen

  Tips & Inspiratie

  Wanddecoratie op canvas collage met zomerfoto's

  Zelf een fotocollage ontwerpen

  Maak snel en gemakkelijk een gepersonaliseerde fotocollage van je mooiste foto's op een materiaal naar keuze - eventueel met bijpassende tekst en achtergrond.

  Foto met lijst bestellen

  Maak in een handomdraai een fotoposter en geef jouw foto de perfecte omlijsting.

  Overzicht van de fotoposters

  Ontdek de eigenschappen en voordelen van Pixum's fotoposters - van de testwinnende kwaliteit tot het assortiment aan formaten.