Jouw foto als een schilderij
Jouw foto als een schilderij

Bij Pixum kun je jouw foto op canvas laten drukken, net als een echt schilderij!

Met de kortingscode al vanaf
§ 9,95 in plaats van § 19,95!

Jouw kortingscode* is:
EB3775FC256FBAA
Foto op schilderdoek maken

Maak een schilderij van een foto!

Is je kamer toe aan een nieuwe look en heb je een prachtige foto die je graag elke dag terug ziet? Maak hier dan een "schilderij" van! Met een foto aan de muur krijgt je hele kantoor, eetkamer op slaapkamer een nieuwe uitstraling!

Een Pixum fotoschilderij is een canvas waarop ťťn of meerdere foto's op een hoogwaardige wijze worden afgedrukt. Zo'n schilderij trekt meteen de aandacht en leukt een vertrek op een leuke en creatieve manier op.

Pixum tip

Geef een schilderij-effect aan je foto's!

Er zijn een heleboel apps en programma's waarmee je een schilderseffect aan je foto kunt geven. Denk aan Photoshop, Prisma, Instagram, etc. Ook in de Pixum apps en software heb je verschillende opties. Speel er leuk mee rond voor een nog creatiever effect!

Professioneel spieraam

Het doek is gespannen op een houten spieraam van tot wel 4 cm dik. Het canvas wordt met de hand aan de achterkant van het frame bevestigd. Met de bijgeleverde wiggen kun je het spieraam nog afstellen.

Populair bij Pixum - foto als schilderij

Op onze website blijkt het foto schilderij, van foto producten die door Pixum aangeboden worden, een van de populairste te zijn. Zo'n prachtig canvas is ook een origineel cadeau voor jong en oud en voor talloze gelegenheden. Denk hierbij aan huwelijken, verjaardagen, promoties, jubilea en housewarmings.

De mogelijkheden met een foto canvas zijn eindeloos. Zo kun je kiezen voor een mooie familiefoto's, een grote prent, een sfeerfoto of wellicht een foto van een persoonlijk stilleven met een mooi boeket. Kun je lastig kiezen tussen een schilderij van foto 1, 2 of 3 is er ook de mogelijkheid om een fotocollage op canvas te laten afdrukken.

Fotocollage maken bij Pixum

Waarom een foto als schilderij maken bij Pixum?

 • Foto canvas met uw mooiste foto
 • Druk op hoogwaardig linnenachtig doek
 • Opgespannen op een echt houten spieraam
 • Upload gemakkelijk een foto of kies een foto uit een online album

Kunst aan de muur is hot. Een kunstwerk geeft je interieur een unieke en persoonlijke sfeer. En sommige foto's zijn zo mooi dat ze eigenlijk de betiteling kunst verdienen. Laat je mooiste foto eens tot zijn recht komen in een Pixum foto schilderij!

Tips voor het ophangen van je fotoschilderij

Het inrichten van je wanddecoratie aan de muur blijft vaak nog een lastig iets. Onze experts hebben een aantal tips verzameld voor het ophangen van je fotoschilderij. Daar leer je bijvoorbeeld over de juiste hoogte voor jouw foto en over de juiste indeling van je foto's. Dat zijn twee van vele behulpzame tips. Lees alle tips Ľ

Meer creatieve manieren om jouw foto af te drukken

Fotoschilderij is niet precies dat wat je in gedachten had? Bij Pixum heb je nog veel meer mogelijkheden om jouw foto's op creatieve wijze af te drukken! Probeer bijvoorbeeld eens:

 • Foto op hout: jouw foto wordt direct op dennenhouten latten gedrukt
 • Fotoposters: verkrijgbaar in vele papiersoorten, waaronder aquarelpapier. Een perfect alternatief voor canvas en aanbevolen door kunstenaars.

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Dit vinden onze klanten van onze foto's op schilderdoek
Prijswinnaar
Topkwaliteit
 • Hoogwaardige materialen
 • Briljante kleuren
 • Regelmatige kwaliteitscontrole
Snelle bezorging
Bestellingen bij Pixum worden veilig en snel bezorgd door onze postpartners.
Veilige betaling
 • iDEAL
 • Creditcard
 • Achteraf betalen
 • PayPal