Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Menu

Groen canvas verfrist je woonkamer!

Gekozen is voor een doek met de ware afmetingen van 80◊160 cm. Wij hebben een grote woonruimte met een combinatie van een moderne en landelijke inrichting. Deze twee stijlen worden samengebracht op de foto. Dit canvasdoek is hierdoor een ideale toevoeging aan onze inrichting. De werkelijkheid en de uitstraling van deze foto is indrukwekkend. Goede vrienden hebben ons gewezen op het gebruiken van Pixum, zelf had ik er niet eerder van gehoord. De kleurechtheid is uitmuntend en overtrof onze verwachtingen.

De beslissing voor de invulling, en de bijhorende kleur was snel gemaakt. Groen is een kleur die vaak voorkomt in de natuur. Groen heeft een associatie met fris en vers en brengt bij ons wat meer leven in de zitkamer. Ik was misschien een beetje bang dat het snel zou vervelen, maar het maakt eerder van ons huis een gezellige thuis.

Bevestigen van canvas

Om het doek op te hangen heb ik de meegeleverde materialen gebruikt. Het canvas was simpel en snel op te hangen. Een populair gezegde "een foto zegt meer dan duizend woorden" is in deze situatie zeer toepasselijk. Het doek van Pixum heeft voor een fijnere sfeer gezorgd met een persoonlijk tintje.

Blogger Filiz van a-little-fashion.com

Nu je eigen wanddecoratie maken

Foto op canvas afdrukken bij Pixum

Maak van jouw eigen foto een echt kunstwerk! Laat je foto's bij Pixum afdrukken op hoogwaardig canvas en decoreer je muren met je mooiste herinneringen.

Inspiratie & tips

Tips en trucs voor het inrichten van je wanddecoratie

Wij hebben verschillende tips klaarstaan voor het inrichten van jouw huis, waardoor Pixum Wanddecoratie een elementair bestandsdeel wordt van jouw gezellige huishouden.