Fotoserie van een 50s bruiloft op aluminium

Mijn muurdecorratie bestaat uit vier foto's afgedrukt op alu-dibond in het formaat 20◊30 cm. Alu-dibond is een zeer duurzaam materiaal en de matte finish geeft voor mij de juiste uitstraling. Klassiek, doeltreffend en van het kwaliteit wat nog jaren mee kan dus. De foto's zijn gemaakt tijdens onze trouwerij in de jaren '50 waardoor een glanzende afwerking niet geschikt zou zijn om dat gevoel van toen te benadrukken. Om iedere ochtend aan de keukentafel als het ware begroet te worden door de bruiloft foto's, inclusief alle mooie herinneringen die ze naar boven brengen, is een heus genot. Mijn vrouw en ik zijn daarom zeer te spreken over het eindresultaat.

Gemakkelijk maken en ophangen

Voor de wandbevestiging heb ik gekozen voor het spiegelsysteem om te voorkomen dat er iets van de bevestigingspunten aan de voorkant te zien zou zijn. Ook wilde ik wat afstand van de muur bewaren om de uitstraling te geven alsof de foto's omlijst worden door de ruimte eromheen.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zo handig ben met computers maar het viel mij reuze mee hoe simpel ik mijn bestelling kon doen. Een paar drukken op de knop en mijn order was compleet en binnen niet al te lange tijd had ik deze al binnen.

Thomas

Nu je eigen wanddecoratie maken

Foto op aluminium afdrukken bij Pixum

Vereeuwig je eigen foto's op aluminium bij Pixum! Je mooiste herinneringen worden zo duurzaam tentoongesteld in prachtige kwaliteit.

Inspiratie & tips

Tips en trucs voor het inrichten van je wanddecoratie

Wij hebben verschillende tips klaarstaan voor het inrichten van jouw huis, waardoor Pixum Wanddecoratie een elementair bestandsdeel wordt van jouw gezellige huishouden.