Cala Figuera reisfoto op aluminium

Er miste iets in mijn woonkamer. Daarom ging ik op zoek naar een echte eyecatcher. Ik kwam terecht op de website van Pixum en zag vele mogelijkheden om mijn woonkamer op te fleuren. Ik had al een foto die ik graag wilde gebruiken voor mijn ontwerp, maar twijfelde nog of ik deze foto op hout of op aluminium wilde laten drukken. Na wat overwegingen heb ik voor aluminium gekozen. De reden waarom ik voor aluminium heb gekozen, is omdat ik houten meubels heb staan en door het gebruik van andere materialen steekt het mooi af tegen het geheel. Ik heb geen moment spijt gehad van deze keuze, wat een geweldig resultaat! Dat de wandbevestiging niet zichtbaar is, vind ik een groot bijkomend voordeel. Op deze manier ligt de focus enkel op de foto en wordt men niet afgeleid door een zichtbaar ophangsysteem. Uiteraard is dit een kwestie van smaak.

Voor mij is dit een hele bijzondere foto. Ik heb deze foto gemaakt tijdens mijn reis naar Cala Figuera. Iedere ochtend zat ik op deze prachtige plek met uitzicht op de haven te genieten van mijn ontbijt. Dankzij Pixum heeft mijn favoriete plekje op aarde, een mooie plek aan mijn wand.

Tip: Hoge resolutie

Stel je camera in op de hoogst mogelijke resolutie, zodat je het beste resultaat krijgt. De Pixum editor geeft trouwens ook zelf aan wanneer de fotokwaliteit niet hoog genoeg is. Handig!

Blogger Gaby van befreundet-blog.de

Uit welke formaten kan ik bij aluminium kiezen?

Wat kost een foto op aluminium bij Pixum en waaruit kan ik kiezen?

Vergelijk in ťťn oogopslag de verschillende formaten, wandbevestigingen en prijzen van de aluminium afdrukken. Bekijk de prijslijst voor de foto's op aluminium op check met behulp van de Pixum prijscalculator kun je eenvoudig zien hoeveel een wanddecoratie op alu-dibond kost.

Het spijt ons. Er is een probleem opgelopen bij de productconfiguratie. Probeer het later nog eens.

  Mijn selectie

  vanaf
  incl. btw
  Nu ontwerpen

  Niet alleen DIGIFOTO Pro vindt dat we platina verdienen

  Wat zeggen onze klanten over onze foto op aluminium
  Inspiratie & tips

  Tips en trucs voor het inrichten van je wanddecoratie

  Wij hebben verschillende tips klaarstaan voor het inrichten van jouw huis, waardoor Pixum Wanddecoratie een elementair bestandsdeel wordt van jouw gezellige huishouden.