Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Menu
Dag 5: Fotoposter sjabloon

Niets is zo emotioneel als een gedeelde herinneringen. Doe een fotoposter van jullie samen cadeau in een leuk kerst-sjabloon!

Meer informatie

Fotoposter Kerstsjabloon

We hebben twee sjablonen voor jullie gemaakt. Zo hoef je alleen nog maar een persoonlijke foto toe te voegen en voila! Een prachtig cadeautje of unieke decoratie voor de Kerstdagen.

Download vandaag gemakkelijk de sjablonen en ontwerp je fotoposter in de Pixum Fotowereld Software! Door te klikken op "Nu downloaden" wordt het sjabloon automatisch gedownload en opgeslagen op je computer. Daarna pak je het .zip-bestand uit en laad je het .mcf-bestand met de Pixum Fotowereld Software.

Het kan gebeuren dat je een waarschuwing krijgt bij het openen in de software. De foutmelding kun je negeren.

Letter 5: S

Kerstsjabloon

Gemakkelijk downloaden, .zip-bestand uitpakken en in de Pixum Fotowereld Software ontwerpen!

Meer informatie

Pixum Fotoposter

Kies nu uit meerdere formaten en papiersoorten de perfecte poster voor jouw foto. Gemakkelijk online, in de app of in de software ontwerpen en bestellen!

Pixum Fotowereld Software

Download de Pixum Fotowereld voor het ontwerpen van je fotoproducten en maak gebruik van ongelofelijk veel ontwerpopties.

Online-Adventskalender Winactie

Letter van de dag gevonden?

Ergens op de pagina is een letter verstopt. Maar let op! Na 14 dagen (of tot en met 24 december) verdwijnt de letter weer van de pagina. Als je aan het einde van de Online-Adventskalender alle letters verzameld hebt, kun je gave prijzen winnen. Meer informatie over de prijzen vind je op de Online-Adventskalender pagina.

Kerst vieren met Pixum

De Pixum Online-Adventskalender

Elke dag vind je in de Pixum Online-Adventskalender een volgend open deurtje met nieuwe verrassingen.

Inspiratie voor Kerst

Bekijk onze tips en ideeŽn voor de origineelste en meest persoonlijke cadeaus voor Kerst.

De Pixum Kerstmarkt

Op zoek naar creatieve fotocadeaus voor de feestdagen? Doe je familie en vrienden, en daarmee jezelf, een lol en neem een kijkje op de Pixum Kerstmarkt!