Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Menu
Jouw foto gedrukt op hout

De foto op hout straalt warmte uit en verleent de foto een natuurlijke textuur.

Foto op hout bij Pixum

• FSC®-gecertificeerd hout
• Grenen houten planken
• Gratis wandbevestiging
vanaf ¤ 29,95

Foto op hout maken bij Pixum

Haal de natuur in huis met je foto op hout. Een echt creatieve manier om je mooiste foto's te presenteren, met warme kleurtonen. Dit materiaal is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor natuur- of landschapsfoto's. Jouw foto wordt direct op grenen planken gedrukt voor een echt uniek, creatief effect.

 • Materiaal: Grenen
 • De afbeelding wordt gedrukt op 2-8 houten planken
 • De randen zijn afgerond
 • 1-2 mm zichtbare afstand tussen de planken
 • Materiaaldikte: 4 cm (bedrukte planken zijn 2 cm dik, en hierbij komen 2 cm voor de wandbevestiging)
 • Wandbevestiging inbegrepen
 • Bij een foto in liggend (panorama)-formaat worden de planken horizontaal gemonteerd. Bij een staande foto worden de planken verticaal gemonteerd.
 • FSC®-gecertificeerd hout uit verantwoord bosbeheer (FSC 100% ; C118036)
Meer lezen »

Wandbevestiging inbegrepen

Aan de achterkant van het product wordt de foto op hout versterkt met twee extra latten, inclusief gratis metalen wandbevestiging.

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Dit zeggen klanten over Foto op hout
Inspiratie voor jouw foto op hout

Wanddecoratie Klantenvoorbeelden

Inspiratie nodig? Neem een kijkje in echte woonkamers! We hebben een stel klantenvoorbeelden voor je verzameld.

<p>Foto op hout op zichzelf nog niet creatief genoeg voor je of ben je gewoon heel praktisch ingesteld? Bekijk onze leuke DIY video! Zo maak je gemakkelijk met een paar haakjes van jouw foto op hout een praktisch bord om bijvoorbeeld je sleutels aan op te hangen!</p>

Doe-het-zelf: Creatief met foto op hout

Foto op hout op zichzelf nog niet creatief genoeg voor je of ben je gewoon heel praktisch ingesteld? Bekijk onze leuke DIY video! Zo maak je gemakkelijk met een paar haakjes van jouw foto op hout een praktisch bord om bijvoorbeeld je sleutels aan op te hangen!

Formaten & prijzen

Bekijk met behulp van onze prijscalculator gemakkelijk en snel de prijs van de Pixum Wanddecoratie naar jouw keuze:

Het spijt ons. Er is een probleem opgelopen bij de productconfiguratie. Probeer het later nog eens.

  Mijn selectie

  vanaf
  incl. btw
  Nu ontwerpen

  FAQ | vragen over foto op hout

  • Welk hout wordt gebruikt?
   Welk hout wordt gebruikt?

   Jouw foto op hout wordt gedrukt op FSC®-gecertificeerd grenenhout. De grenen textuur is nog deels zichtbaar in de afdruk, waardoor je een mooi natuurlijk effect krijgt. De regels van FSC® verlangen dat het gehele verwerkingsproces van bos tot de handelaar 100% gecertificeerd is.

   Meer over ons FSC®-certificaat
  • Hoe kun je een foto op hout maken?
   Hoe kun je een foto op hout maken?

   Bij Pixum hoef je alleen een foto of ontwerp uit te kiezen voor jouw foto op hout en wij doen de rest. Voor het maken van jouw foto op hout kun je het best via de website jouw wanddecoratie ontwerpen.

   Jouw foto op hout ontwerpen
  • Wat kost een foto op hout?
   Wat kost een foto op hout?

   De prijs van een foto op hout is afhankelijk van het formaat. Het kleinste formaat is een foto op hout van 20×20 cm, verkrijgbaar vanaf¤ 29,95. Je kunt je verder oriėnteren aan de prijzen van de populairste foto op hout formaten of je kunt voor alle foto op hout prijzen hier kijken:

   Formaten & prijzen bekijken

  Ontdek de Pixum Foto op hout - prachtig natuurlijk

  Foto op hout van Pixum: creatief en natuurlijk

  Heb je natuur- en landschapsfoto's gemaakt waar je trots op bent, en wil je die op de mooiste wijze presenteren aan je muur? Dan is hout het perfecte materiaal voor jouw foto. Met een foto op hout haal je de pracht van de natuur in huis. De unieke structuur en kleurtoon zorgen samen voor een creatief effect.

  Stevig en hoogwaardig dennenhout

  De foto op hout wordt op stevige grenen planken gedrukt. De 2cm-dikke planken worden op professionele wijze samengevoegd met nogmaals 2cm-dikke planken aan de achterzijde. Hierdoor is de foto op hout een ferme constructie. Met de gratis inbegrepen wandbevestiging "zweven" de planken twee centimeter van de muur af wat zorgt voor een mooi, stijlvol effect.

  Kies het ideale formaat voor jouw foto op hout

  Voor jouw foto op hout kun je kiezen tussen acht verschillende afmetingen. Het vierkante formaat is beschikbaar van 20×20 cm tot 80×80 cm, en het 2:3 formaat is beschikbaar van 30×20 cm tot wel 80×60 cm. De afdruk bestaat uit meerdere 10cm-brede grenen planken. Door 2 tot 8 planken samen te voegen met een kleine, stijlvolle ruimte ertussen, krijgt jouw foto op hout zo het formaat dat jij wilt.

  Wandbevestiging altijd inbegrepen bij jouw foto op hout

  Hoewel je bij de meeste Pixum Wanddecoraties nog moet kiezen welke wandbevestiging je erbij wilt bestellen, wordt bij de foto op hout direct de wandbevestiging meegeleverd en geļntegreerd. Jouw foto op hout komt als 4cm-dik materiaal in je handen. Dat zijn 2cm-dikke planken met jouw print, en vervolgens nog een 2cm-dikke versteviging van planken met wandbevestiging. Zo is prachtig ook nog echt stevig en gemakkelijk.