Canvas print met §†10 korting
Canvas print met §†10 korting
  • Museumkwaliteit van de testwinnaar
  • Tevredenheidsgarantie
  • van†§ 19,95 voor†§ 9,95

Profiteer nu van §†10 voordeel op je eerste foto op canvas van Pixum.

Jouw kortingscode* is:
EB3775FC256FBAA
Nu ontwerpen

Goedkope canvas prints bij Pixum bestellen

Het einde van het jaar. Je hele omgeving staat in een ander licht en prachtige herfstkleuren zijn overal om je heen. Tijd om je fototoestel erbij te pakken. Maak de mooiste foto's en druk ze af als foto op canvas. Zo geniet je elke dag van jouw eigen motieven. Heel persoonlijk, want wil tegenwoordig nog een canvas hebben die je kant en klaar gekocht hebt?

Je kunt natuurlijk ook altijd kiezen voor een prachtig kunstwerk. Maar originele schilderijen zijn niet goedkoop in de aanschaf. Een uniek schilderij kost handenvol geld in vergelijking met een print die massaal geproduceerd en verspreid werd. En toch kun je ook op een goedkope manier iets unieks in je huis hangen. Een gepersonaliseerd canvas met jouw favoriete foto bijvoorbeeld: lekker voordelig, origineel en bovendien hoogst persoonlijk.

Foto op canvas afdrukken

Wil je zelf prijken op doek of verkies je eerder een foto van de kinderen, van vrienden of die knappe foto die je ooit nam op reis? Jij selecteert jouw foto, plaatst een bestelling en klaar is Kees. Uiteraard hoef je je canvas niet per se in je eigen huis op te hangen. Het is ook een uitgelezen idee om iemand mee te verrassen.

Groot en scherp genoeg

Als je een foto op canvas wilt laten drukken, moet je je er wel van bewust zijn dat je foto groot en scherp genoeg dient te zijn. Een kleine foto die je moet uitvergroten om op het canvas te krijgen, zou wel eens onzuiver kunnen worden... Ook over- of onderbelichte foto's zullen nooit zo mooi zijn op doek. Wees dus heel streng en kritisch, wanneer je je foto uitkiest. Zorg er ook voor dat je rekening houdt met de grootte van het canvas en de compositie van jouw foto. De gulden snede is een oeroud begrip in de kunst dat zegt dat het belangrijkste object op je afbeelding best niet pal in het midden staat. Kies voor een denkbeeldige verdeling van drie vakken op je foto, waarbij je hoofditem precies op ťťn derde komt te staan. Ook voorwerpen of personen die slechts half zichtbaar zijn aan de rand van een foto, kunnen heel storend zijn. Kies dus enkel de bťste foto voor een optimaal resultaat. Wie origineel en heel persoonlijk uit de hoek wil komen, maakt dus gewoonweg zijn eigen canvas op een grootte naar eigen keuze. Bovendien is het nog goedkoop ook.

Mooie aanbieding voor een canvasfoto

Mocht je dit idee wel heel leuk vinden maar weet je eigenlijk niet zeker weet of het wel het geld waard is dan zou je op een aanbieding kunnen reageren. Dat scheelt dan zeker in de prijs en zo kan je het goedkoop uitproberen en kijken wat je ervan vindt.

Het resultaat is dan een afbeelding die je zelf hebt gemaakt en uitgekozen als een unieke en persoonlijke creatie aan de muur hebt hangen of cadeau kunt geven. Een creatie waar je ook speciaal voor kunt fotograferen. Een mooie foto maken van de kinderen als cadeau voor oma en opa of een foto maken van een onderwerp waarvan je weet dat de ontvanger daar enthousiast over is. Een vakantiefoto als herinnering of een foto van een bijzonder moment in iemands leven.

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Wat zeggen onze klanten over onze foto op canvas
Prijswinnaar
Topkwaliteit
  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Regelmatige kwaliteitscontrole
Snelle bezorging
Bestellingen bij Pixum worden veilig en snel bezorgd door onze postpartners.
Veilige betaling
  • iDEAL
  • Creditcard
  • Achteraf betalen
  • PayPal